reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarna nie ma problemu :-)
Kaka tu chodzi o Twoją chrześnicę, która miała niedawno operację na uszka?
Kaka tu chodzi o Twoją chrześnicę, która miała niedawno operację na uszka?
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA 3 mam za dziewczynke kciuki i pisz nam co z nia :-)
MADZIU ciasto pierwsza klasa az mi slina cieknie :-)
CZARNA ciesze sie ze juz odpoczywasz w domku :-)
KAKA wyniki musza byc oki 3 mamy kciuki :-)
Ja z M idziemy na 20 do kosciola :-) mielismy isc na 18 ale ja sie zabralam za wysylanie zdjec dla was :-)))))))
Acha i w auchanie wazylam sie na takiej lepszej wadze ale z butami i z butami waze 57,400
czyli bez butow 57 Wiec od poczatku przytylam 4 kg :-)
MADZIU ciasto pierwsza klasa az mi slina cieknie :-)
CZARNA ciesze sie ze juz odpoczywasz w domku :-)
KAKA wyniki musza byc oki 3 mamy kciuki :-)
Ja z M idziemy na 20 do kosciola :-) mielismy isc na 18 ale ja sie zabralam za wysylanie zdjec dla was :-)))))))
Acha i w auchanie wazylam sie na takiej lepszej wadze ale z butami i z butami waze 57,400
czyli bez butow 57 Wiec od poczatku przytylam 4 kg :-)
Ostatnia edycja:
Ja też mam taką nadzieję...M ma w przyszłym tygodniu urlop...gdyby coś nie tak to pojedziemy razem do poradni diabetologicznej. Lepiej wiedzieć za wczasu.
Dzis sie skusiłam na 2 kratki czekolady. Jak będę musiała całkowicie wyeleminować słodycze to to zrobie - przynajmniej pozytywnie odbije się to na mojej figurze hehehe Unikam soków, pije tylko wodę no i ograniczam niestety owoce - jedno jabłko dziennie lub ewentyualnie 10 truskawek hmmm Jak wyjdzie ok to myślę, ze moja dieta nie będzie musiała być az taka rygorystyczna.
Dzis sie skusiłam na 2 kratki czekolady. Jak będę musiała całkowicie wyeleminować słodycze to to zrobie - przynajmniej pozytywnie odbije się to na mojej figurze hehehe Unikam soków, pije tylko wodę no i ograniczam niestety owoce - jedno jabłko dziennie lub ewentyualnie 10 truskawek hmmm Jak wyjdzie ok to myślę, ze moja dieta nie będzie musiała być az taka rygorystyczna.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kaka trzymam kciuki za Ciebie i wyniki. Oby obeszło się bez specjalistycznych diet.
Dorotko dziękuję - ja lubię czasem coś upiec.
Ostatnio miałam fazę na serniki na zimno z owocami w środku.
Ale się przejadły, chociaż mój małżonek przepada za nimi

Dorotko dziękuję - ja lubię czasem coś upiec.
Ostatnio miałam fazę na serniki na zimno z owocami w środku.
Ale się przejadły, chociaż mój małżonek przepada za nimi

magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja chciałam męża wyciągnąć na spacer, ale siedzi przy kompie 
No cóż ... więc i ja siedzę sobie i klikam z Wami.
Ale mam napięty brzuszek - to wszystko przez to ciacho ... wychodzi teraz łakomczuszek ze mnie ;-)

No cóż ... więc i ja siedzę sobie i klikam z Wami.
Ale mam napięty brzuszek - to wszystko przez to ciacho ... wychodzi teraz łakomczuszek ze mnie ;-)

ppatqa
Październikowe mamy'08
kaka bedzie dobrze
Ja wczoraj pochodziłam przy konikach, potem spacer, spanie po obiadku a wieczorem był gril mama z ojcem robili imieniny.
Dzis rano M już pojeździl Lonie i Druida, ja siedziałam i kurzyłam się. Potem byliśmy na zawodach w skokach, przed chwilą wróciliśmy wiec sie grzeje bo wieczorem jedziemy na koncert Perfectu
Ja wczoraj pochodziłam przy konikach, potem spacer, spanie po obiadku a wieczorem był gril mama z ojcem robili imieniny.
Dzis rano M już pojeździl Lonie i Druida, ja siedziałam i kurzyłam się. Potem byliśmy na zawodach w skokach, przed chwilą wróciliśmy wiec sie grzeje bo wieczorem jedziemy na koncert Perfectu
reklama
Hej dziewczyny
Kaka82 niemartw sie napewno wszystko bedzie dobrze.
Mnie rozpiera energia a zarazem nic mi sie niechce:-(przeraza mnie mysl o nic nierobieniu, nielubie tak siedziec w domu, wyjechałabym gdzies albo poszła do pracy, a tu perspektywa dłuuuuuuuuugich wakacji. Moje Kochanie dzis przyleciało, bedzie u mnie we wtorek:-(a jest tak dobry i wspaniałomyslny ze wyszedł juz z kolegami na piwo opijac moją magisterke hihihih to sie nazywa poświecenie hihihihi jak mysli o mnie
ale neich sobie odbije te 6tyg
chcemy wyjechac nad morze, ale zas odkładamy kase na remont, zeby niebrac tych okropnych kredytów
wiec pewnie nici z wyjazdu:-(miłego wieczorku wam życze

Kaka82 niemartw sie napewno wszystko bedzie dobrze.
Mnie rozpiera energia a zarazem nic mi sie niechce:-(przeraza mnie mysl o nic nierobieniu, nielubie tak siedziec w domu, wyjechałabym gdzies albo poszła do pracy, a tu perspektywa dłuuuuuuuuugich wakacji. Moje Kochanie dzis przyleciało, bedzie u mnie we wtorek:-(a jest tak dobry i wspaniałomyslny ze wyszedł juz z kolegami na piwo opijac moją magisterke hihihih to sie nazywa poświecenie hihihihi jak mysli o mnie
ale neich sobie odbije te 6tyg
chcemy wyjechac nad morze, ale zas odkładamy kase na remont, zeby niebrac tych okropnych kredytów
wiec pewnie nici z wyjazdu:-(miłego wieczorku wam życze
Podziel się: