reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

reklama
MIrabelko nie ma sprawy z ta czerwcoweczka.Co do szkoły to przeżywam jak nie wiem! tak ten czas leci dopiero co ja urodzilam pamietam jak dzis a ona juz do szkoly!!chyba na pasowaniu ucznia sie poplacze bo juz wczoraj mi sie łezki pokazały jak odbierała dyplom ukończenia zerówki.
Czarna wkleje, wkleje zdjecia :))
Pokoik wysprzatany teraz czeka na mebelki i juz mam stracha bo przyjada w klepkach a skladanie mebli to nie lada wyczyn chyba do nocy nam zejdzie!!ale to jutro.
my dziś sie z moim M smiejemy ze mamy wolna chate bo Wika do przedszkola na noc a maly do babci-to sie bedzie dzialo :))))

M mnie w koncy dopuścił do komputera więc mogę trochę z Wami poklikać:)

Lubię tak raz na jakis czas przeglądać szafy i wywalać to co jest nieużywane. Mam małe mieszkanko i mało schowków więc muszę kombinować. Muszę M namówić żebyśmy dokupili jeszcze jedną szafę:)

Ja mam ten sam problem na dwoch pokojach musze pomiescic 5 osob!! a nie mam tylu szaf wiec mialam problem teraz nowe mebelki troche rozwiaza problem:))

My się narazie mieścimy w 2 komodach i jednej szafie 3 drzwiowej, która aż puchnie. Brakuje mi szafy na odkurzacz, deskę do prasowania , mopa itp Niestety nie mam balkonu:baffled: by chociaz mopa tam trzymać.

Ja mam dość sporą szafę w przedpokoju tzn. szafę gdzie mogę spokojnie wejść - trzymam tam chyba wszystkie przybory do sprzątania i deska do prasowania też stoi.

reklama
U mnie mop z wiaderkiem stoi za drzwiami od kuchni - sprytnie schowany, bo przeważnie nie zamykam drzwi.
A balkon by mi się przydał - jak mieszkaliśmy u rodziców to mogłąm trzymać na tarasie a tak ... :baffled:

Do góry