reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

MInisia, Dumna jestes ze swojej Wiki :)))) Faktycznie duzia Panna z niej (juz ma dyplom) :tak:;-).
Malaulka nie martw sie na zapas i na kolejnej wizycie u ginekologa dopytaj sie co i jak. Moja siostra np. nie chce miec juz drugie dziecka wlasnie ze wzgl. na konflikt. Ale uszy do gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
Z tego co mi wiadomo to "odzucenie" plodu moze nastapic w kazdym tygodniu, dlatego robi sie badania kontrolne, ale zdaza sie to bardzo zadko, teraz sa juz takie metody i leki ze mozna temu zapobiedz. Ja sie troche stresuje ale to chyba normalne....

Dziewczyny wpadłam tylko na chwilę.Nie będzie mnie jakis czas bo zaczął sie remont.Pozdrawiam cieplutko:-)

hello
Meczyk porażka.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Juz ładnie leze w łóżeczku i zaraz zmykam spać;-)
Mafa życze udanego remontu aby wszystko wyszło jak sobie wymarzyłaś bez wiekszych niespodzianek:laugh2:
Minisia aż mi sie przypomniało jak to z Niki było, ateraz juz moja pannica do 5 kl idzie:szok::szok:a pomysł z zielona noca rewelacyjny. Podziwiam za pomys łowośc i odwage:tak:
Moi rodzice maja konflikt a jest na 7 w domku:-p Moja bratowa tez ma konflikt i ma dwójke i zadnych odrzutów nie było a po porodzie dostawała jakies tam zastrzyki:zawstydzona/y::tak:

Ostatnia edycja:
Ja też jeszcze w łóżku i wcinam kanapkę.
Dzień pochmurny, w nocy padało i nad ranem chyba też.
Ja znów do dentysty dziś.
Jeszcze dwie wizyty z dzisiejszą i koniec.

Wczoraj kupiłam takie pyszne pomidorki ... mniam, mniam ... pachnące ... dziś polecę i też kupię.
Nabrałam ochotę na nie.

ppatqa to sobie jeszcze poleż, ja też bym pogniła z miłą chęcią:-p

Ja własnie nakładam maske na twarz i czekam na tate bo ide z nim sprawy załatwiac. Potem jakies zakupki wic pozniej sie odezwe;-)
Kurde nie wiem co na obiad zrobic:baffled: chyba jakąś zupe upitole:rofl2:
Moze rosołek??????

Witam Was! ja też juz po sniadanku i musze sie zabrac za sprzatanie u moich maludów bo jutro przyjada mebelki i robie generalny porzadek w ich królestwie ;))
Czarna tez mialam dzis problem co na obiad ale zrobie mielone chyba.
Z ta zielona noca zobaczymy jak bedzie bo ta moja gwiazda jest chetna ale widze ze ma strach w oczach ze bez mamusi noc spedzi, po 10 razy sie mnie pyta czy dalam nr.tel pani co by wrazie czego zadzwonila do mnie.

reklama
Wczoraj przyszły worki próżniowe więc zaboire się za segregacje ciuszków chrzesniaka, chyba tak rozmiarami, boje sie ze ciuchy nie trafia sie sezonem, bo chrzesniak z kwietnia
magdziuniaale mi ochoty na kapusniak narobiłaś

Do góry