reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Hej ja jeszcze w dwupaku:-:)-:)-(dzis moja kolej na poród mam nadzieje ze z niej skorzystam:tak::tak::tak:ale objawów brak, tylko mam motylki w brzuchu ze strachu:baffled::baffled:jade do miasta na zakupy z mamą. Śniło mi sie dzis ze urodziłam, ale nic niebolało:-p:-p:-D:-D:-Dplum i było i miałam dzidzie w ramionach:-D:-DMARZENIA!!!!!
miłego dnia papap

reklama
MAGDA a o Zorach co przeczytalas A jesli chodzi o termin na listopada to gin mi tlumaczyl ze kazde dziecko pozniej rosnie wedlug swojego tepa i jak jest mniejsze to Tp przesuwa sie Co jest zreszta logiczne :-)
Ja wedlug OM mam na 25 pazdziernika TP a wedlug USG miedzy 12 a 14 tygodniem co jest niby najbardziej wiarygodne to mam na 26 tp :-)
Ale u mnie w szpitalu jak pojde po 26 to oni beda sie sugerowali niestety usg ze Mala jest o kilka dni mlodsza i beda czekali :-(
Dlatego tak bardzo chcialabym sama zaczac rodzic a nie w tej niepewnosci i jak bede w szpitalu to beda mnie wkurzali ze oni nic nie robia narazie bo Ona jest mlodsza A ja sie boje aby oni nie przegieli z tym czekaniem :-(

Witam i ja
U mnie dzisiaj piekne sloneczko , ale jakos dzisiaj dziwnie sie czuje:-(nie dosc ze od poniedzialku prawie malego nie czuje:-(lezalam dzisiaj troche i kilka razy cos sie jakby ruszylo....to jeszcze od tych kilku dni puchne, spac nie moge w nocy bo najpierw mi dretwieja rece, pozniej puchna a potem pieka:baffled::baffled::baffled:i to cholernie boli i nie chce przejsc...dopiero jak kilka godzin minie w dzien.rano nie moge nawet utrzymac szczoteczki do zebow w rece bo jest tak spuchnieta. dzisiaj od 6 walczylam z tym pieczeniem i najpierw do zimnej sciany przykladalam ale nie bardzo pomagalo, pozniej juz stalam pod zlewem i zimna wod lalam i troche lepiej jakby bylo. kuzwa co to ma byc do cholery....?nie mowiac o tym ze w dzien kregoslup boli i nogi dretwija jak sie tylko rusze wiec musze lezec albo siedziec.juz mam qrwa dosyc:-(i jeszcze ta zgaga...czym ja sobie na to zasluzylam?:-(
ide sie ogolic chyba tez tylko tez mam tu problem bo tu prysznic i tez mi jakos niewygodnie.

Qrcze a mnie tak podwozie boli i brzuszek jak na @.
Muszę chyba pochodzić troszkę albo poleżeć bo siedzę i siedzę.
Albo zabiorę się już za sprzątanko.
Więc zmykam na jakieś 2-3 godzinki i pojawię się.
Wysłałam smska do Wioli i czekam na odpowiedz.

ASIU oj bidulko Kochana ja bym sie na twoim mijescu zglosila do szpitala z tymi objawami bo mnie sie to nie podoba Po pierwsze te ruchy a po drugie te puchniecia Moze to byc u ciebie ze zaraz zaczniesz rodzic ale ja bym to sprawdzila Nie chcialam cie nastraszyc ale pisze co ja bym zrobila :-)
Moja mala rusza sie dzis co jakis czas daje o sobie znac ale tez zabardzo nie jest dzis szalejaca

Zmykam od kompa - muszę zacząć sprzątać troszkę, bo bałagan mnie przeraża.
A i mały się wypina więc może poleżę z 10 min i dopiero robotka.
Zajrzę później papa

reklama
Do góry