reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
a mnie wczoraj spotkała miła niespodzianka. odwiedziła mnie koleżanka, która mieszka w USA ze swoja rodzinką, nie widziałyśmy się kupę lat a odnalazlam ją dzięki Naszej Klasie - chwała jej za to:tak::-D...było bardzo sympatycznie.

Czy wiecie babeczki, że znamy się już 2 lata!!!
W niedzielę wyjechała moja teściowa, do końca remontu jeszcze tylko 2 tygodnie, więc zakładam, że po ogarnięciu wszystkiego będę mogła zdecydowanie bardziej efektywnie uczestniczyć w plotkach:tak:
Proszę o radę. Czekają mnie 2 wesela w Polsce. Gdzie kupujecie kiecki na tego typu uroczystości, bo tutaj bieda z nędzą/....

W niedzielę wyjechała moja teściowa, do końca remontu jeszcze tylko 2 tygodnie, więc zakładam, że po ogarnięciu wszystkiego będę mogła zdecydowanie bardziej efektywnie uczestniczyć w plotkach:tak:
Proszę o radę. Czekają mnie 2 wesela w Polsce. Gdzie kupujecie kiecki na tego typu uroczystości, bo tutaj bieda z nędzą/....
Haaaaaaaahahahaha
Mnie tyż dwa:tak:Jedno kuzynki, mniej elegancka byc moge.Drugie szwagierki i jednocześnie chrzesnych Karolka - elegancja, francja;-).Ja oglądam na allegro a potem ruszam w miasto.Sklepy, ja ma świetne na giełdzie i targu.Juz dziś odlądałam.

ale ten czas leci faktycznie to juz dwa lata:tak::-)
polu z ciebie to szczuplaczek to moze faktycznie na allegro popatrz:tak:z tego co kiedys przegladalam do wyboru i koloru tam sukienek:tak:no i zycze zeby remont szybko sie skonczyl:tak:

2 lata - niezły wynik :tak:. Fajnie by było kiedyś spotkać się w szerszym gronie ;-), bo pierwsze i jak do tej pory jedyne spotkanie Listopadówek nie było cudem jeśli chodzi o frekwencję ;-). Ale może kiedyś, jak dzieciaki podrosną :tak:

Polu, oblookaj na allegro, czasem nawet na wymiar kiecki szyją :tak:. No a jak znasz dobrze swoje wymiary to mozesz i tak kupić, gotową. Są fajne, tak mi się wydaje. Bo jeśli chodzi o sklepy - nie widziałam jeszcze w żadnym ładnej sukienki :sorry2:, a jak była to w rozmiarze XXXXXXS, więc nie dla mnie ;-)
Mnie też weselicho czeka, w czerwcu :baffled:

Oj jak ja bym na weselicho poszla... a tu nikt sie hajtac nie chce! Macie moze jakiego fajnego kawalera dla mojej siory? ;-)

Ja na allegro się boje kupoiwac butów, ciuchów dla siebie tyż.Ja musze się w tym obejrzeć, poczuć się..Co z tego,że na fotce cód miód jak ja moge wyglądać fatalnie????No chyba,że przymierzyłabym taki model w sklepie i na allegro byłby tańczy to wtedy O.K.
Inna u mnie na targu ekstra kiecki:-D

reklama
ja na allegro sprzedaje, ost sprzedalam jakies koszule do karmienia bo byly niezniszczone, kamizelke co sie w cycach nie zapne, a za kase moge kupic cos innego. Teraz tez sprzedaje bluzke i sukienke ...moze ktos cos chce? ;-)
Bodzia a czy Ty wiesz ze to dopiero poczatek sezonu na kiecki? Niech Twoj chlop chowa portfel:-D:-D:-D

Do góry