reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

duet wykastrowany, juz ocknął się ze znieczulenia i szaleje, najgorsze że sie położyl i znowu zaczeło krwawic, uspokoiliśmy mu troche rane, i teraz mamy nocke z lataniem do stajni, mi się wyć chce jak on się męczy, a ja juz teraz mam oczy na zapałki, M goni mnie spac ale jakoś nie moge zmykam do stajni

reklama
Jak była to Duet spał naszczęście na stojąco, mam jeszcze 15 min o ide, a miał byc miły wieczór

dorota zobaczymy jak bedzie narazie cisza:-(
Avialle pocieszyla mnie informacja o ruchach:tak:mam nadzieje ze lekarz mi dobre wiesci przekaze!

No moje malenstwo rz sie ruszylo! pewnie z litosci:tak:
Ej co tu tak cicho wszyscy nyny robia? wstawac spiochy!!!!!!

ciężka noc a na nogach jesteśmy od 6, naszczęście po 1 uspokoił się, i tylko M chodził zaglądać do iego co półtorej godziny, ale ja i tak padam, już występowany, przekłusowany, po laniu wodą, trawke ma skoszona i teraz siedzi z pozostałą dwójką w stajni, ja ide spać

Ppatqa podziwim cie za te konie :tak: musisz je kochac , to pieknie :tak:.Pospij sobie i odpocznij :tak:.

Minisia ja wiem ze sie martwisz ale musi byc oki :tak:Dobrze ze dzidzia sie odezwala
ja sie tez boje juz na zapas jak to bedzie jak dzidzia bedzie miala gorsze dni i nie bedzie dawala znac o sobie????//:no: Ale Minisia zobaczysz dzis wrocisz szczesliwa od gina :tak:Na ktora masz wizyte ???????????????? 3 mam kciuki

Minisia ale dzis rano poczulas maluszka ??????????? to pieknie :-)
A ja nadal czekam na listonoszke i nie moge nigdzie wyjsc i jakos mi sie wydaje ze nie przyjdzie
:-(

reklama
Jak była to Duet spał naszczęście na stojąco, mam jeszcze 15 min o ide, a miał byc miły wieczór
ja nie moge patrzec jak sie zwierzeta mecza.Czke mnie kastracja mojego kocurka i kotki ,:(
No moje malenstwo rz sie ruszylo! pewnie z litosci:tak:
Ej co tu tak cicho wszyscy nyny robia? wstawac spiochy!!!!!!
nie martw sie o ruchy to sa poczatki najzupelniej normlane ze nei czujesz dziecka caly czas! pozniej po 25tc to juz powienno sie ruszac cvzesciej,ale tez miewa dzieckogorsze dni bo mu za cieplo bo cisnienie za niskie:) tak wiec glowa do gory to norma:)

A ja sie nie moge doczekac pitaku i usg 3d kurde jak sie boje tych wadbrr okropnie tak wiec o 17 w pt prosze kciukow nei puszczac za najwazniejsze usg w ciazy :)

Do góry