reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

dscn6224xv4.jpg
dscn6225qo1.jpg

Byłam dziś na zakończeniu podstawówki u mojego syna, okazało się że to przeżycie nie tylko dla mnie, mój syn, na codzień twardziel pobeczał się i schował w toalecie. Musiałam go z wychowawczynią wywabić, bo mu było głupio przed klasą, ale potem okazało się że nie tylko on płakał. No i witaj gimnazjum! Wiecie co, normalnie cieszę się ogromnie że będzie w naszym domu maleństwo, ale jak patrzę jak czas szybko leci i pomyślę że mój syńcio niedługo coraz mniej czasu będzie spędzał w domu, to moja radość rośnie tysiąc razy :-) że jeszcze raz będę mogła cieszyć się każdym etapem dorastania mojej pociechy od tych najmłodszych, najsłodszych lat​

reklama
Mirabelko fajne zdjęcia - dzieciaki się natańczyły poloneza.

Ja też po zakończeniu roku - ufff ... :-D kwiatów a kwiatów.
Ale później małą impreza w plenerze i grill był.
Objadłam się jak bąk :-D

Widzę, że już macie spore dzieciaczki:)

Ja się w koncu uporałam z łazienką, pokroiłam warzywka na sałatkę i mogę trochę odetchnąć. Chciałam jeszcze jedno okno ymyć ale nie dam już rady. Tą sałatką też się objadłam jak bąk:)

Gosiu no to bardzo zdrowo. Szpinak ma wiele wartości odżywczych:tak: Ja tak nie bardzo lubię szpinak chociaż jak moja teściówka raz zrobiła to był całkiem niezły.

Dorotko dobrze ze masz juz lepsze wyniki:tak:
Dzieczyny fajne macie te dzieciaki, zanim sie obejrzymy nasze malenstwa tez pojda do szkoły:tak:ten czas tak leci:szok:

Jakos nie umiem sobie wyobrazić, że tak szybko będą rosły.
Ciekawe czy jeszcze bedziemy tu klikać za kilka lat i omawiać np komunię naszych dzieci??

reklama
Do góry