reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

A my juz z Zosia spakowalysmy i pozegnalysmy mojego m. i pojechal:-:)-:)-( Zobaczymy sie dopiero w czwartek, niby jestem przyzwyczajomna do czestych rozlak, ale zazwyczaj wygladalo to tak ze ja jechalam do moich rodzicow, a on zostawal w domu. Wiec ja mialam zajecie, bo zawsze spotykalam sie ze znajomymi i rodzina, a teraz zostalysmy samiutenkie:-(
Rano bylam na badaniach, musialam jeszcze raz okreslic grupe krwi i musialam zrobic odczyn cuumbsa, w czwartek jak m. przyjedzie pojedzie po wyniki, troche sie stresuje, bo zazwyczaj przy pierwszej ciazy nie ma zadnych komplikacji z konfliktem serologicznym, ale przy kolejnych ciazach zdazaja sie jakies chocki klocki. Niby po porodzie dostalam immunoglobine ale i tak sie troszke stresuje.
moj lekarz daje skierowania na badania na morfologie i mocz co druga wizyte, wiec za 3 tygodnie znowu badania a strasznie nie lubie jak mnie kuja:tak:
Co do zakupow, to ja nie potrafie sie przemoc i zaczac kupowac male ubranka dla Stasia, nie wiem z czego to wynika, za 2 tyg przyjezdza moja siostra i przywiezie mi ciuszki po swoim synku, wiec zobacze czego mi brakuje jeszcze, co dokupic i moze wtedy zaczne kompletowac wyprawke. Chociaz teraz wiem ze tych najmniejszych ciuszkow wystarczy naprawde niewiele bo malenstwa tak szybko rosna, ze Zosia niektorych ubranek wogole nie wlozyla, bo szybko byly za male.
Moze w przyszlym tygodniu wybiore sie do sklepu z odzieza ciazowa Kathma, nie wiem czy slyszalyscie o takiej firmie, tam mozna kupic bardzo fajne ciuszki i naprawde w rozsadnych cenach. Powiem wam szczerze, ze jak zaszlam teraz w ciaze, to dopiero zaczelam zauwazac ile jest ciuchow dla przyszlych mam, H&M, C&A, KaplAhl, poprostu mozna oczoplasu dostac:-):-):-) Musze sobie kupic cos fajnego na poprawienie humoru, bo jak otwieram szafe to czuje tylko flustracje ze w nic sie nie mieszcze, a zawsze bylam zakupowym maniakiem i czesto kupowalam sobie ciuszki a teraz leza...

reklama
Dobrze CIę rozumiem...ja już sie w żadnych spodniach nie dopinam. Mam kupiony pas ciazowy i latam z rozpietym rozporkiem w moich zeszłorocznych rybaczkach. Coś mi się wydaje, że niedługo zostana mi tylko dresy i typowo ciążowe ehhmmm

Magdasf1wytrzymasz do czwartku, ja już mam kilka ciuszków dla dzidzi, ale zostają te wieksze zakupy i cała reszta

w takim razie mam prośbę do czarnej:-)
chiałabym mieć dostęp do wątku Zdjecia, komtarze Mamus Pazdziernikowych
Da się coś z tym zrobić?

Kaka82 ja raz w tyg przynajmniej jem pizze ale dla mnie najgorsze są frytki bo jem je często i tak za nmą chodzą a wiem że nie są zdrowe i pomimo tego nie mogę sie opanować:no:
A tyłek rośnie...:zawstydzona/y:

Ja też lubię frytki. Robię sobie je w piekarniku bo niby zdrowsze ale też mniej smaczne. A pizze jem raz w miesiącu albo i rzadziej.

