reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

Milenka bardzo mi przykro, że nie masz mrozaczków. Jednocześnie gratuluje podania bardzo ładnej blastki. Ty wiesz, że twój wynik nie jest najgorszy i tak jak pisałam wczesniej, mam dobre przeczucia co do Twojej próby :))

reklama
anikola ja kupowałam dhea eljot przez doz.pl , teraz cena sięga 44 zł za 30tabletek.
Drogi to suplement zwłaszcza, że pasuje to pić 2 tabletki dziennie więc koszt miesięcznie ok 90zł.
Zastanawiałam się nad zakupem dhea z firmy puritans pride z allegro. Wychodzi taniej i wydaje mi się, że z tej firmy może być dobre, bo przecież ta firma robi prenatal pro baby,
Ja obecnie zakupiłam d-vitum 2000j.m za 17 zł z doz.pl

Dzieki Oliwka:). Właśnie tego dhea nie ma na dozie. Coś muszę zacząc łykać, bo ja zawsze po czasie się obudzę, że czymś pasowałoby się wspomóc.
A to d-vitum to moja siostrzenica łyka tylko tą wersje dla dzieci.

Anikola ja zawsze kupowałam z Warszawie bo było taniej, poniżej 40 zł. W Rzeszowie średnio się orientuję, ale kiedyś sprawdzałam to mieli w dozie, ale koło szpitala MSW na krakowskiej i chyba w jakiejs aptece na słowackiego.
Tak naprawdę to mogą CI to ściągnąć z hurtowni jak poprosisz.

mam Kobietki jeszcze jeden problem? 18 czerwca miałam @, 2-3 lipca jajniki bolały i kłuły jak na owulkę, robiłam testa owu i wyszły dwie blade kreski, a w niedzielę 13 lipca miałam jakieś brunatne plamienie jednodniowe i nie wiem co to mogłoby oznaczać? :/ moje cykle to 34-35 dniowe, ale ostatnia @ była po 46 dniach :/ ...w czwartek jak byłam na wizycie u Dr (10 lipca) doktor M robił mi usg, mówił, że endo ładne grube, jajniki w porządku i jestem już po owulce, więc @ przyjdzie mniej więcej 15-16 lipca :/ ... narazie jej nie widać, jajniki nie bolą, śluzu nie mam -sucho wręcz jest, a wizytę u Dr mam 31 lipca i miałam być mniej więcej w połowie cyklu :/ .... co robić?

Madziula a może jesteś w ciąży? :)
Poczekaj jeszcze ze 2- 3 dni i zobaczysz, może akurat się pojawi @ najwyżej przesuniesz sobie wizytę, chyba, że bardzo zależy CI na tym 31 lipca?

ja też od kilku dni mam takie brązowe plamienia, pojawiają się w sumie tylko 1 dziennie, pewnie dalej mam jakieś zawirowania po tych hormonach...

reklama
Do góry