asiorek82
Fanka BB :)
Dziewczyny mam wieelki kłopot otóż od zawsze miałam tendencje do pękania naczynek na nogach szczególnie lewa noga,teraz zauważyłam że jest ich coraz więcej i zamieniają się w paskudne siniaki zbliża się lato a moje nogi wyglądają jak nogi staruszki
:-( brzuszek też będzie rósł i dodatkowe kilogramy będą dodatkowym obciązeniem,czy macie jakieś sprawdzone sposoby ?? czy mogę to teraz jakoś usunąć?? biorąc pod uwage mój stan,proszę o rade.
moim zdaniem nic na to nie poradzisz mozesz zastosować jedynie masci z kasztanowca ale...one nie dają rezultatu.Jesli chodzi o zabieg...to powiem Ci ze ikiedys bylam na niego zdecydowana.Pojechalam z mężem do kliniki prywatnej w katowicach i gdy dowiedziałam się wiecej na temat tego zabiegu to zwątpiłam.Przedewszystkim nie moze byc ciało opalone,ani tez nie mozna się opalac przez 3,4 miesiące po zabiegu.Jedno pekniecie wymaga około 3,4 zabiegów.Jeden zabieg-koszt 100zł....potem powstaje w tym miejscu siniak...ktory dosc dlugo się goi
i co wazne mogą te pekniecie się nawrócić!ja zrezygnowałam.No ale oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie.Życze powodzenia:-)