reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Fajnie tak z tą zieloną nocą.

Minisiu uważaj przy sprzątaniu i nie szalej zbytnio.

Ppatqa wpadnij do mnie na zupkę ... mam cały garnek ugotowany.
Chętnie się podzielę

reklama
Ja rowniez sie witam. U mnie z obiadami nie ma problemu m. jest wszystkozerny, a zocha je tylko na obiad frytki albo zupe pomidorowa albo ogorkowa, wiec u mnie ciagle jedne z tych dwoch zup jest w lodowce;-)
Mnie tak glowa bolala w niedziele ale to pewnie przez cisnienie, i ta pogoda...Jak sa upaly jest zle jak jest chlodniej tez zle...Normalnie nie dogodzisz:-D
Ja pierwsza nocke bez meza spedzilam pod koldra, bo az wstyd sie przyznac strasznie sie boje zostawac sama w domu (nie liczac zosi:tak:):tak:a jeszcze mialam takie sny ze szkoda gadac..
OK milego dzionka zycze

Witam sie i ja w ten pochmurny dzien :wściekła/y:Dzis u mnie straszna podoga nic tylko spac:baffled:.Juz jestem po sniadaniu teraz ide was poczytac :tak:
U gina bylo oki wczoraj nagralismy dzidzie na plycie:tak: z poczatku nie chciala pokazac co ma miedzy nozkami i gin ja czyli mnie ruszal ta glowica po brzuszku hehehe i w pewnym momencie SLICZNIE POKAZALA PIPECZKE HEHEHEHE:-D I juz mam potwierdzenie od 2 ginow ze bedzie OLIWIA :-D
Mam 2 zdjecia takie smieszne bo Ona wogole bedzie cyrkowiec bo tymi nogami tak przebierala i zdjecie mam ze prawa nozke ma calkiem wyprostowana ale skierowana do gory tak ze prawa stope ma nad swoja buzia a lewa noge ma zgieta normalnie APARATKA:-D

Mirabelko na watku CZERWCOWECZEK jedna mamusia jeszcze w dwupaku ma taki sam problem z ta pepowina tzn.u ciebie narazie podejrzewaja a u niej jest to potwierdzone ,moze napisz do niej na priv. i cos sie dowiesz od kogos na zywo a nie z neta? tj. głuszek

Witam
Mam do sprzedania ubrania ciążowe, 2 pary spodni(zmateriału brązowe i jeansy niebieskie) okolo 50zl za szt., 2 bluzki(brązowa i biała w czarne wzory) ok. 20 zł za szt. i 2 sukienki (sztruksowa beżowa i jeansowa niebieska) waszystko w rozmiarze M/L ok. 30 zł za sztuke :-) jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę zrobić zdjęcia, osoby z Poznania moga przymierzyć, ceny możemy negocjować ;-) Pozdrawiam!

Ja tez slyszalam ze konflikt jest jak mama ma rh- a jak + to nic sie nie dzieje :-)

MAGDASF1 ja tez nie lubie spac bez mojego M jakos nie umiem sie wtedy wyspac ale na szczescie u nas to sie bardzo zadko zdaza :-)

MINISIA duza panna jest juz z twojej Wiktori :-) i fajne zdjecia :-)

MADZIU ja teraz w czwartek ide do dentysty i mam jak narazie 3 wizyty dokladnie co kilka dni wyznaczone ale napewno w czwratek bede miala kolejne terminy do dentysty ah jak ja nie lubie DENTYSTY :-(

Ja mam ochote na maliny :-) ide sie zaraz polozyc bo jakas przymulona dzis jestem przez ta pogode :-(
Acha ja tez nic nie moge napisac na watku ze zdjeciami :-(
U mnie otwieraja nowy lumpeks hehehehe i ja sie ciesze bardzo bo jakos ostatnio non stop po lumpach chodze heheheh i jakis nowy lump sie przyda w poblizu :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie! U mnie zimno...buuu...pada....
Niestety w sobotę nie pojadę na USG połówkowe z M. Musi zostać w domciu bo przyjadą robotnicy...Jestem już umówiona na poniedziałek (23) na 12:00. Jak maluszek zechce się pokazac dowiem się wreszcie kto to:tak:ale za bardzo się nie nastawiam....

MAJECZKO zycze ci aby dzidzia sie ujawnila :-)A jak ty uspokoilas sie po ostatniej wizycie u gina ? i jak kopniaczki ? Fajnie ze idziecie razem z M na to usg ja tez wczoraj bylam z moim :-)

reklama
MAJECZKO zycze ci aby dzidzia sie ujawnila :-)A jak ty uspokoilas sie po ostatniej wizycie u gina ? i jak kopniaczki ? Fajnie ze idziecie razem z M na to usg ja tez wczoraj bylam z moim :-)
Dorciu właśnie problem w tym,ze razem nie pójdziemy:-(,ale poproszę lekarza żeby nagrał mi płytke z usg:-) Bo w poniedziałek bedzie dzień taty:tak: Jak będzie dziewczynka (M bardzo chce coreczkę) to kupię rózowe buciki , a jak chłopczyk niebieskie- dla Tatusia:tak: Nie powiem mu przez tel kto mieszka w moim brzuszku-buciki powiedza. No chyba,ze się nie pokaże...

Do góry