Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)Dorotka, mimo wszystko ta praca na shellu to super rozwiązanie i może zadzwoń jutro z rana do szefa co by mu humoru nie psuć w niedziele zawodowymi sprawami. A jak będzie miał lepszy humor to może się zgodzi przyjąć G, no i przygotuj sobie argumenty do przekonywania szefa ;-);-);-)WANILIA tzn znam mojego M i mu chodzi o to ze jak teraz sie zwolni to on mysli ze kasy nie dostanie bo kase za wrzesien ma dostac kolo 15 wiec do 15 chcial pracowac ale wytlumaczylam mu ze oki pojdzie z tamtad po 15 bo i tak planowal zmienic ta prace To i tak za 15 dni pazdzirnika mu niby nie zaplaca Ale co to jest ze mu nie zaplaca Oki poczekamy do tego 15 Teraz starczy ta moja kasa na zycie i na oplaty A pod koniec wrzesnia M jakby zaczal prace na shellu to pod koniec pazdziernika dostalby wyplate wiec dalibysmy rade A w miedzy czasie z tej budowy musi cos dostac Kurcze ja sie tu tak rozwpisalam a wcale pewnosci nie mam ze szef sie zgodzi DOBRA IDE ZADZWONIC TROCHE SIE STRESUJE ALE COZ WOLE MIEC JUZ TO ZA SOBA takie mamy plany a zaraz szef moze mnie zgasic ze nie chce malzenstwa![]()
.Anecia szczerze mówiąc chciałabym mieć sporego dzidziusia, choć wiem, że takiego trudniej urodzić.wanilia79 mnie też przeraża waga naszego dziecka, mam nadzieję że te pomiary nie są wiarygodne bo nie wiem którędy go urodzęA u nas w szpitalu nie dopuszczają do przenoszenia,w dniu terminu Ci wywołują
I tego boję się najbardziej
A na to gardziołko to może łyżeczko miodu spróbuj zjeść albo ze 2 ząbki czosnku?;-)

A jakie masz na dzis plany oprocz spacerku ???????

Dorotko dobrze, że Twój G chce już iść tam do pracy.
To naprawdę ważne - poza tym praca bezpieczna wiesz pod jakim względem.
Ułoży się i już widzę to światełko jakie rozjaśni waszą sytuację i finansową i polepszy sytuację w relacjach.
Miałam wziąść się za obiadek a posiedziałam w pokoiku małego i poczytałam gazetki - leniwiec ze mnie jak nic![]()