majeczka02
Fanka BB :)
Witajcie
Padam z nóg ten remont potrafi wykończyć...ale jakos sie jeszcze trzymam...Dorotko powiedz jak często odbywaja się zajecia w szkole rodzenia i ile to kosztuje. Bo ja tez chciałabym się zapisać.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje:-)studniówka!!!!!!!!
No coz, odbywalo sie to stopniowo. Pierwszy raz wylecialam na dwa tygodnie (w osmym mies. ciazy z JulaMAJECZKO to dowiaduj sie co i jak i nam tu pisz
GOSIU to fajnie ze spacerek udany i ze mozesz sobie dychnac na chwile a jedzenie super zaserwowalas sobie
Ja juz pomalu zaczynam tesknic za moim M i zaczyna mi sie robic smutno:-(
GOSIU jak ty sobie radzisz z tesknota ????????
No coz, odbywalo sie to stopniowo. Pierwszy raz wylecialam na dwa tygodnie (w osmym mies. ciazy z Jula), potem, jak Jula miala 4 mies. bylysmy u rodzicow 3 tyg., potem 2mies., potem 3, potem 5.... Niestety, ja tu mam prace za dobre pieniadze (ktora niedawno opuscilam, bo rodze w Polsce). Chcemy sie budowac i jednak mamy oboje z Piotrem ta motywacje, ze bedziemy cos mieli z tych dni rozlaki. Juz sie przyzwyczailam, ale z poczatku 3tyg. niewidzenia sie byly strasznie meczace
. Nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo
Przynajmniej Julka zna moich rodzicow (i chyba bardzo ich kocha
)))), a tak nie miala by okazji.
Jak sobie radze z tesknota? 1. Przestawiam sie na inny tryb zycia, czyt. zycie z M. lub bez M. (przy tej drugiej wersji mam wiecej czasu dla siebie-Egoistka)))
2. Tlumacze sobie na poczatku, ze zleci niewiadomo kiedy i tak wlasnie jest)) A na koniec juz czekam, czekam, czekam
)))
3. Mamy kontakt telefoniczny, przez skype'a, wiec mniej wiecej wiem, co u Pitera slychac
4. Traktuje to jako "odpoczynek malzenski" hihihihihi)))))))))) Czasem sie przydaje
))))))