reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

kulfon wiem coś o tym.Tydzień temu miałam wesele.Ile ja sie nachodziłam bo miałam ten sam problem co ty.Kupiłam sukienkę z zary nie ciążówkę ,ale odcinaną pod biustem więc ją wykorzystam tez po ciązy.
kaka82 a ty jaką masz sukienkę?
czarna 79 fajna ta bluzeczka no i cena obiecejąca.Ty to chyba jesteś internetowe zwierzę.
Dziewczyny,powedzcie macie już spodnie ciązowe?Ja muszę jakieś kupic bo chodzę w normalnych tylko z gumką koło guzika.Tylko ta guma w ciążówkach, czy ona się nie odznacza pod podkoszulką?Ja nam wysztkie bluzki raczej obcisłe i nie uśmiecha mi się na razie wymiana szafy od pasa w górę.

reklama
Hej ja sie dzis zas zle czuje :crazy: .Pol nocy nie spalam bo wsio mnie bolalo,
brzuch, zoladek i zab ( ten ktory mi robi a zwlaszcza podniebienie od tego zeba
bo z tym podniebieniem jest cos nie tak i boli strasznie).
Rano starsznie mnie kulo na samym dole ale to bol taki typowo do
rozciagania sie .Wzielam nospe i jest troche lepiej ale jestem spiaca,zmeczona,
glowa boli i ten zab :crazy:.
Dzis zas caly dzien w lozku spedze:crazy:.Dobra poczytam teraz co napisalyscie:tak:

dorota1-9 jeżeli ci się nasila ten ból zęba to lepiej idż do tej dantystki\ty bo może ci się zrobic ropień.A tu weekend majowy i co zrobisz?

Kulfon spodnie ciekawe tylko ze ja niecierpie nic pod brzuchem:angry:
Mafa wole kupowac na allegro bo ceny korzystniejsze.:-p Często jest tak ze cos obadam na zywca a potem szukam na allegro bo tu taniej:-D
Co do spodnie to jeszcze sie mieszcze w swoich:rofl2: ale jak zjem i siedze to raczej musze juz rozpiąc guziczek:zawstydzona/y: i własnie mi sie marza takie z golfikiem. Tylko te ceny w sklepach mnie powalaja:szok: i znów pozostaje allegro:-p.
A tobie mafa polecam moze pas ciażowy?????
Dorotka bidulko zawsze cos. lez w tym łóżeczku i odpoczywaj

hymmm. w życiu czegoś takiego nie widziałam.No nie wiem pomyślę ale dzięki za podpowiedż.Zawsze to jakies rozwiązanie.

Minisia ja wiem ze z Twoim M bedzie dobrze :-) 3 mam kciuki i nie martw sie na zapas
i daj znac po badaniach co i jak :-)

Kaka chetnie bym sie pochwalila i ciuszkami i brzuszkiem ale nie mam jak bo aparatu
cyfrowego nie mam :-( a komorka w ktorej mam aparat i kabel do kompa to cos z tym
kablem lub z kompem bo sie nie da nic zrobic .Komp chyba nie czuje ze tel jest podlaczony:-(

Mafa zab boli mnie caly czas tak samo a do dentysty ide w najblizszy poniedzialek wiec
do poniedzialku musze dac rade ale obawiam sie ze i tak po poniedzialku bedzie mnie
bolalo bo mam jakies dziwny tam podniebienie i nie wiem czy na to mi cos przepisze czy nie .

Czarna masz racje u mnie to zazwyczaj musi byc cos nie tak :-(.Tzn jak sie czuje dobrze
to przez jakis czas a pozniej przez kilka dni zle sie czuje MASAKRA ale coz nic innego nie pozostalo jak cierpiec :-(

Co do spodni ciazowych to u mnie w sklepie sa po 80 zl i sie skusze za niedlugo na nie bo przez
allegro spodni nie chce kupic aby nie kupic zlego rozmiaru :-)

Kulfon ja ogladam DZIEN DOBRY TVN teraz slysze co mowia ale zaraz tam ide patrzec :-)

reklama
Do góry