czarna79
Fanka BB :)
Na która masz te USG????Hej witam sie w poniedzialekja juz po sniadaniu a to tylko dlatego ze M dzis szedl do pracy na 7 a nie na 4 jak to ostatnio bywalo i ze robil jajecznice to musialam wstac i tez zjesc heheheh
Ide sie jednak polozyc jeszcze moze uda mi sie usnac choc watpie bo ja mam dzis usg a ja zawsze jak mam wizyte nie umiem spac dlugo![]()
Kaka na Buczka laboratorium jest w przychodni. (Na rogu jakbyś szła od gastronoma w strone ZUS-u) ale ja wole robic w ARS Medicalu. Szybciej tak idzie. Kup sobie gazetke i tam wygodnie odczekasz godzinke na powtórke badaniaI ja witam poniedziałkowo - pierwszy dzień na wolny.
Krzywą zrobię jutro - liczę, że będzie mniej ludzi heheheh
Może sobie pójdę zrobić ta krzywą w inne miejsce - Czarna gdzie to dokładnie jest na Buczka te laboratorium??
Tak sobie myślę - co ja bym tu zjadła na śnaidanko i nie mam poysłu![]()

ppatqa ciesze sie ze koncercik sie udał. Na takie skurcze możesz brac Aspargin ja biore 3x2
Antuanet szczerze mówiąc nie mam pojecia co mozesz mieć z tym podżebrem

Ja wlasnie jestem po śniadanku. Dziś mam kolejna jazde i po raz pierwszy szczerze mi sie niechce iść. Chyba to zły znak
Po zatym czekam na potwierdzenie z allegro ze moja zielona pościel jest bo juz nie moge sie doczekac aż ja zamówie

Kasia uwielbiam takie spontaniczne wyjazdy. My na weekend jedziemy do tesciów ale to tylko i aż 2 dni