reklama
Fakt Nineczka nie wpadłam na to. Spróbuję w ten sposób. A co do Hani - mlecznego potwora;-) - być może nic innego nie chce jeść bo dostaje dużo mleka? Z Zośką było podobnie - wcinała 3x po 240ml, a obiad fee, deser - tym bardziej. Zaczęłam jej zmniejszać nieco dawki - do 210 ml, czasem do 180 ml i muszę powiedzieć że jest duuużo lepiej:-).
Bodzinka bardzo sie ciesze ze wszystko wyszlo dobrze i na strachu sie skonczylo
Teraz ja tez wreszcie musze wybrac sie do gina
Z mojej Julki tez okropnie mleczne dziecko.Ale kaszek nie lubi
I to pod zadna postacia 
Poza tym musze sie wam pochwalic ze wreszcie wybralam sie na silownie i jestem bardzo zadowolona:-) Od poczatku wakacji mialam zamiar i tylko na zamiarach sie konczylo.Zobaczymy jak dlugo starczy mi zapalu

Z mojej Julki tez okropnie mleczne dziecko.Ale kaszek nie lubi

Poza tym musze sie wam pochwalic ze wreszcie wybralam sie na silownie i jestem bardzo zadowolona:-) Od poczatku wakacji mialam zamiar i tylko na zamiarach sie konczylo.Zobaczymy jak dlugo starczy mi zapalu

nineczka
Fanka BB :)
Mi starczyło na trzy wizytyZobaczymy jak dlugo starczy mi zapalu![]()

Hania to mleko rąbie tak wieczorami i rano. Gardzi ostatnio kaszkami, nawet manna fe się zrobiła. W dzień dostaje obiadek i deserek i coś do łapki ale to nie mleczko. Ona nawet jak zje cały obiad to żąda mleczka - tak jakby nie traktowała obiadu jako posiłek

Pola 30
Fan(ka)
No, popatrz Ewa, a ja się czaję z dawaniem niektórych dorosłych posiłków i będąc w Polsce nakupiłam Majce słoików, że hej....czekam aż wszystkie zje i zaczynam ją karmić jak Dorosłą Kobitę (no, może bez przesady...)
z sebka jest ten problem ze on nie chce jesc zarelka ze sloikow
a uwielbia to co mama ma na talerzu wiec ja dostosowalam nasze talerze do sebki przyprawiam mu troszke inaczej ale zjada z apetytem
lubi jak to co je ma smak:-)wczoraj probowal smazonej kaszanki jak moj m nie chjcial dac to rykiem sie upominal ten moj maly terrorysta;-)

Zośka mleko uwiebia i domaga się go w tych "swoich" porach karmienia. Co do obiadków ze słoiczków - zjadała póki nie zaczęłam jej gotować. Teaz niechętnie - jak doprawię trochęsolą to z łaską zje;-)
Ewa u nas jest podobnie - nie jestem w stanie zjeść spokojnie obiadu, bo mała pakuje mi łapki w talerz. Podchodzi do mnie i patrzy prosząco jak kot ze Shreka. Młay zebrak
Dobrze że czasem daje się oszukać chrupką kukurydzianą, hihi.
Ewa u nas jest podobnie - nie jestem w stanie zjeść spokojnie obiadu, bo mała pakuje mi łapki w talerz. Podchodzi do mnie i patrzy prosząco jak kot ze Shreka. Młay zebrak

reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
moja Lila mleka zjada tylko wieczorem 120 po kąpieli i ok 23. 210 ml, rano zje niecałe pół szklanki kaszki mlecznej, za to obiad to jej ulubione danie, owoce trochę mniej ale też ładnie zjada...uwielbia za to chrupki orzechowe...
Nineczka a jak robiłaś Hani kaszkę manną? czy to kupna była???
acha zapomniałam się pochwalić że od jakiegoś czasu moja córcia nie je mleka w nocy chociaż budzi się zawsze o tej samej porze. lipa bo i tak muszę wstać ale albo ją poklepię po dupce albo dam jej picia, ona się pokręci i zasypia. zdarzały się noce że nie budziła się w ogóle już w nocy ale teraz przez chorobę znów tak jest...niestety nadal jesteśmy obsmarkane. takiego kataru to dawno nie pamiętam, a Lila to tylko chyba raz miała taki

Nineczka a jak robiłaś Hani kaszkę manną? czy to kupna była???
acha zapomniałam się pochwalić że od jakiegoś czasu moja córcia nie je mleka w nocy chociaż budzi się zawsze o tej samej porze. lipa bo i tak muszę wstać ale albo ją poklepię po dupce albo dam jej picia, ona się pokręci i zasypia. zdarzały się noce że nie budziła się w ogóle już w nocy ale teraz przez chorobę znów tak jest...niestety nadal jesteśmy obsmarkane. takiego kataru to dawno nie pamiętam, a Lila to tylko chyba raz miała taki