Sylwia - nie przejmuj się tą wagą !! To podobno bardzo indywidualne .,.. Każda inaczej przybiera na wadze... jedne dziewczyny 25kg, inne 6kg, a później i jedne i drugie wracają do pierwotnej wagi. Znam dziewczyny które przytyły właśnie 25 kg, ale wcale poród nie był cięższy niż u innych dziwczyn, a znam też przypadek, że dziewczyna niewiele przytyła (ok. 12kg) i poród miala bardzo ciężki ... myślę, że to jest tak indywidualne, że nie można jednoznacznie powiefdzieć jak powinno być... Ja z kolei miałam na początku inny problem, gdyż przez 4 miesiące przytyłam 1kg.... i byłam bardzo wystraszona...ale teraz waga ruszyła do przodu i brzuszek zaczął rosnąć ... więc po prostu u mnie trochę jeszcze inaczej to wszystko się odbywa :-) najważniejsze żeby z dzidzią było w porządku !!!
Dziewczyny - a nie wiecie jak to jest z temperaturą?? czy jest jakaś temperatura w pracy powyzej które dziewczyna z brzuszkiem nie może pracować?? U mnie w biurze mamy strasznie duże okna w które cały dzień (od 7-ej o 15-ej) świeci słońce... mamy niby 3 dobre klimatyzacje na ścianie, ale nikt nie chce ich włączać, więc są wyłączone... a mi się straszliwie słabo robi już któryś dzień z kolei... jem sporo, dużo piję, a mimo wszystko jest mi słabo i boli mnie głowa straszliwie ... czy to jest w ogole normalne?? ze tak sie dziwnie czuje?? mam nadzieje, ze to nie jest jakis objaw cukrzycowy....musze wlasnie zrobic to badanie na Krzywa Cukrowa...