reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Ja jestem wlasnie tak wkurzona i w szoku, wyobrazcie sobie chcialam sciagnac Zosi piosenki i teledyski zespolu fasolki, wiec znalazlam i zaczynam sciagac, mloda sie juz cieszyla wiec jak tylko wszystkie sie sciagnely puscilam jej i to co zobaczylam to poprostu przechodzi ludzkie pojecie. Piosenki i owszem fasolek, ale teledyski....gole kobitki z facetami...reszty sie domyslcie...az sie w glowie nie chce sie miescic ze ktos do piosenek dla dzieci zrobil takie teledyski:no::no::no::no::no:

reklama
:crazy:Witajcie ... ufff upał nieziemski.
Ja dziś też zachaczyłam o lumpex :-D .. kupiłam dla mojej siostry córeczki 2 sukienusie jeansowe i spódniczkę.
Szukałam czegoś dla maluszka swojego, ale w tym gąszczu nic nie znalazłam.
Wróciłam tak umęczona, że weszłąm pod prysznic i dopiero pomogło się odprężyć.

Minisiu cieszę się, że córcia wróciła zadowolona - chyba bardziej przeżywałaś Ty aniżeli ona.

Dorotko dziewczyny mają rację - nie pij nic gorącego na gardło ... tylko śluzówkę podrażnisz.
Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz.

Ppatqo ech być może to jakiś wirusik grypy żołądkowo-jelitowej :baffled::crazy:
Pij kochana małymi łyczkami wodę przegotowaną, aby się nie odwodnić i dużo leż.

Zaraz wkleję foty z zakupów dzisiejszych:-D

ciuszki pierwsza klasa
Popatrzcie dziewczyny co znalazłam:-D na neciku;-)Co Wy na to?
2578rh2.jpg

Jeszcze to na dzień Taty (te koszulki tutaj Sklep Piękna Mama - odzież ciążowa, ubrania ciążowe i moda ciążowa
19422yf7.jpg
zajefajna ta koszula musze poszperac taz za odobna albo dam zrobic:-p
No moje mebelki przyjechały a teraz się składają :)) ale z tym roboty-masakra!!
Za to ciuszki niestety nie a szkoda:(((
Czarna a do Ciebie dotarli kurierzy?
jeden tak z namiocikiem. Mała miała frajde ze hej:)))
Ja jestem wlasnie tak wkurzona i w szoku, wyobrazcie sobie chcialam sciagnac Zosi piosenki i teledyski zespolu fasolki, wiec znalazlam i zaczynam sciagac, mloda sie juz cieszyla wiec jak tylko wszystkie sie sciagnely puscilam jej i to co zobaczylam to poprostu przechodzi ludzkie pojecie. Piosenki i owszem fasolek, ale teledyski....gole kobitki z facetami...reszty sie domyslcie...az sie w glowie nie chce sie miescic ze ktos do piosenek dla dzieci zrobil takie teledyski:no::no::no::no::no:
ja tak kiedys sciagnełam teletubisie:baffled: i mam nauczke ze jak cos sciagam najpierw sprawdzam:tak::tak::tak:
Dorotka, ppatqa zdrówka życze i szybkiego wstania na nóżkach;-)

Ja znów cały dzinek prawie na dworzu:rofl2: wieczorkeim ogarnełam chalupke bo jutro znow jazda a musze z ranka obiadek przygotowac co by miec prawie gotowy jak wróce. I potem odpoczywac:-p

Witajcie czwartkowo
JAk tam sie czuja chorowitki październikowe? ppatqa jak Twój żołądek? Dalej "strajkuje"? dorota 123456789 a Ty jak sie czujesz?
czarna79 życze milej jazdy, aby szybko i przyjemnie Ci minela.
magdziunia sukieneczki ślicznusie.
Magdasf1 normalnie brak słów do tego co sie dzieje w tym Internecie. Przecież to jest nie normalne podkładać takie teledyski do piosenek przeznaczonych dla dzieci. Dobrze,że napisałaś swoje spostrzeżenia,dla innych mamuś bedzie przestroga na przyszłość.:tak:
minisia zdawaj relacje z reakcji Twoich dzieciaczków na nowy wystrój pokoiku.
Ja lece do sklepu po pieczywko i prase. Chalupka juz ogarnieta, naczynia pozmywane, pranie nastawione tak wiec pora na śniadanie:-)

MINISIA jak sie dzis czujesz ?????????????????
i czekamy na fotki pokoiku :tak:

MAGDA z tym filmem do piosenek dla dzieci to jest PRZESADA i brak mi slow:szok:

CZARNA milej jazdy :-D

ANTUANET widze ze ranny ptaszek z ciebie :tak:Juz tyle rzeczy porobilas ja tylko zdazylam wstac hehehe;-)

U mnie zle tzn z gardlem lepiej i z tego sie ciesze odziwo gardlo boli ale malo ale za to straszny mam katar i glowa jest taka ciezka i normalnie czuje sie straszne chorobowo i slabo ale na szczescie goraczki nie mam.Zaraz dzwonie zapytac sie o lekarza i ide najpierw na pobranie krwi i mocz oddac pozniej sniadanie i do lekarza ide bo musi dac mi cos na ten katar bo sie zamecze :crazy: a nie wiem czy te krople moge brac co bralam jak ostatnio bylam chora i tez bylam w ciazy:baffled:

:-)hej u mnie juz dobrze, przespałam noc i brzuch mnie nie boli:-):-)
czarna powodzenia na jezdzie
dorota kuruj sie, i oby kolejki były małe
magda ja tez sobie kiedy tak film sciagnełam

I ja witam z rańca.

Dorotka może trochę czaosnku zjedz wieczorem. Ponoć tez dobry na choroby. Na głowę kładłam sobie mokre kompresy bo nie chciałam dużo brac leków.

A ja wczoraj cały dzień leniuchowałam. Trochę się posprzeczałam z moim M. Za 2 tyg ma obronę wiec teraz siedzi i się uczy (komputer mi zajmuje:crazy:). Zrobiłam mu rano kanapeczki na sniadanie to zjadł pół kawałka i reszty nie schował wiec zanim sie zorietnowałam wszystko było wyschnięte i do kosza się nadawało. Staram sie nie wyrzucac jedzenia i trochę mnie to wkurzyło. Po południu pobiegłam po drożdzówki (ciasto nie wyszło) i zrobiłąm kawe w naszej jadalni. Cchiałam żeby sobie zrobił chwilę przerwy. Owszem przyszedł, zabrał kawe do pokoju gdzie się uczył i stwierdził, że nie będzie jadł drożdżówki bo ma po nich zgagę (pierwszy słyszę). Po jakimś czasie poszłam do fryzjera i weszłam do niego do pokoju, zapytać jak mu idzie i jak wyglądam no to uszłyszałam kilka przykrych słów, których nie będę przytaczać. Wkurzyłam się i wyszałam z domu. Po powrocie zabrałam się za obiad i przyszedł się przymilać Małpolud jeden i myśli, ze w jednej sekundzie zapomnę o wszystkim.

A teraz po czytam coście wczoraj poskrobały.

Kaka ja tez tak robie jak nie głowa boli, a moze on wadł jz w taki stres przed obrona, pochwal sie nowa fryzyrka

Kaka jak ciasto. ja Cie podziwian tak wczesnie wstawac:szok:

Tyle, ze ja zasypiam przed 22gą to potem wstaję około ósmej więc nie dziwota;-) Ciasto poszło do śmieci. Pierwszy raz nie wyszło ale się tym nie przejmuję.

ja będę szła, chodzi mi o cwiczenia i opieke nad dzieckiem , bo rozrod i położnictwo mam juz za soba, nawet mam już kartke od gina, ale chcemy iśc po wyjeździe nad morze

Ja zacznę chodzić od lipca:tak:

wypiłam smecte fuuuuuuuuuuuuuu

Dzielna dziewczynka. Mi smekta trochę przypomina wodę z piaskiem;-)

No moje mebelki przyjechały a teraz się składają :)) ale z tym roboty-masakra!!
Za to ciuszki niestety nie a szkoda:(((
Czarna a do Ciebie dotarli kurierzy?

Foty, foty, foty...

Ale ktoś wymyślił...bezsensu zupełnie. Na edukacje seksualną to chyba jeszcze za wcześnie.

Kaka ja tez tak robie jak nie głowa boli, a moze on wadł jz w taki stres przed obrona, pochwal sie nowa fryzyrka

Jak sie ogarnę to wkleję. Wypiłam małą kawkę i jakas przymulona jestem.
Wczoraj zrobiłąm leczo. Pycha wyszła:tak: A jakie macie plany na dziś??

Ale sie wkurzylam dzisiaj bo juz od 7 dzwonie do przychodni i dopiero teraz sie dodzwonilam :crazy: i dowiedzialam sie ze lekarz jest od 8 do 11 ja mam ta przychodnie bardzo daleko i teraz muse sie szybko szykowac i wychodzic :crazy:.
A pozatym poszlam oddac krew i mocz i mialam zkierowanie ale ta przychodnia kolo mnie z tym skierowaniem nie wezmie mi moczu ani krwi bo nie maja z ta przychodnia czegos tam podpisane i ja chyba aby pobrac krew i oddac mocz musze jezdzic do tej nowej przychodni a to jest strasznie daleko:szok:I jestem zla jak cholera

reklama
Do góry