nika13
modlę sie o cud...
czerwona oliwko, co do mojego TSH to zrobiłam ft3 (2,72) i ft4 1,12) i wyszło wszystko w normie więc nie wiem o co chodzi z ta moją tarczycą :-( Jak najszybciej do endokrynologa prywatnie muszę się umówić bo na NFZ to dopiero na marzec  a ja nie mam tyle czasu.
 a ja nie mam tyle czasu.
Wyniki pokazałam dr M i powiedział, że koniecznie wizyta u endokrynologa bo z TSH muszę zejść do poziomu 2. Więc na bank będę łykać piguły.
Przed weekendem robiłam już pierwsze podstawowe badania, FSH (3dc) 6,82, CMV IgM 0,2 , więc OK, czekam teraz na wynik AMH (z 5 dc)- trochę się obawiam bo latka lecą (35 na karku) a wiem że z biegiem czasu AMH jest u nas coraz niższe.
Mój jutro śmiga na badania chromatyny i tu jestem ciekawa co wyjdzie, oby nic co by mnie jeszcze dodatkowo dobiło. Niby łyka androvit ale...
Jeszcze jedno, z ciekawości zrobiłam sobie przed weekendem jeszcze raz badanie TSH i teraz patrzę w necie na stronie Diagnostyki, moje wyniki z 8.XI. TSH 5,33 a 30.X były ponad 8. Moja tarczyca coś nie może się zdecydować

a ja nie mam tyle czasu.
 a ja nie mam tyle czasu.Wyniki pokazałam dr M i powiedział, że koniecznie wizyta u endokrynologa bo z TSH muszę zejść do poziomu 2. Więc na bank będę łykać piguły.
Przed weekendem robiłam już pierwsze podstawowe badania, FSH (3dc) 6,82, CMV IgM 0,2 , więc OK, czekam teraz na wynik AMH (z 5 dc)- trochę się obawiam bo latka lecą (35 na karku) a wiem że z biegiem czasu AMH jest u nas coraz niższe.
Mój jutro śmiga na badania chromatyny i tu jestem ciekawa co wyjdzie, oby nic co by mnie jeszcze dodatkowo dobiło. Niby łyka androvit ale...
Jeszcze jedno, z ciekawości zrobiłam sobie przed weekendem jeszcze raz badanie TSH i teraz patrzę w necie na stronie Diagnostyki, moje wyniki z 8.XI. TSH 5,33 a 30.X były ponad 8. Moja tarczyca coś nie może się zdecydować

Ostatnia edycja: 

A jak poruszam temat adopcji, to sie na kłótni kończy...Ach te nasze chłopiny....
 A jak poruszam temat adopcji, to sie na kłótni kończy...Ach te nasze chłopiny.... nie wiem czy odczynników nie mają czy faktycznie tak długo testują.
 nie wiem czy odczynników nie mają czy faktycznie tak długo testują.