reklama
Ajjj Magdy to fajne babkiHej. Mi sie Magdy zawsze podobały...ale mój był uparty na Hanke i już!
A u nas Magda to kompromis. Nie mogliśmy dogadać się w sprawie imienia dla córki.Ale nie to zeby mi sie nie podobało,tylko było gdzieś dalej na liscie;-)
ppatqa
Październikowe mamy'08
Magdasf oj już za pózno kicham i prycham, teściowa z chorym chrzesniakiem, moja mama u dziadka, ale M jest na chodzie
kate ile na wadze dobrze przeczytałam, to miałas pracowity dzień
Anna dobrze ze sytuacja sie oczysciła
malena chrząka powiadasz
magdziunia czy Sebuś toleruje butelke???
Magdasf zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka, gratki 4 miesięcy
marma oj zazdroszcze takiego wyjścia, u mnie najpierw wsiadł M, zresztą Loncia to oaza spokoju, w przeciwienstwie do pozostałych szogunów.
czarna biore na gardło jakieś homopatyki i flegaminke. Oj wspołczuje samopoczucia
Asia pewnie zajęta walentym. witam nową mamusię. Mały ładnie spał od 21 do 6, chciałam mu dać cuca o 23 ale tak mocno spał ze się nie udało. Ja za to od 4 na nogach bo tak mi mleko nabrało po ostatnich nocnych karmieniach, ze wszystko było mokre, ale pospaliśmy do 8 razem. Jutro idziemy na 9 na kontrole do lekarza. Mały teraz na macie więc chyba wracamy do rytmu dnia. kaszlał rano ale już ładniej. Mi się też zaczeło ładnie odrywać i bąbię równo.
kate ile na wadze dobrze przeczytałam, to miałas pracowity dzień
Anna dobrze ze sytuacja sie oczysciła
malena chrząka powiadasz
magdziunia czy Sebuś toleruje butelke???
Magdasf zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka, gratki 4 miesięcy
marma oj zazdroszcze takiego wyjścia, u mnie najpierw wsiadł M, zresztą Loncia to oaza spokoju, w przeciwienstwie do pozostałych szogunów.
czarna biore na gardło jakieś homopatyki i flegaminke. Oj wspołczuje samopoczucia
Asia pewnie zajęta walentym. witam nową mamusię. Mały ładnie spał od 21 do 6, chciałam mu dać cuca o 23 ale tak mocno spał ze się nie udało. Ja za to od 4 na nogach bo tak mi mleko nabrało po ostatnich nocnych karmieniach, ze wszystko było mokre, ale pospaliśmy do 8 razem. Jutro idziemy na 9 na kontrole do lekarza. Mały teraz na macie więc chyba wracamy do rytmu dnia. kaszlał rano ale już ładniej. Mi się też zaczeło ładnie odrywać i bąbię równo.
A
agamir
Gość
Czesc mamuski serdecznie witam i zycze miłego dzionka. Ja jak zwykle po nieprzespanej nocy troszke jestem nie do zycia. Wziełam sie za wiosenne porzadki potemspacer obiad i majawpasc znjom wiec poczytam was pozneij
magdziunia
Październikowa Mama'08
Madziu zdrówka dla Stasiulka i gratki z okazji ukończenia 4 miesiączka.I ja sie witam, tylko na sekund piec bo musze szybko ogarnac dom, ma przyjsc lekarz bo mlody ma temperature, i taki kaszel ze ...jak slysze to az mam gesia skorke a to wszystko przez noc. Zadzwonilam do lekarza czy moze przyjsc prywatnie bo nie chce z nim wychodzic a jak mam jeszcze stac w przychodni z innymi chorymi dziecmi to wole zaplacic i miecz glowy.
Ja po wczorajszym winkowaniu kaca mamJacekowaty za to byl zadowolony
![]()
Ide sprzatac narazie mamuski
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa dzisiaj moj Stasieniek 4 miechy konczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorotko nerwy w konserwy i na eksport.Witam
U nas Oli usnela o 20 i wstala na mleko o 2,30 pozniej juz o 6 a pozniej spala tylko 10 min wiec praktycznie od 6 jestem na nogachMam dostac za kilka dni @ i juz nerwowa chodze
G szuka nowej pracy I dzis idzie pochodzic po roznych firmach
A G niech szuka i powodznia dla niego w znalezieniu pracy.
Dzionek zabiegany, a wieczorkiem relaksik.... dziś mamy wieczorem usg, zresztą w piątek to można bardziej podrinkować (a ja znowu karmi???);
ja po śniadanku, Marika standardowo złapała sama drzemkę
czekam na mamę - ma zostać z Mariką, a ja mam pocztę, ubezpieczalnię, bank i do centrum po odbiór zabawki z merlina - trochę sie "rozerwę" więc i odpocznę od mojego małego ssaka
No i dobrze odpoczniesz psychicznie i wrócisz uskrzydlona do dziecka.I ja witam się czwartkowo
Rozmawiałam wczoraj z moim M i w niedziele mam wychodne !!!!!!!!!!! Już umówiłam się z kumpelą i idziemy na jakiś film do kina a potem na basen i saunę( czy jak karmię piersią mogę iść na saunę??????) Normalnie niemogę się już doczekać. To moje takie pierwsze wyjście od .... właściwie od kąd zaszłam w ciąże
U nas pogoda tragiczna. Leje. Jak nie urok to sraczka....eh. No ale może uda się nam ruszyć z domu choć na chwilkę.
Chyba można do sauny ale na krócej - to zależy ile wytrzymujesz w ciepełku.
Ja siedzę bite 15 min i później pod zimny prysznic ... uwielbiam to a skóra później jak u niemowlaczka ;-)
Pięknie ... grzeczna Hanulka.A ja czekam na mamuśkę. Hanka dała mi nawet dzisiaj pospać. Dostała ostatni raz o 12stej butle i spała 6tej. Z przerwą bo o 4tej smokol wypadł. O 6tej śniadanko i spała do 8mej. Czyli pięknie.
Przylutam ... ale komfort psychiczny inny i bez stresów już.Jestem choc czuje sie h.....Moje @ ogólnie sa bolesne a po wczorajszym dodatkowo dodałam sobie bólu. Normalnie jak po porodzie czuje cała maciceZałozenie nic nie boli i trwa chwilunie (2 min) Dzis ze wzgledu na moje samopoczucie rezygnuje ze spacerku bo nie wiem kto by wózek dzwigał
A tak po zatym to dzien doberek
Kingolita hmmm ... ja jestem Madzia i grzeczna dziewczyna ze mnie

