reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
jeśli chodzi o imprezę to było przeczadersko. trochę się obawiałam bo mogłam iść ze znajomymi gdzie indziej a wybrałam przebierańcówkę z moimi siostrami i ich towarzystwem, niemniej starszych ode mnie. ale ubawiłam się świetnie, uśmiałam. naprawdę nie było osoby nieprzebranej. wklejam wam zdjęcia tylko nasze bo i tak innych byście nie znały ale stroje na serio było bardzo udane...
zdj. 1/ ja i mój Paweł
zdj. 2/ moje siostry Aga i Kasia /kelnerka i pielęgniarka/
zdj. 3/ poznajecie tą panią?:-D
zdj. 4/ mój Paweł i Szwagierek
zdj. 5/ moja Kasia i brat Pawła

Aniii widać że zabawa świetna była:-D:tak:takie imprezy z doswiadczenia wiem że są zawsze udane:-) a strój super, twoje siostry też świetne bedzie inspiracja dla mnie:-D:-D:-D:-D

Anii świetnie wyglądałąś, zresztą wszyscy byli fajnie przebrani.Aż ci zazdroszcze bo zabawa musiała być świetna:-):-)

bodzinko widze ze dbasz bardzo o klejnoty meza:-D:blink:
aniii imrezka jak najbardziej udana z tego co widze:tak: stroje extra:tak:no i bardzo fajnie ze sie dobrze bawilas:tak:

reklama
Do góry