A my juz z Zosia spakowalysmy i pozegnalysmy mojego m. i pojechal:-:)-:)-( Zobaczymy sie dopiero w czwartek, niby jestem przyzwyczajomna do czestych rozlak, ale zazwyczaj wygladalo to tak ze ja jechalam do moich rodzicow, a on zostawal w domu. Wiec ja mialam zajecie, bo zawsze spotykalam sie ze znajomymi i rodzina, a teraz zostalysmy samiutenkie:-(
Rano bylam na badaniach, musialam jeszcze raz okreslic grupe krwi i musialam zrobic odczyn cuumbsa, w czwartek jak m. przyjedzie pojedzie po wyniki, troche sie stresuje, bo zazwyczaj przy pierwszej ciazy nie ma zadnych komplikacji z konfliktem serologicznym, ale przy kolejnych ciazach zdazaja sie jakies chocki klocki. Niby po porodzie dostalam immunoglobine ale i tak sie troszke stresuje.
moj lekarz daje skierowania na badania na morfologie i mocz co druga wizyte, wiec za 3 tygodnie znowu badania a strasznie nie lubie jak mnie kuja:tak:
Co do zakupow, to ja nie potrafie sie przemoc i zaczac kupowac male ubranka dla Stasia, nie wiem z czego to wynika, za 2 tyg przyjezdza moja siostra i przywiezie mi ciuszki po swoim synku, wiec zobacze czego mi brakuje jeszcze, co dokupic i moze wtedy zaczne kompletowac wyprawke. Chociaz teraz wiem ze tych najmniejszych ciuszkow wystarczy naprawde niewiele bo malenstwa tak szybko rosna, ze Zosia niektorych ubranek wogole nie wlozyla, bo szybko byly za male.
Moze w przyszlym tygodniu wybiore sie do sklepu z odzieza ciazowa Kathma, nie wiem czy slyszalyscie o takiej firmie, tam mozna kupic bardzo fajne ciuszki i naprawde w rozsadnych cenach. Powiem wam szczerze, ze jak zaszlam teraz w ciaze, to dopiero zaczelam zauwazac ile jest ciuchow dla przyszlych mam, H&M, C&A, KaplAhl, poprostu mozna oczoplasu dostac:-):-):-) Musze sobie kupic cos fajnego na poprawienie humoru, bo jak otwieram szafe to czuje tylko flustracje ze w nic sie nie mieszcze, a zawsze bylam zakupowym maniakiem i czesto kupowalam sobie ciuszki a teraz leza...
Madzia, ciesz sie chwilowa "wolnoscia", ze masz czas tylko dla Zosienki, a i obiad czy sprzatanie moga poimrowizowac :) Co do konfliktu serologicznego, mam pewne obawy, bo niby moj M. ma tak jak ja Rh+, ale jakos tak nie do konca wierze.... Co moge zrobic? Jakis test czy Piotr powinien zrobic sobie test na grupe krwi. Ja mam ABRh+, a on (podobno) BRh+.

reklama
:-DA ja bylam tez na zkupach i kupial sobie spudnice ciazowa ale w lumpeksie ale jest jak nowa z takim fajnym golfem takim jaki mam w spodniach ciazowych .Za kolano jest ona a raczej do kolana ale ja takie lubie zdjecie wkleje wieczorem :tak:
Kupial sobie truskawki i juz sie nimi z cukrem zajadalam a teraz musze isc posprzatac i zjesc cos konkretnego :tak: bo dzis non stop jestem glodna heheheh
Ja dzisiaj tez byłam w lumpach ale niestety nic ciazowego nie mieli:-(
Magdasf1 ja tez juz nie moge sie doczekac ubranek po siostry blizniakach. Ale wiem od niej ze ona w sumie same bodziaki i pajacyki ma dlatego jak juz to kupuje jakies konkrety:tak:
A do czwartu wam szybciutko czas zleci. Mi kiedys tez sie dłużyło. Teraz juz sie przyzwyczaiłam i nawet sie nieobejrze a M wraca:-p
w takim razie mam prośbę do czarnej:-)
chiałabym mieć dostęp do wątku Zdjecia, komtarze Mamus Pazdziernikowych
Da się coś z tym zrobić?

Ja tam też nie mogę wejść:(

Kurcze, pizza za mną chodzi...
Coś mi sie wydaje ze źle został zamknięty nasz wątek stąd brak możliwości pisania i wklejania w nim zdjeć. Bo żadna z nas nie może tego zrobić. Zaraz napisze do Moderatorki z tym że ona przygotowuje sie do egz. wiec nie wie m czy uda sie jeszcze dzisiaj to zrobić. Wiec w jej imieniu prosze o cierpliwośc i wyrozumiałość.;-)

Ja dziś mam pizze na meczyku:-p

A ja wróciłąm z jazdy wypompowana na maxa. I idu sie położyć bo ledwo siedze:baffled:Buziam

Do góry