reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

czarna jakby tak szlo na ochotnika to mimo strachu ide pierwsza :tak:ale niestety tak sie nie da:-(
Jakbym miala 700zl zaduzo to jutro bym juz tulila Weronisie :tak:ale akurat nie mam na pozbyciu takiej kasy:no: a urodzis i tak musze:tak:

I ja czekam na wiesci naszych mamus
A co u was kosztuje 700 zeta??? CC czy wywoływanie??? To podjade:-D:-D:-D (najwyzej reszte miesiaca nic jesc niebede:-p)
Oj Aniu to pierwsza częsc dnia super i te kaczki:tak:, ale powrót do domu nieciekawy no cóż czasem złośliwość rzeczy martwych;-),a czy macie wybrane imię dla Waszej córeczki już?
Ja odebralam Karolinę ze szkoly , zjadła obiad teraz na chwilkę bajki a potem zadanie domowe a ja zabieram się za sprzątanie mojej sypialni tak dokładnie włącznie ze zmianą pościeli.
aha,
dzwonilam dziś do wróżki i powiedziała mi że za 7-9 dni urodzę:tak:, zobaczymy czy się sprawdzi???Trochę tak to przyjęłam z przymrużniem oka:-)
podaj ten numer do wróżki to wszytkie zaczniemy dzwonic:-p

Ania ja kiedys przed takim stadem kaczek uciekałam były tak głodne ze szok:szok:

U mnie była bratowa i troche sobie pogadałyśmy;-) Nie wiem jakas taka jestem wew niespokojna:-( mama nadzieje ze do piatku szybciutko czas minie i bede wiedziała na czym stoje chyba ze uda mi sie przełozyc wizyte na środe:sorry2:

Pati ja tez sie zastanawiam gdzie Aga:confused: moze ma ktos do niej numer:confused::confused:

reklama
To czekamy na wieści od justyneczki i Agniesi:-)
Ja usmażyłam naleśniki ale straciłam na nie ochotę...Chyba sobie zupkę chińską zrobię:szok: Normalnie jestem nie do wytrzymania, nawet sama siebie denerwuję:wściekła/y: Dobrze że M jeszcze u szefa jest...

kurde, mam już dość. jestem zmęczona. tyle sie dzieje a nic z tego nie wynika. magdziunia, ja te "galaretowate konsystencje" mam 3 tydzień i nic, du..a. Jestem cała spuchnięta, wszystko mnie boli, chodzę jak kaczka, na pół zgięta i nic:wściekła/y: w dzień staram sie normalnie funkcjonować tzn sprzątać, gotować itd. a wieczorem nie mam siły na nic i chce mi sie ryczeć. każdy ruch "maleństwa" sprawia mi ból, boje sie że tym razem będzie jeszcze większa waga niż z Laurą. może jest tak silne:confused: nie wiem już nic.
.....................................................................................................................:crazy:

Justynko oj - ja czuję się podobnie - obolała.
Dziś co prawda trochę tego czopu było - zobaczymy jutro.
Gdyby było wiadomo kiedy dokładnie ... a to wie tylko Bóg.

reklama
Do góry