Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jakie macie doświadczenia z zapinaniem pasów w ciąży? Zapinać pod brzuchem, nie zapinać czy może kupić adapter do pasów? Jestem zupełnie niedoświadczona w temacie.
Zdecydowanie zapinać. Kiedy w pierwszej ciąży (10 lat temu), też miałam wątpliwości, a wtedy było dużo głosów że nie trzeba zapinać, bo w razie czego można zaszkodzić. Ktoś mi powiedział, że w razie wypadku mniejszą krzywdę zrobisz dziecku przez zaciśnięty pas niż wylatując przez przednią szybę i tego się trzymam Nie mam adaptera, dolny pas układam pod brzuchem, a ten górny sam się układa obok
Jeśli dużo jeździsz to zainwestuj w adapter. Jest mega wygodny , a później można go odsprzedać. Na krótkie dystanse co jakiś czas możesz pas zapinać pod brzuszkiem, chociaż ja nie lubiłam tego uczucia ucisku. Jednak trzeba pamiętać o jednym - pasy koniecznie zapięte, bo nigdy nie wiadomo co i kiedy może się zdarzyć. Kiedyś moją przyjaciółkę facet walnął w bok auta dosłownie 20 metrów od domu. Tyle, co zdążyła odjechać spod bramy. Więc nie ma tłumaczenia "a, nie zapinam, bo to przecież blisko"
Adapter polecam! Sama jeżdżę zapięte w nie i jest to bardzo komfortowe, czasem jak przesiadam się do drugiego auta i nie wezmę adapterow to zapinam pasy normalnie ale nie ma już tego komfortu.
To najgorsze wyjście.
Najlepszy jest adapter, jeśli go się nie posiada to normalnie zapięte pasy.
Zapinanie pasów omijając pas brzuszny jest szalenie niebezpieczne w razie wypadku.