reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
czarna79 dobrze że z bratem Twoim wszystko dobrzeZ moim bratem wsio ok. lekarz mówili ze cudem przezył a on ma tylko jednego siniaka!!! Natomiast bratowej brat leży w szpitalu i na razie nie wiemy co z nim.

Magdasf1 oj chyba będziesz pierwsza, czop może odpaść zarówno na kilka dni przed rozwiązaniem jak też kilka godzin przed.....
dorotka współczuję śmierci ojca Jasia
[*]

minisia dobrze potraktowałaś tego pana z parkingu.Raczej już tak nie postawi samochodu lusterko w lusterko-będzie miał nauczkę na przyszłość.
Ja całe popołudnie przy garach, potem prasowałam trochę, wrócił M i byliśmy u teściowej na chwilkę, a potem spacerek...Teraz wcinam sernik-teściowa upiekła, nawet dobry. Nawet nie chcę myśleć jaką zgagę będę zaraz miała

A występ małej... powalający. Ale ma głos piękny.:-) A dopiero ma 11 lat.
Miłego wieczorka.
blond_20
Czarownica
No ja sie dwa razy poplakalam- na tej malej i na tych 2 akrobatach wczesniej...oni to juz dla mnie wygrali...piekne to bylo.
Mnie tez rozwalili ci dwaj, poprostu siedzialam z geba otwarta, a jacek to az podszedl pod telewizor bo byl w szoku
jeszcze gosc z ta kula byl niezly.
Oj wy mnie tu nie straszcie, pierwszato ja nie chce byc;-)moj lekarz powiedzial ze poki mnie nic nie boli to ok, a czop moze odcodzic nawet przez 3 tygodnie,mam dalej brac luteine i tyle. ja chce jeszcze 2 tygodnie byc w dwupaku, potem niech sie dzieje co chce, m. to teraz chodzi ciagle i pyta czy mnie nic nie boli
chyba teraz boi sie bardziej niz ja
Jutro pojedziemy sprawdzic gdzie jest szpital w ktorym chcemy rodzic, bo az wstyd sie przyznac ale nawet nie wiemy dokladnie gdzie sie znajduje;-)
Mykam sie wykapac i spac, dobrej nocki dziewczynki

Oj wy mnie tu nie straszcie, pierwszato ja nie chce byc;-)moj lekarz powiedzial ze poki mnie nic nie boli to ok, a czop moze odcodzic nawet przez 3 tygodnie,mam dalej brac luteine i tyle. ja chce jeszcze 2 tygodnie byc w dwupaku, potem niech sie dzieje co chce, m. to teraz chodzi ciagle i pyta czy mnie nic nie boli

Mykam sie wykapac i spac, dobrej nocki dziewczynki
wanilia79
Entuzjast(k)a
Magda to Ty lepiej kladz sie i lez a nie sie za robote bierzesz, jeszcze troszke moglabys wytrzymac.Ja dzis przerazona, bo po siku na papierze ogromna ilosc sluzu z krwia....zaraz dzwonilam do lekarza, ale uspokoil mnie i jesli mnie nic nie boli i maluszek sie rusza to moze powoli czop odchodzi. Uwierzcie mi jak to zobaczylam to az rece zaczely mi sie trzasc. Piore wlasnie 4 pranie ciuszkow, jutro reszte, a w tygodniu prasowanko i wszystko juz bedzie gotowe na przyjscie maluszka na swiat.
Milego wieczorku zycze:-)

Dorotka wspolczuje z powodu smierci taty Jasia.
Minisia ja tam sie nie odzywam bo sama parkuje gdzie mi wygodnie

A mala Klaudia the best!!!!
Cholerka, cos mi zginely polskie znaki i nie wiem jak je uruchomic. Musialam cos nacisnac ale co???????
malaulka
Podwójna mamusia
Minisia- bardzo dobrze zrobiłaś temu kierowcy
Magda- trzymam kciuki żebyś jednak jeszcze trochę poczekala w domku w dwupaku
Dorotka- przykre, że Tato Jasia zmarł, no ale niestety taka kolej rzeczy
Czarna - to chyba kamień Ci z serca spadl, że bratu nic się nie stało
Blond- sprawdż pocztę;-)
Ja też obejrzalam tę dziewczynkę noi się popłakałam, ale ma glos
.
Teraz M oglada jakis film na tvn a ja chyba ide do wyrka, bo jakoś mnie brzuszek pobolewuje,
Dobrej nocki
Magda- trzymam kciuki żebyś jednak jeszcze trochę poczekala w domku w dwupaku
Dorotka- przykre, że Tato Jasia zmarł, no ale niestety taka kolej rzeczy
Czarna - to chyba kamień Ci z serca spadl, że bratu nic się nie stało
Blond- sprawdż pocztę;-)
Ja też obejrzalam tę dziewczynkę noi się popłakałam, ale ma glos

Teraz M oglada jakis film na tvn a ja chyba ide do wyrka, bo jakoś mnie brzuszek pobolewuje,
Dobrej nocki

reklama
blond_20
Czarownica
i ja tak mysle...bo juz polowa wrzesnia jest, a wrzesniowki zaczely jakos w polowie sierpnia.Boze, dociera to do Was dziewczyny ze sie zaczyna?!nareszcie
)))
Podziel się: