reklama
nie wiem czy m ozna plastry wiec sie nie wypowiadamDziewczyny a co myslicie o zastosowaniu teraz plaster na opryszczke
COMPEED bo babki w aptece byla mlode i nie zabardzo poinformowane a na ulotce tez nic nie pisze
Moze ktoras z was wie cos na ten temat![]()
K@siek nie bedziemy cie kopac heheheheh
Wow ja narazie sledze watek czerwcowy czasem lipiecKurcze wiecie co może ja jakaś przeżywalska jestem ale widziałyście że sierpnóweczki już sie rozdwajają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-000000
ale sierpien jeszcze nie
Mirabelka wow juz gimnazjum ale to leci. Moja gwiazda teraz idzie do 5

Kaka śliczny podpis
Magdziunia to ty Pani nauczycielka??????
ppatqa jakby co w krateczke tez są
A ja jesetm jakas wew do d.....
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Czarna, nie martw sie na zapas. Ja swoje prawko zdalam za drugim razem. Za pierwszym oblalam plac (bylam na siebie zla przez tydzien
), a potem jak wiedzialam juz, jak to jest na tescie, to jakby luzik
))) Za drugim razem Julka "byla" ze mna. Moze Ciezarowek tak nie oblewaja???
Glowa do gory!!!!!!!!!!!!!
Swiat nalezy do Nas!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Kaka, slodkie te obrazki
))))))
), a potem jak wiedzialam juz, jak to jest na tescie, to jakby luzik Glowa do gory!!!!!!!!!!!!!
Swiat nalezy do Nas!!!!!!!!!!!!!!!
PS. Kaka, slodkie te obrazki
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Minisia dzis zaczela o dzieciach sierpnioweczek. I wiecie co? Ciekawi mnie, ktora z Nas pierwsza sie doczeka.... Ach, jeszcze tylko 4 miesiace......... DLUGIE (ups) 4mies 

reklama
Kaka o moim egz bedzie wiedziała tylko moja bratowa bo bedzie pilnowac Laure
Bynajm niej tak teraz planuje ale wsio moze sie zmienic;-)
A przyspieszacie poordu działaja tylko wtedy jak nasz organiz i macica sa juz gotowe niestety
Ale ja tez zamierzam brac np. wiesiołek i pic liscie malin aby przygotowac i ualestycznic szyjke
.
Wsio w swoim czasie
gosiak... pierwsza bedzie chyba Agnieszka25 bo ma przesuniecie na wrzesien. Ale zaczniemy obstawiac we wrzesniu
Ja tak bardzo chciałam podejsc do egz bez widocznego brzusia bo wiem ze jest dwóch egzaminatorów którzy moga mnie niedopuścić do jazdy:-(
A ja własnie wyprałam Laury wózek tzn częśc bo reszta jeszcze w pralce
bo aż wstyd juz było z nim jeżdzic

Bynajm niej tak teraz planuje ale wsio moze sie zmienic;-)A przyspieszacie poordu działaja tylko wtedy jak nasz organiz i macica sa juz gotowe niestety
Ale ja tez zamierzam brac np. wiesiołek i pic liscie malin aby przygotowac i ualestycznic szyjke
.Wsio w swoim czasie
gosiak... pierwsza bedzie chyba Agnieszka25 bo ma przesuniecie na wrzesien. Ale zaczniemy obstawiac we wrzesniu

Ja tak bardzo chciałam podejsc do egz bez widocznego brzusia bo wiem ze jest dwóch egzaminatorów którzy moga mnie niedopuścić do jazdy:-(
A ja własnie wyprałam Laury wózek tzn częśc bo reszta jeszcze w pralce
bo aż wstyd juz było z nim jeżdzic

Podziel się: