reklama

Pola 30
Fan(ka)
Czy wiecie babeczki, że znamy się już 2 lata!!! 
W niedzielę wyjechała moja teściowa, do końca remontu jeszcze tylko 2 tygodnie, więc zakładam, że po ogarnięciu wszystkiego będę mogła zdecydowanie bardziej efektywnie uczestniczyć w plotkach
Proszę o radę. Czekają mnie 2 wesela w Polsce. Gdzie kupujecie kiecki na tego typu uroczystości, bo tutaj bieda z nędzą/....

W niedzielę wyjechała moja teściowa, do końca remontu jeszcze tylko 2 tygodnie, więc zakładam, że po ogarnięciu wszystkiego będę mogła zdecydowanie bardziej efektywnie uczestniczyć w plotkach

Proszę o radę. Czekają mnie 2 wesela w Polsce. Gdzie kupujecie kiecki na tego typu uroczystości, bo tutaj bieda z nędzą/....
HaaaaaaaahahahahaCzy wiecie babeczki, że znamy się już 2 lata!!!
Mnie tyż dwa
 Jedno kuzynki, mniej elegancka byc moge.Drugie szwagierki i jednocześnie chrzesnych Karolka - elegancja, francja;-).Ja oglądam na allegro a potem ruszam w miasto.Sklepy, ja ma świetne na giełdzie i targu.Juz dziś odlądałam.
Jedno kuzynki, mniej elegancka byc moge.Drugie szwagierki i jednocześnie chrzesnych Karolka - elegancja, francja;-).Ja oglądam na allegro a potem ruszam w miasto.Sklepy, ja ma świetne na giełdzie i targu.Juz dziś odlądałam.ale ten czas leci faktycznie to juz dwa lata :-)
:-)
polu z ciebie to szczuplaczek to moze faktycznie na allegro popatrz z tego co kiedys przegladalam do wyboru i koloru tam sukienek
z tego co kiedys przegladalam do wyboru i koloru tam sukienek no i zycze zeby remont szybko sie skonczyl
no i zycze zeby remont szybko sie skonczyl

:-)
:-)polu z ciebie to szczuplaczek to moze faktycznie na allegro popatrz
 z tego co kiedys przegladalam do wyboru i koloru tam sukienek
z tego co kiedys przegladalam do wyboru i koloru tam sukienek no i zycze zeby remont szybko sie skonczyl
no i zycze zeby remont szybko sie skonczyl
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Czy wiecie babeczki, że znamy się już 2 lata!!!
2 lata - niezły wynik
 . Fajnie by było kiedyś spotkać się w szerszym gronie ;-), bo pierwsze i jak do tej pory jedyne spotkanie Listopadówek nie było cudem jeśli chodzi o frekwencję ;-). Ale może kiedyś, jak dzieciaki podrosną
. Fajnie by było kiedyś spotkać się w szerszym gronie ;-), bo pierwsze i jak do tej pory jedyne spotkanie Listopadówek nie było cudem jeśli chodzi o frekwencję ;-). Ale może kiedyś, jak dzieciaki podrosną 
Polu, oblookaj na allegro, czasem nawet na wymiar kiecki szyją
 . No a jak znasz dobrze swoje wymiary to mozesz i tak kupić, gotową. Są fajne, tak mi się wydaje. Bo jeśli chodzi o sklepy - nie widziałam jeszcze w żadnym ładnej sukienki
. No a jak znasz dobrze swoje wymiary to mozesz i tak kupić, gotową. Są fajne, tak mi się wydaje. Bo jeśli chodzi o sklepy - nie widziałam jeszcze w żadnym ładnej sukienki  , a jak była to w rozmiarze XXXXXXS, więc nie dla mnie ;-)
, a jak była to w rozmiarze XXXXXXS, więc nie dla mnie ;-)Mnie też weselicho czeka, w czerwcu

Ja na allegro się boje kupoiwac butów, ciuchów dla siebie tyż.Ja musze się w tym obejrzeć, poczuć się..Co z tego,że na fotce cód miód jak ja moge wyglądać fatalnie????No chyba,że przymierzyłabym taki model w sklepie i na allegro byłby tańczy to wtedy O.K.
Inna u mnie na targu ekstra kiecki

Inna u mnie na targu ekstra kiecki

reklama

ja na allegro sprzedaje, ost sprzedalam jakies koszule do karmienia bo byly niezniszczone, kamizelke co sie w cycach nie zapne, a za kase moge kupic cos innego. Teraz tez sprzedaje bluzke i sukienke ...moze ktos cos chce? ;-) 
Bodzia a czy Ty wiesz ze to dopiero poczatek sezonu na kiecki? Niech Twoj chlop chowa portfel

Bodzia a czy Ty wiesz ze to dopiero poczatek sezonu na kiecki? Niech Twoj chlop chowa portfel