reklama

Pampersy kontra tetra

Jakie pieluszki preferujecie?

• Wszystkich głosujących
    25
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja mała robi 1 kupkę raz na 1 lub 2 dni więc jest to raczej megakupsztal... i niestety z Pampersów 3 kupka wypływa na plecki...

reklama
moja mala tez juz sie troche unormowala i robi 2 kupki dziennie - i czasami sa takie duuuze ze az wyplywaja na plecki - dodam ze uzywamy huggiesow;

A ja się ostatnio rozczarowałam pampersami. 1 i 2 były super. Ale teraz dałam Misiowi 3 i to był koszmar. Co się zsikał to mu wylatywało bokiem. Nie mam pojęcia czemu ??? Może jest za mały na nie? Cholera jedna go wie. W każdym bądź razie po czwartej zmianie ciuszków wyrzuciłam je w kąt.

Zuczku moze byc tak ze 3 jeszczea za duze a jesli tak to z kazdej bedzie wyciekało bez wzgledu na firme. my z Pampersów uzywamy jeszcze 2 a z huggiesów 3

to ja na początek kupię małą paczkę pampersów i wypróbujemy jak bedzie wyciekać to wrócimy do Huggiesów, które bardziej nam pasowały ale niestety u mnie w mieście nie ma na nie promocji tylko na pampersy. Tak to jest jak się mieszka w małej miescinie.

A ja spróbowałam Hagisów i powiem że nie możemy ich używać,bo Dominisia ma chyba delikatną pupke i nie moge jej zakładać bo odrazu dostała od nich uczulenia.A jak kupiliśmy pieluszki Dada z Biedronki to pupka się poprawiła już nie jest tak mocno zaczerwieniona.

reklama
Moj maluch przestal miescic sie w dwojki po miesiacu :(
Ostatnio skuszona promocja kupilam Pampersy 3 (180 sztuk) i strasznie sie rozczarowalam. 1 i 2 byly dla mnie OK, ale te trojki to jakas tragedia. Tez macie takie odczucia? Kupka wyplywa na plecki, siusiu nie wsiaka - ciagle sa wilgotne :(
Do tej pory uzywalam Dada, Cien, Albert i Huggies i chyba z zadnych nie mialam tak negatywnych wrazen. A tu jeszcze tyyyle sztuk do wykorzystania ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry