reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Myśle że rozmiar min.62 albo 68 bo na teraz napewno ma a jak maluszek bedzie mial miesiac czy dwa i wyjdzie na dwór to napewno jej się przyda jakiś rampersik albo fajniusie body?

reklama
minisia ty chyba naprawde jestes roztargniona:-D:-D ja o tym imieniu pisałam do Magdysf1 bo widze ze ona mówi o Stasiu wiec chciałam go w liscie umiescic:-p
A imie mojego smerfa to Samuel zrobniale Sami:-p

ppatqa jak po smeccie?????

Dorotka zdecydownie rozmiar 62/68 moze jakis fajniutki komplecik itp

Kurierów nadal nie ma czekam az mała wstanie i wybywam na miasto:-p

Wedlug tego jestem w 28tc :laugh2: Jakos sie tym nie przejmuje, bo pazdziernik za 4 miesiace:))))
Dziewczyny, no to Wam wspolczuje bolu gardla i innych dolegliwosci!!!!!!!! Mnie wczoraj od poludnia mdlilo... (bleee) i nie moglam sobie miejsca znalezc.
Widze, ze Minisia i Czarna czekaja na dostawy :)))) Ale fajnie :)))) Mi nawet, jak soczewki przysla, to ciesze sie, jak dziecko :)))))
Trzymjacie sie cieplutko Kochane, do potem :) :***********

Ostatnia edycja:
hej u mnie bez zmian, pozatym ze jestem glodna, ale nic nie zjem, próbowałam, biegam dalej i nieciekawie sie czuje, leze, przysypiam.

:crazy:Witajcie ... ufff upał nieziemski.
Ja dziś też zachaczyłam o lumpex :-D .. kupiłam dla mojej siostry córeczki 2 sukienusie jeansowe i spódniczkę.
Szukałam czegoś dla maluszka swojego, ale w tym gąszczu nic nie znalazłam.
Wróciłam tak umęczona, że weszłąm pod prysznic i dopiero pomogło się odprężyć.

Minisiu cieszę się, że córcia wróciła zadowolona - chyba bardziej przeżywałaś Ty aniżeli ona.

Dorotko dziewczyny mają rację - nie pij nic gorącego na gardło ... tylko śluzówkę podrażnisz.
Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz.

Ppatqo ech być może to jakiś wirusik grypy żołądkowo-jelitowej :baffled::crazy:
Pij kochana małymi łyczkami wodę przegotowaną, aby się nie odwodnić i dużo leż.

Zaraz wkleję foty z zakupów dzisiejszych:-D

Ostatnia edycja:
Popatrzcie dziewczyny co znalazłam:-D na neciku;-)Co Wy na to?
2578rh2.jpg

Jeszcze to na dzień Taty (te koszulki tutaj http://www.pieknamama.pl/index.php
https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2008-f217/pazdziernik-2008-a-14551/
19422yf7.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry