reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
U mnie byli znajomi wiec wchodze dopiero teraz. Wiecie co mi ta ciąża naprawde szybko leci jakoś za szybko, a tyle jeszcze rzeczy do zrobienia, kupienia, i juz niedługo bedzie październik. Lonia dostała wit. C i antybiotyk, niestety ja musialam dac jej w żyłe, ale ona naszczęście była grzeczna. Teraz juz tyl antybiotyk co drugi dzień i mam nadzieje że bedzie dobrze i nie pojdzie niżej.
agamirgratulije synusia
mimisiaśliczne te mebelki, a dzieciaki jakie zadowolone
mirabelka i znów będziesz miała maleństwo
mi zawsze gin mówi 2 tg w jedna lub w druga stronę
agamirgratulije synusia
mimisiaśliczne te mebelki, a dzieciaki jakie zadowolone
mirabelka i znów będziesz miała maleństwo
mi zawsze gin mówi 2 tg w jedna lub w druga stronę
A
agamir
Gość
Ja tez mysle ze nie doczekam października i moze dobrze ze we wrzesniu maluszek bedzie z nami. Tez mysle ze teraz czas zaczal plynac szybkoooooooo i jes tyle spaw do załatwienia i kupienia a nie moge zdecydoac sie na łózeczko wozek itp
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Czarna, ten powiekszajacy sie brzuszek jest swietny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zeby tak ciaza szybko rosla
))))))))))
Chyba czas i na mnie, dobrej nocki Kochane :************ Do jutra

Chyba czas i na mnie, dobrej nocki Kochane :************ Do jutra

Czarna SUPERRRRRRR!!!!! ten brzusio no!!! wiem ze glupie pytanie mamusi ktora trzeci raz bedzie rodzic ale kiedy mozna sie spodziewac ze dzidzia sie ułoży główką do dołu? bo nie pamietam jak mialam poprzednio ale chyba w 7 juz moze byc nie choc nie raz to dzidzie pod koniec sie tak ukladaja.
Dzieki za komentarze do mebelków.
Dzieki za komentarze do mebelków.
Minisia nie opowiem ci tak na 100% ale chyba tak w 30 tyg juz chyba. Choc moja Laura długo miała ułożenie poprzeczne i krótko przed porodem sie ułożyła główka na dół. A położna mówiła ze dziecko moze i w ostatniej chwili sie przekrecic

reklama
Podziel się:
ale od poczatku października niech sie dzieje co chce;-)