reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
Dziewczyny a co myslicie o zastosowaniu teraz plaster na opryszczke
COMPEED bo babki w aptece byla mlode i nie zabardzo poinformowane a na ulotce tez nic nie pisze :no:
Moze ktoras z was wie cos na ten temat :baffled:

K@siek nie bedziemy cie kopac heheheheh
nie wiem czy m ozna plastry wiec sie nie wypowiadam
Kurcze wiecie co może ja jakaś przeżywalska jestem ale widziałyście że sierpnóweczki już sie rozdwajają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-000000
Wow ja narazie sledze watek czerwcowy czasem lipiec:-p ale sierpien jeszcze nie:))):-p

Mirabelka wow juz gimnazjum ale to leci. Moja gwiazda teraz idzie do 5:szok:
Kaka śliczny podpis
Magdziunia to ty Pani nauczycielka??????
ppatqa jakby co w krateczke tez są:)

A ja jesetm jakas wew do d.....

Dzisiaj widziałam laske w samochodzie egzaminacyjnym koło Polo...a potem Ciebie z wózeczkiem. Rozdwoiłas się??

Czarna, nie martw sie na zapas. Ja swoje prawko zdalam za drugim razem. Za pierwszym oblalam plac (bylam na siebie zla przez tydzien :wściekła/y:), a potem jak wiedzialam juz, jak to jest na tescie, to jakby luzik :)))) Za drugim razem Julka "byla" ze mna. Moze Ciezarowek tak nie oblewaja???
Glowa do gory!!!!!!!!!!!!!
Swiat nalezy do Nas!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Kaka, slodkie te obrazki :)))))))

A ja trochę poczytałam lipcówki i ich sposoby na przyśpieszenie porodu. Może i ja zacznę działać od 1 października i popijać herbatki;-)

reklama
Kaka o moim egz bedzie wiedziała tylko moja bratowa bo bedzie pilnowac Laure:-p Bynajm niej tak teraz planuje ale wsio moze sie zmienic;-)
A przyspieszacie poordu działaja tylko wtedy jak nasz organiz i macica sa juz gotowe niestety:tak: Ale ja tez zamierzam brac np. wiesiołek i pic liscie malin aby przygotowac i ualestycznic szyjke:-p.
Wsio w swoim czasie

gosiak... pierwsza bedzie chyba Agnieszka25 bo ma przesuniecie na wrzesien. Ale zaczniemy obstawiac we wrzesniu:-p
Ja tak bardzo chciałam podejsc do egz bez widocznego brzusia bo wiem ze jest dwóch egzaminatorów którzy moga mnie niedopuścić do jazdy:-(

A ja własnie wyprałam Laury wózek tzn częśc bo reszta jeszcze w pralce:laugh2: bo aż wstyd juz było z nim jeżdzic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry