reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

Poprzyjmowałam zaproszenia:-)Nineczka dotarło:-)Ja was też po dzieciach rozpoznaje;-);-)Ja znalazłam dwóch kolegów z podsawówki, jedną koleżanke z technikum:-(Dobrze, ze mam Was:-)
Agnes nie umiem Cie znalezc:-(

reklama
Niedługo będziemy w tym samym czasie spacerować, jeść i kąpać dzieci:-):-)Wyrzućcie mnie naleśniki robić, bo zaraz wróci mój M a tu z obiecanych naśników kicha a żona przy kompie.Rozwiedzie się i co, gdzie ja pójde;-)

ja wczoraj dodalam tam fotki i nie wszystkie sa w galerii:wściekła/y:czekaja w kolejce rany a te przeciazone serwery cholera moze wziasc:wściekła/y:
polu wiec zapraszam do znajomych ewa zarzycka:tak:

Nineczko posłałam Ci zaproszenie:-) Kurcze, dziewczyny ale poodbijało wszystkim na punkcie tej stronki:-D Ja też non stop - hihi - BabyBoom - Nasza klasa - BabyBoom - Nasza klasa - BabyBoom.....:szok::-D:-D A Zosia biega sobie tu i tam i wrzuca do kibelka kolejne zabawki....A matka "zaraz wracam":-D

Kasia, Ewa mam tak samo:-):-)Do tego jeszcze na BB "mamy siedzące" i nasz blog:-):-)Zajrzyjcie do nas czasem, zostawćcie komentarz, co??????Bo mamy już notke bez komentarza a tak smutno to wygląda....

reklama
Do góry