Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Wstaję i nie mam na nic siły...Zanim się rozkręcę, to mijają co najmniej 3 godziny.W sumie cały dzień też jestem sama, ostatnio to do ok.22, ale jakoś daję radę.No,wkurza mnie czasem to,że nie mam jak do kibelka skoczyć,bo Mała drze się w niebogłosy (nie wiem,czy aż tak jest przyzwyczajona do mojej obecności, czy co),a jak tylko do niej podchodzę to gdyby nie uszy to śmiałaby się dookoła głowy ;-) .
.No, ale ja już tak mam,że nawet jak wiem,że moje dziecię jest w dobrych rękach, to i tak muszę się co jakiś czas upewniać się czy wszystko w porządku
.
. Bo przecież chociaż w nocy mógłby mi podgrzać mleko, albo utulić mojego Borsuczka. Dzisiaj w nocy dałam upust mojej złości i z pełną premedytacją zostawiłam na dywanie dwie osikane pieluchy. Może nie było to zbyt mądre. Ale kto o 3,20 w nocy zastanawia się nad swoim postępowaniem?

Tyle gratów na tak małej przestrzeni sprawia, że tego pokoju po prostu nie da się posprzątać tak jakbym chciała
Ale moze już jesienią skończymy nasz domek. Wtedy dopiero będę miała sprzątania 
. Mój mąż jest nauczycielem więc pracuje 20 h w tygodniu, ale za to przez cztery dni wraca o 17 :-(. Obiad, kąpiel, karmienie i już po 20. Telewizji już dawno nie oglądam wieczorami.
. Dziecko przeżyło i było uśmiechnięte więc po co mam sobie zawracać głowę ;-).
. Ostatnio musieliśmy dokupić szafę do naszego pokoju, bo nas dziecko z jednej szafy wygoniło, a co to będzie jak się drugie szczęście przydarzy
.
A teraz jak jest Konrad, to trudniej mi kontrolować wysyp zabawek
Juz cała kupe gratów Oli wyniosłam na działke, ale ich ciągle przybywa
no i wiosna.....;-)
.No ale ja daaaaaawno nie ćwiczyłam, bo przez 4 lata LO byłam zwolniona z wuefu po operacji kolana, a później to już jakoś ani ochoty nie było, ani czasu...No,ale teraz postanowiłam się wziąć za siebie,czas najwyższy.Wiosna idzie,więc sadełko trzeba zrzucić.Żeby mieć większą mobilizację,kupiłam od razu karnet,no a poza tym taniej wychodzi,niż jakby się płaciło za pojedyncze wejścia.

.No i bez przerwy sypie
.Do kitu z taką pogodą