reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Kaka pogoda jest straszna. Naprawde ja wole te upały niż to co teraz jest za oknem:crazy:
Moze jedak uda ci się namówić M na wyjazd. Powodzenia

A ja znalazłam fajniutki namiocik dla Laurki na allegro i już go kupiłam:-pna lato jak znalazł i w domku można rozłożyć:rofl2:

reklama
Witam was u mnie też pogoda do bani niestety! z tej półki na licytacju rezygnuje juz za duza kwota ale jakbyscie gdzies ja widzialy dajcie znac bede wdzieczna.Ja mam dzis tesciow na kawce a poki co ide konczyc obiadek-dzis roladki :))Miłej niedzielki.

KAKA my z M tez dzis na kanapie spedzamy niedziele i jak dla mnie jest oki:tak:
Bylismy tylko w auchanie i kupilam dla OLIWKI butki takie rozowe i pajacyka takiego malutkiego bo jeszcze takie nie mam :tak:.Moja mama sie zachwycala zakupami wiec chyba sie podobalo hihih.A sobie kupial oliwke do smarowania brzusia :-DJak to fajnie brzmi dla OLIWKI kupilam to i tamto a sobie OLIWKE hehehehehehehehehe

Czarna to milych urodzinek ;-)

MINISIA mniam roladki ale bym sobie zjadla,U nas dzis pieczen :tak:

Ja teraz zrobie liste ubranek itp i bede kompletowala powoli :tak:
A na sierpien i wrzesien juz planuje powazniejsze zakupy ;-) i juz sie doczekac nie moge :-D

ZASTANAWIAM SIE JAK TAM NASZ MOTYLEK NA URLOPIE W POLSCE :-D

Ostatnia edycja:
M dopiero przed chwilą przebrał się z piżamy....spróbuję go chociaz do siostry wyciagnać na kawkę:) W końcu wyszło słonko:)

Widzę, że niedziela leniwie spędzana.
I dobrze ... :-D:-D:-D ... ja byłam u rodziców na obiadku i wróciliśmy z mężem do domku.
Nosiło mnie i zrobiłam ciasto czekoladowe z polewą.
Postaram się wkleić moje dzieło :-)

Powinnam była postawić na stole z obrusikiem, ale było gorące jeszcze.

Ostatnia edycja:
Madziunia pysznie wygląda...a ja tylko smakiem mogę się obejść. Jutro powtarzam krzywą cukrową i jak wyjdzie źle to wogóle mogę się pożegnać ze słodkim:baffled:

dorotka gratuluje udanych zakupów:tak:

kaka a jak ta m mała siostry po badaniach????

minisia udanej gościny

madziunia ale mi jęzor uciekł na widok tego ciasta:-p

My juz po urodzinkach.
Ja właśnie próbowałam ubic kremówke do truskawek i za ciula niechce sie ubić:crazy::crazy::crazy: hugo wie dlaczego:baffled:

reklama
Do góry