Antuanet24
Październikowe mamy'08
ppatqa taki wniosek składa się generalnie po 180 dniach od rozpocz.ęcia zwolnienia, mi minie 4 sierpnia ale z pracy mi przysłali i kazali już złożyć żeby poterm z wypłaceniem nie było opóźnień.
dorota123456789 ja ten wniosek,wywiad zawodowy i druczek zaświadczenia lekarskiego dostałam pocztą od mojego pracodawcy. A składasz te dokumenty w swoim rejonowym ZUS-ie a nie pracodawcy
minisia świetne mebelki:-)Dzieciaki pewnie zadowolone z nowego wystroju.
czarna79 brzuszek rewelka;-) Można podpatrzeć jak dzidzia teraz wygląda.
A te wcześniejsze rozdwajania przerażają mnie, ten czas tak szybko leci ale nie wyobrażam sobie rodzić 1,5-2 m-ce wcześniej. Jeszcze pod koniec sierpnia wybieram się na szkołę rodzenia do nas do szpitala, bo teraz mają przerwę wakacyjną a wcześniej jak dzwoniłam to mówili że przyjmują ciężarne od 30 t.c. Ja będe wg O.M. 34 t.c. więc może tak szybko się nie rozdwoję:-)
Dobra lecę spać, miłych snów.Buziaki
dorota123456789 ja ten wniosek,wywiad zawodowy i druczek zaświadczenia lekarskiego dostałam pocztą od mojego pracodawcy. A składasz te dokumenty w swoim rejonowym ZUS-ie a nie pracodawcy

minisia świetne mebelki:-)Dzieciaki pewnie zadowolone z nowego wystroju.
czarna79 brzuszek rewelka;-) Można podpatrzeć jak dzidzia teraz wygląda.
A te wcześniejsze rozdwajania przerażają mnie, ten czas tak szybko leci ale nie wyobrażam sobie rodzić 1,5-2 m-ce wcześniej. Jeszcze pod koniec sierpnia wybieram się na szkołę rodzenia do nas do szpitala, bo teraz mają przerwę wakacyjną a wcześniej jak dzwoniłam to mówili że przyjmują ciężarne od 30 t.c. Ja będe wg O.M. 34 t.c. więc może tak szybko się nie rozdwoję:-)
Dobra lecę spać, miłych snów.Buziaki

.
Więc nie wiem jak to jest, piszę jak ja zrobiłam.