reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Hmm, nie było mnie 5 dni (spontaniczny wyjazd na działkę do rodziców), a we wtorek znowu wyjeżdżamy na tydzień - nie dam rady nadrobić zaległości :zawstydzona/y:. Może ktoś zajmie się wątkiem "streszczenia" - oj przydałby się czasem ;-). Pozdrawiam wszystkie Mamy i Szkrabki.

reklama
Witam Kochane Mamy :)
Och, widze, ze niedziele spedzilyscie cudownie. Milo sie czyta te kilka stron, ktore wychodza spod Waszych rak :))))))))) A u mnie? U mnie dzien minal na kupowaniu. Jak zwykle cotygodniowe zakupy jedzeniowe, pralnia i sklepy z ciuszkami :))))) Nabylam dzis fajne bezowe adidaski na jesien (prawie ich na nodze nie czuje:) i slodkie rozowe japonki na lekkim koturnie (kolejne; niestety jestem maniaczka butow i torebek :( ;-) i moglabym miec ich tysiace!!!!! :laugh2:
Odliczamy z Julcia dni do powrotu do domciu :) Dzidzius daje o sobie znac co chwile, czasem to juz mysle, ze on/ona w ogole nie spi :tak: Ogolnie dzien na PLUS!!!!!:-) Buzka :********

Hej witam sie w poniedzialek :tak: ja juz po sniadaniu a to tylko dlatego ze M dzis szedl do pracy na 7 a nie na 4 jak to ostatnio bywalo i ze robil jajecznice to musialam wstac i tez zjesc heheheh:-D
Ide sie jednak polozyc jeszcze moze uda mi sie usnac choc watpie bo ja mam dzis usg a ja zawsze jak mam wizyte nie umiem spac dlugo:szok:

Witam! a ja czekm aż moje smerfy sie obudza i zawoze je do przedszkola, przed chwila wrocilam z miasta bo bylam zawieźć mojego M do pracy, biedak mi sie pochorował (przeziebienie)i nie miałam sumienia puscic go rowerkiem bo nie wygladal dobrze a jest na probnym i nie chcial brac chorobowego!mam nadzieje ze mu minie.

Witam i ja z rana - obudziło mnie słonko i nie mogę spać.
Powinnam pójść po chlebek i zrobić śniadanko - dziś mam ochotę na rybki z puszki w sosiku pomidorowym.

Witajcie poniedziałkowo:-)
JA już od 6 na nogach! Niedość że dzidziuś się wierci to jeszcze prawe podżebrze:baffled: Chyba jak jutro wrócę do Lublina do pójdę do gina...Pozmywałam naczynia, ogarnęłam chałupkę a mój M dziś na 9 :) Ciekawe ile mu zejdzie, bo jeszcze chciałam pozwiedzać sklepy w stolicy...
Ewela24 ja na moją teściową biorę nakładkę, mój M też jest jedynakiem-wszystko zależy od tego jak podejdzie do nowej sytuacji Twój TŻ.Więc Ty też bądź dobrej myśli, że będzie wszystko dobrze w Waszych relacjach.
gosiakuprewicz gratuluję udanych zakupów:tak: JA też chciałam sobie kupić jakieś japonki ale nie wiem jakie...Może wklej jakoś fotkę?
Magdasf1 dzięki za odpowiedź, nie muszę dzisiaj wracać do domu na siłę żeby zanieść zwolnienie, więc jutro zaniosę.;-)

A mnie sie juz z rana chce truskawek z cukrem hehehehe i chyab zaniedlugo sie po nie wybiore hehehe
MADZIU ty dziz szalejesz w sklepach ????????? 3 mam kciuki i czekam na fotki :-)
A moja dzidzia kopie od rana nono stop :-)

I ja witam poniedziałkowo - pierwszy dzień na wolny.:tak:
Krzywą zrobię jutro - liczę, że będzie mniej ludzi heheheh
Może sobie pójdę zrobić ta krzywą w inne miejsce - Czarna gdzie to dokładnie jest na Buczka te laboratorium??

Tak sobie myślę - co ja bym tu zjadła na śnaidanko i nie mam poysłu:confused:

Witaj Kaka nie mam dla ciebie pomyslu na sniadanko ja zjadlam paroweczki ale nimi objadam sie cala ciaze!!!i nie mam dosc.Tak patrze na Twoj suwaczek ten z autkiem i widze ze niedlugo trzeci trymestr zaczynamy!!!!!

reklama
Hej ja już wstałam, zaczynają mnie męczyć skurcze łydek. Koncert był udany, pobawiłam się.
Dorotkopowodzenia u gina
gosia ale zaszalałaś
Kaka82 oby krzywa wyszła ok

Do góry