Jesteś z Pruszkowa, tego koło W-wy - ja też

Może się na spacerku kiedyś zobaczymy.
Evelajna halooooooooooo .... zaniemogłaś po tych wczorajszych pierogach ;-). Jak wątroba?????
Czarna pewnie, że fajne.
Pati zdrówka dla małego i dla Ciebie.
Agamir widzę, że nie tylko mnie nosi ze sprzątaniem.
Asiu a gdzie Ciebie wywiało????? ... Halooooooooooooo.
A ja zaszalałam i ... umyłam okna ... wiem wariatka jestem
ale były takie obchlapane, że fujjjjjj.Pranko wstawiłam i kuchnię ogarnęłam, pozmywałam i poukładałam ciuszki.
Ekspresowe tempo było - ale jak mam wenę to tak śmigam z prędkością światła ;-)
Ostatnia edycja:
Magdziunia boze ile bym dała aby pomyć okna

normalnie niech sie tylko cieplej zrobi i polece z koksem bo az wstyd

Ogólnie to marzy mi sie sprzedac robaki moje na 2 dni gdzieś i wysprzatac chałupke na cacy

Tylko po pierwsze nikt ich nie chce:-
-
-
-( po drugie ja chyba z tesknoty zamiast sprzatac był obgryzała pazury z nerwów czy aby nie płaczą

normalnie niech sie tylko cieplej zrobi i polece z koksem bo az wstyd

Ogólnie to marzy mi sie sprzedac robaki moje na 2 dni gdzieś i wysprzatac chałupke na cacy

Tylko po pierwsze nikt ich nie chce:-

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
AGAMIR I MADZIU no to szalejecie z porzadkami Podziwiam bo mnie sie nic nie chce 
MAGDASF czekamn na relacje z wizyty lekarza
CZARNA oj wspolczuje ze musisz sie zle czuc teraz 3 mam kciuki aby sporala sie przyjela
MARMA no to fajnie ze masz wychodne Zawsze to lepiej wyjsc na chwile
KATE czyli wieczorek w domu dzis a jutro jakas mala impra
My zaraz idziemy na spacerek i kupic cos na obiad ale nie wiem co

MAGDASF czekamn na relacje z wizyty lekarza
CZARNA oj wspolczuje ze musisz sie zle czuc teraz 3 mam kciuki aby sporala sie przyjela

MARMA no to fajnie ze masz wychodne Zawsze to lepiej wyjsc na chwile
KATE czyli wieczorek w domu dzis a jutro jakas mala impra

My zaraz idziemy na spacerek i kupic cos na obiad ale nie wiem co

magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarna doskonale rozumiem, bo jedno można podrzucić ale trójkę to już gorzej.
Ja najbardziej lubię sprzątać jak nie ma nikogo w domku - nikt nie przeszkadza.
Ale teraz mąż w pracy, Sebcio śpi więc robię ile mogę.
Przynajmniej czas jakoś zleci.
A u nas właśnie jakby się przecierało i słoneczko świeci.
Może wyjdę na spacerek króciutki.
Ja najbardziej lubię sprzątać jak nie ma nikogo w domku - nikt nie przeszkadza.
Ale teraz mąż w pracy, Sebcio śpi więc robię ile mogę.
Przynajmniej czas jakoś zleci.
A u nas właśnie jakby się przecierało i słoneczko świeci.
Może wyjdę na spacerek króciutki.
reklama
Podziel się: