reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

MALENA dzieki :-) Mnie tez Oliwi szkoda Jakbyscie uslyszaly jak ona czasem pobiera powietrze to normalnie oczy wychodza :-(
KAKA a co od jutra masz zalegly urlop ? bo chyba na wychowawczy sie nie wybierasz?????

reklama
on jest teraz na kukurydzianym...a ta skaze mial juz wtedy jak byl na samym mleku, jeszcze przed wprowadzaniem czegokolwiek.wlasnie mama dzwonila do innego pediatry i powiedzial ze musimy czekac 2 tygodnie na zmane mleka....zew moga byc kolki i moze nie spac:-(to mamy kolega wiec nie sciemnial:-(

MALENA tak jej sie tak stalo nagle z dnia na dzien Jakby przy wdychaniu sie dusila :-( Nie robi tak zawsze ale bardzo czesto o jak lezy na pleckach czesciej tak oddycha :-(

ASIU czy ja dobrze zrozumialam ze masz mu 2 tygodnie podawac to mleko ?????? Dziwne jakos mi sie to wydaje Ja bym i tak poszla do lekarza jutro i moze popros o nutramigen ????

teraz jestesmy na bebilonie pepti.nie moge jej poprosic jeszcze o nutramigen bo powiedziala mi przez tel ze mi nie da i to normalne ze tak reaguje na to mleko i to jeszcze za szybko.i ze wlasnie 2 tygodnie musi je jesc zeby boc zminic na inne.szlag mnie trafi normalnie...maly sie meczy, wszyscy sie sie mecza a ja ledwo na oczy widze:-(

A próbowałaś tego NAN HA??

Hmm Jak karmiłam Hankę cycem to miała wysypkę, a jak przeszlismy na Bebiko to przez weekend jej poznikało wszystko.

Nan ha pil na samym poczatku i po nim wymiotowal...ale przy skazie bialkowej nie wolno podawac ha bo to jest dla tych u ktorych sie podejrzewa alergie a nie u ktorych ja juz wykryto:(

reklama
ASIU no to nie pozostaje nic innego jak zyczyc aby Rafalek sie szybko przyzwyczail do nowego mleka :tak:

U mnie mama i G jedza rolady a ja sie na dzis zapalrlam i nie i nie hihihih

Lece troche pocwiczyc

Do góry