reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

reklama
Dorotko ja chodzę państwowo do gina - i przysługują tylko 3 darmowe usg.
Ostatnio robiłam w 19tc i następne usg będzie pewnikiem gdzieś bliżej 30tc.
Mam możliwość opłaty 60zł za usg i chyba skorzystam z tego.
Pójdę chyba w 24tc albo 25 - to za parę tygodni i może już będę znała płeć dzidzi :-D

czarna79 o której masz jazdy? Zyczę żeby Ci szybko minęły bo chyba dzisiaj ciepło będzie...
dorota123456789 ja na zgagę piłam ciepłe mleko, potem sporadycznie rennie i jakoś przeszło.
magdziunia udanych zakupów.
Ja czekam na telefon od mojego M i też jedziemy gdzieś na zakupy. Narazie oglądam DDtvn i wcinam arbuza i morele...a na deser sok żurawinowy:szok:

A ja się objadłam czereśniami i .... brzusio syty :-D
Zaraz zmykam na zakupy - sama nie wiem, jak się ubrać ... wiaterek jest ale też i cieplutko.

Ja już po śniadankou - serka homogenizowanego mi sie zachciało:tak: z wieloziarnistą bułeczką i kawą zbożową ;-)

Ja tez myslałam o wyjściu na zakupy ale mi się też leniuch włączył. Po południu pojadę z siostrą na działkę trochę pospacerować . Dziś nie jest tak gorąco wiec nie powinnam spuchnać jak balon:)

Dorotka mi sie wydaje ze tak jak magdziunia mówi skoro chodzisz na NFZ przysługuja ci 3 darmowe USG:tak: popytaj dokładnie.

Antuanet jazde mam na 12. U nas pogoda bardzo nie pewne ale na upały mamy klime:-p
Udanch zakupów

Magdziunia tobie tez zycze udanych i owocny ch zakupów:rofl2:

Ja już po śniadankou - serka homogenizowanego mi sie zachciało:tak: z wieloziarnistą bułeczką i kawą zbożową ;-)

Ja tez myslałam o wyjściu na zakupy ale mi się też leniuch włączył. Po południu pojadę z siostrą na działkę trochę pospacerować . Dziś nie jest tak gorąco wiec nie powinnam spuchnać jak balon:)
Kaka wyłącz leniuszka i na łowy dla Hanusi leć:-p

kaka82 pij dużo wody nie gazowanej a nie będziesz "puchła". I jak leżysz, staraj się mieć nogi powyżej ciała, np. zagłówek jakiś podkładaj pod nogi- czytałam o tym w jakiejś gazecie, ja to stosuję i odpukać narazie nic mi nie puchnie, mimo że nie jestem lekkiej wagi:baffled:

reklama
Mój M wział sobie tydzień urlopu żeby się wykuć przed obroną. I widze, że robi wszystko zeby sprawę oóźnić;-) sprząta, odkurza, wstawia pranie hehehehe ja też tak robiłam jak miałam się uczyć.

Do góry