reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

anii to nie jestes sama moj diabelek nie lepszy :tak:w dzien prawie wogole nie sypia a jest zmeczony i drze sie wnieboglosy nic nie moge zrobic wkladam go do fotelika i bujam 3h przestaje a on w ryk:wściekła/y:cholera mnie bierze czasami :wściekła/y:maz caly dzien w pracy dopiero 22-23 w domu a ja sama caly dzien z dziecmi :no:momentami to samej mi sie chce plakac:dry:czasem paule zatrudniam do bujania a ja w tym czasie robie obiad :baffled:za to idzie spac tak 18-19 i spi do 6-7 rano w miedzyczasie budzi sie tak raz dwa do karmienia nie karmie juz go niestety:-(a spust ma niezly moglby jesc tak co 2h spacer to dla mnie katorga jak przespi sie z godzinke to sukces a poznie drze sie wiec szybko musze wracac do domu i jade na sygnale:no: a w domu to spi po 20 min :baffled:jak przychodzi wieczor robie pranie itp jak wraca maz jestem tak padnieta ze nie mam ochoty na nic zasypiam jak tylko przyloze glowe do poduszki:-(licze ze jak podrosnie to troche odetchne:tak: ale co ja poczne bez mojej malej pomocnicy bo od wrzesnia paulinka idzie do zerowki:confused:

reklama
chodzilo mi ze nie karmie juz cycem:-(bo zabrzmialo jak bym go wogole nie karmila;-):-Dwpadka drobna ale wlasnie wyjek sie obudzil i juz mam stresa:-p

hej
dawno mnie nie bylo ale widze ze na watku ruch i dzieciaki daja sie we znaki:-D
powodzenia kochane za lepsze dni:ninja::rofl:

Anii kurcze Ty to masz przeżycia z Lilcią...a z butelki też tak niechętnie je jak z cyca??

Ja to zauważyłam że jak się pochwalę na forum że Paula jest grzeczna albo dobrze sypia i nie mam z nią problemów to od razu wychodzi z niej diabeł:wściekła/y:może jak nie będę się już chwalić to będzie zawsze dobrze:-D

Kaira melduje posłusznie powrót na forum ;-). Przez cały tydzień była u mnie siostra z córeczką i było bardzo wesoło. Majka ma prawie trzy lata i jest bardzo pomocnym dzieckiem - co ja bym bez niej zrobiła :tak:;-)? Uwijała się jak w ukropie w opiece nad Martynką - we wrześniu urodzi się jej braciszek, to już praktykę ma za sobą. Jak tak na nią patrzę, to coraz bardziej umacniam się w przekonaniu, że 3 lata różnicy między rodzeństwem to dobry wybór.
Poza tym z tego miejsca spóźnione sto lat dla wszystkich solenizantów i uzębionych dzieciaków :-D:-D:-D.

kaira pewno wszystkie wybyly taka piekna pogoda :-)a na spacerze dziecko pospi i mozna chwilke odsapnac :tak:mowie z wlasnego doswiadczenia
chociaz maly wczoraj przeszedl sam siebie wstal o 7 lacznie do godziny 20.30 spal ok godziny :no:wieczorem juz nie mialam sily na nic :no:dobrze ze chociaz zasnal szybciutko:-)bylam praktycznie caly dzien na dworze z nimi :tak:dzieci zazwyczaj spia w wozkach a moj synek nie chyba ze ma dobry dzien to bujany troszke pospi ale zawsze wole wyjsc niz siedziec w domu;-)w domu byloby jeszcze gorzej :wściekła/y:a paula zawsze sie wyszaleje z dziecmi na placu zabaw:tak:

reklama
No u nas spanie w wózku owszem caaałe pół godzinki:-), ale wychodze z nim na ogródek i tam sobie siedzimy. W domu jakoś bardziej absorbujący.

Do góry