Witaj Alutka, ja tez swego czasu chodziłam do dr Parkota i byłam bardzo zadowolona. Jedyny lekarz który na usg pokazał co i jak i jeszcze to odpowiednio skomentował. Np masz endometrium 8 mm to świetnie ma jeszcze 3 dni to troszkę podrośnie, wszystko wytłumaczył od A do Z, dzięki niemu jak jest dobre usg wiem gdzie patrzeć żeby widzieć np płyn z zatoce duglasa, itp. Po dr Mr najlepszy lekarz jakiego do tej pory spotkałam, zna się na tym co robi i jest dokładny, moim zdaniem niczego nie bagatelizuje. To on odkrył bakterię u mojego m w posiewie. Dr Ciebierę również miałam okazję poznać i myślę że szkoda że pan dr przyjmuje raz na 2 lub 3 tygodnie w sobotę. Naprawdę szkoda że panowie dr mają takie małe możliwości (chodzi głownie o embriologów i o in vitro - niestety) bo wiedza u panów jest ogromna. dr Parkot zleca hormony, posiewy i praktycznie "śledzi" pacjentkę i na tej podstawie przeważnie trafnie stawia diagnozę. Zabrzmiało jak opinia na znany lekarz.:-)
Niestety tam opinie w większości są "zmieniane" przez lekarzy i personel prywatnych gabinetów. Porażka, bo nawet styl pisowni, lub błędy gramatyczne są powielane w kilku postach "niby pisanych przez inne osoby". Dziewczyny znanylekarz.pl z daleka!!!