reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Kaka 3 mam kciuki i daj znac jak najszybciej po wizycie :-D .Wsio bedzie oki:tak:

Ja czekam na M ciekawe jaki dzis wroci do domu .wiecie co ja juz pomalu trace nadzieje :crazy:.Niby M mienia prace ( ta sama branza ale inni ludzie ) i zobaczymy co z tego wyjdzie ,ale dzisiaj mu powiedzialam ze jak tak dalej pojdzie to on sie bedzie musial wyprowadzic :crazy:.
Wiecie co dzis jest piatek a od poniedzialku to moj M nie przyszedl totalnie TRZEZWY :crazy:.Zobaczymy co bedzie dzis

Dorotka nie wiem jak ci pomóc wiem ze ci ciężko. Buziam aby jednak był bez %

Dorotka...musi być dobrze.

Osoba, która wytykała mi dziś kragłosci to ktoś kto mnie nie lubi i vice versa. Skrzywiła się nawewt z niesmakiem na mój widok...ale trudno.

Zlać ciepłym moczem takie osoby. Ja tez widze jak niektórzy widza u mnie brzusio i patrza z pod byka. Zlewam to i jeszcze bardziej wypinam:-p

Ja wrocilam z Agencji i odpoczywam:)wszystko poszlo dobrze i zdecydowalismy sie na przeprowadzke.Za 3tygodnie zmieniamy mieszkanie,ale sie ciesze,marzylam o tym.W koncu bede miala blisko znajomych i pojde do szkoly na angielski,zeby nie tracic czasu.A wam jak mija dzien?

Super Gratulacje. My tez szukamy ale domku albo połowy domku;-)

ps:sie naumiałam cytować dzieki kaka

reklama
:-)Mi bardzo zalezalo na nowym wynajem,bo teraz cale dnie jestem sama w domu,do miasta daleko,znajomi tez w innym miescie.Jedynie weekendy normalne.No,a teraz bede miala wszedzie blisko:-)

Boś Ty zdolna bestia:)

Dzisiaj sie szykuję na harrego Pottera, mam nadzieję że nie zasnę w połowie:)

Mnie jakoś niewciagnął ten Harry;-)
Za to zaraz sie biore za spódniczke od garsonki musze gumeczke wszyć:-p:-D
Maszyna już stoi rozłozona:-D

Czarna Ty sama powinnaś nam takie pasy ciążowe uszyc:)

Ja tam pochłaniałam książki o Harrym ale filmy już mnie tak nie wciagały. Mimo wszystko tego odcinka nie widziałam i chcę zobaczyć co też nakręcili.

Hehehe i jakoś nie moge usiasc do tej maszyny. Teraz przegladam oferty nieruchomości:-p
Co do HP pewnie Niki bedzie ogladać

Przespałam całe popołudnie tak mnie jakoś zmogło.
Dorotka będzie ok
Właśnie sie dowiedziałam że koń koleżanki zginoł na zawodach w Niemczech, jakis pech bi w tamtym roku z innym miała wypadk i ledwo ale wyciągneli z tego ale do dużego sportu już nie wróci. Ja jak padł moja to przeryczałam 2 dni, ale to była kolka.

Motylek gratuluje nowego lokum :-)

Kaka ja tez wlasnie ide na Harrego ale tez boje sie ze usne hihihih ,trudno jak usne to usne :-)

Czarna tys zdolna z tym szyciem :-)

Moj M odziwo dzis pierwszy raz w tym tygodniu przyszedl trzezwy :-) ale za to jak jest
trzezwy to wogole nie jest czuly za grosz :-( ale coz nie mozna miec najwidoczniej
wszystkiego :-(

DOBRANOC

Cześć dziewczynki :-) Pamiętacie mnie jeszcze??:-D Wpadłam Was poczytać i zobaczyć co u Was słychać. Cieszę się tymi Waszymi brzusiami i życzę Wam wszystkiego najjjjjjlepszego:-)

reklama
Przespałam całe popołudnie tak mnie jakoś zmogło.
Dorotka będzie ok
Właśnie sie dowiedziałam że koń koleżanki zginoł na zawodach w Niemczech, jakis pech bi w tamtym roku z innym miała wypadk i ledwo ale wyciągneli z tego ale do dużego sportu już nie wróci. Ja jak padł moja to przeryczałam 2 dni, ale to była kolka.
Zazdroszcze tego spania:zawstydzona/y:
Ojjjj biedny konik. A zkoleżanką nic sie nie stało???
Motylek gratuluje nowego lokum :-)

Kaka ja tez wlasnie ide na Harrego ale tez boje sie ze usne hihihih ,trudno jak usne to usne :-)

Czarna tys zdolna z tym szyciem :-)

Moj M odziwo dzis pierwszy raz w tym tygodniu przyszedl trzezwy :-) ale za to jak jest
trzezwy to wogole nie jest czuly za grosz :-( ale coz nie mozna miec najwidoczniej
wszystkiego :-(

DOBRANOC
Dorotka tak to juz jest nie mozna miec wszystkiego.
Cześć dziewczynki :-) Pamiętacie mnie jeszcze??:-D Wpadłam Was poczytać i zobaczyć co u Was słychać. Cieszę się tymi Waszymi brzusiami i życzę Wam wszystkiego najjjjjjlepszego:-)

pamietamy, pamietamy. Fajnie ze do nas wpadłas choc wiem ze ci ciezko. Zycze wam wiesz czego;-)

A ja zrobiłam sobie spódnice. Nawet sie odważyłam i zwezyłam Niki ala sukienke:-p
Teraz siedze i sie opalam czyli wysmarowałam sie samoopalaczem:-D:-D az jestem ciekawa efektu:tak:

Do góry