potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Aniu, Ty to jednak szalona jesteś 

.Przecież zawinęliśmy się dlatego, żeby po nocy nie wracać (a i tak byliśmy w domu o północy, bo Jackowi zachciało się KFC w Częstochowie
), a nie dlatego, że uczyłaś Lilcię że ma się bronić, jak jakieś nadpobudliwe dziecko ją przewraca albo jeździ po niej jeździkiem ;-);-).
To raczej my powinniśmy przeprosić za szkody, jakie wyrządziło nasze dziecko Waszemu dziecku
.
No i kiedyś trzeba się umówić na dłuższe posiedzenie, a nie na szybką kawko - herbatkę
.

.Przecież zawinęliśmy się dlatego, żeby po nocy nie wracać (a i tak byliśmy w domu o północy, bo Jackowi zachciało się KFC w Częstochowie
), a nie dlatego, że uczyłaś Lilcię że ma się bronić, jak jakieś nadpobudliwe dziecko ją przewraca albo jeździ po niej jeździkiem ;-);-).To raczej my powinniśmy przeprosić za szkody, jakie wyrządziło nasze dziecko Waszemu dziecku
.No i kiedyś trzeba się umówić na dłuższe posiedzenie, a nie na szybką kawko - herbatkę
.
.Oliwka ucięła sobie poobiednią drzemkę.A ja się nudzę.Jacka nie ma, zresztą i tak pokłóciliśmy się dzisiaj, to nie robi mi to różnicy (w ogóle to mamy talent, J. był w domu 15 minut i strasznie się pokłóciliśmy i poobrażaliśmy na siebie).

Odbiła palemka i już to w plecach czuję...
a gdzie jesien jednak to prawda ze u na 10mc zimy a dwa lata;-)
. mój m. jakoś dziwnie drze się bez przerwy na mnie, ma jakiegoś focha a najlepsze jest to że po wszystkim gada żebym tylko się nie obrażała