reklama

Paplanina

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cynamonka, u nas komputer stoi w salonie, Oliwka cały dzień buszuje po salonie (bo jest duży, 35 m kw. + kuchnia do której nie ma drzwi), tu ma swoje zabawki, tu jest Mini Mini ;-).Poza tym Oliwka nie jest wymagająca, czasem mam wrażenie, że ją denerwuje moja obecność :sorry2:.Dlatego też dużo czasu spędzam przed komputerem, który jest włączony praktycznie 24 na dobę ;-)

reklama
Dzięki dziewczyny za zaproszenie :-) My już niedługo planujemy spotkanie naszej klasy z liceum. Super pomysł na ten portal.
Wracają wspomnienia szalonych czasów szkolnych heh heh

Ja siadam na kompa jak mała śpi w dzień i w nocy i ciągle łażę niedospana no ale muszę po prostu zajrzeć na BB choć na chwilkę :tak::laugh2:

Komputer u mnie stoi w dużym pokoju w którym jesteśmy my:-):-)Karolek buszuje po podłodze średnio mną zainteresowny ostatnio, telewizor wyłącza z uporem maniak.Nie lubi go czy co????;-)Drugim okiem patrze co porabia me dziecie:rofl2:

He he, u nas telewizor stoi za wysoko, żeby Oliwka mogła go wyłączać, za to jak jesteśmy u Jacka rodziców, to jest zabawa z włączaniem i wyłaczaniem tv.Ostatnio było całkiem ciekawie, jak Jacka tato bardzo chciał obejrzeć teleexpres, nadstawił uszy i zapatrzył się w telewizor a Oliwka w tym momencie jak gdyby nigdy nic podeszła i ... pstryk.Po ogladaniu było :-D
Dzisiaj śnieg u nas zaczął topnieć:baffled:.Nie cierpię tego, robi się niefajna chlapa, fuj :wściekła/y:.Ale na spacerek pewnie pójdzimy później, teraz próbuję namówić Oliwkę, żeby się przespała, bo to w sumie nadchodzi jej pora spania.Ale ona jakos nie chce, choc widac że jest padnięta :baffled:

seba tez lubi majstrowac przy tv:tak:i na ekranie zawsze mamy odbite male lapki:-D
a we wrocku slonko swieci zaraz ide po pule do szkoly i moze przejde sie gdzies z moimi diabelkami:tak:ja siedze na kompie jak dzieciaki sie bawia raczej mamy nie chca w zabawie wiec mam wolne:tak:

Ale z was szczesciary.Moja Julka gdy widzi ze siedze przy kompie zaraz sie do niego pcha.I jak juz sie dopcha jest bardzo szczesliwa.Wkleje wam zreszta zdjecie na odpowiednim watku.Wiec czas na kompa mam gdy ona spi w ciagu dnia albo wieczorkiem:tak: Ostatnio caly czas domaga sie mojego towarzystwa.
Troche mnie wkurza ten portal nasza klasa.Co na niego wchodze serwer przeciazony:wściekła/y: Ale kilka kobitek udalo mi sie znalezc:-)

Bodzinka, a u Was, w Zabrzu jest Makro??Bo jak tak, to powiem mojemu Jacusiowi, żeby następnym razem zamiast do Opola jechać, pojechał do Zabrza, ja się zabiorę z nim i się spotkamy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry