Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

całe szczęście nie połknęła. Przemko nie miał takich ciągot. On teraz przy Milence nadrabia chyba zaległości i naśladuje siostrę
, no ale wiem, że on to przynajmniej w końcu wypluje.Kondzik tak samo wsuwa papier i nie tylko wszystko co da sie włozyc do buziHmmm.. no niby moja działka ale nigdy sie z czymś takim nie spotkałam, w szkole też mnie tego nie uczyli..;-) A Zuzia uwielbia jeść papier - chusteczki, kartonowe opakowania, nawet zeskrobuje naklejki z buteleczek ( np. jak jej się uda dorwać buteleczkę od vigantolu po kąpieli)
czasem nie nadazam
...no to już znasz....sobie tłumaczę bo nie znałam nikogo kto w wieku np. szkolnym by jeszcze takie rzeczy robił

A zresztą jak nie wierzycie to spróbujcie!
)a Tymon nic nie je a co gorsza nie pije - gorączki minęły ale przed 06.00 zwymiotował przez sen i walnął samą wodą z dupiny. Taki kupson się na razie nie powtórzył, więc to chyba nie Rotha tylko przytrucie ale rozmawiałam z lekarzem i jak do jutra nie będzie chciał pić to do szpitala i kroplówki
:-(