reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Dorota to u Was w szpitalu to trochę inaczej chyba, bo u nas to na pogotowie koło szpitala trzeba jechać i tam jest niezła wylęgarnia. Dzieci z jednym przyjadą, a wychodzą z jakimś bonusem :baffled:. Oby Oliwii przeszło, a osłuchać w poniedziałek nie zaszkodzi.
:-) A my z powrotem założyliśmy gondolę, tylko kocyk włożyłam do środka i jest tak na styk.

Czesc mamuski serdecznie witam. Wpadam na chwilke bo zaraz lece robic kolacyjke jak przyjedzie maz z delegacji.
Wczoraj ANTOS SKONCZYŁ 5 MIESIECY

WCZORAJ MAZ MNIE ZASKOCZYŁ PRZYSŁAL MI KURIEREM KWIATY Z PODZIEKOWANIEM ZA SYNA A DZIS WRACA Z DELEGACJI Z PREZENTAMI !!!!!!!!!
CZASEM MNIE ZŁOSCI ALE CZASEM MIE ZASKAKUJE.

Gratulacje dla Antosia i fajnie z takim mężem ;-)

Zaraz oblukam;-)Oblukałam...ano zaglądają hmmm Pewnie czekają, aż zaczniemy płakać ze coś nie tak z dzieciaczkami...

Dobrze kojarzę, że to w profilu na dole widać :confused:

Lilunia nie dziwię się, ale jak to dziewczyny pisały - nie zrozumieją :sorry2:
Blond dzień pełen wrażeń, oby Rafałek nic nie podłapał :-(.

U mnie też standardowy dzień - śniadanie, spacer, drzemka Martyny, obiad, a potem to szybko leci. Teraz szkraby śpią, a ja zamierzam sobie wydrukować ćwiczenia tego weidera i od marca zabrać się za wysiłek fizyczny. Wyszłoby na to, że na Wielkanoc powinnam być "laska jak tabasco" :-D:-D:-D
Magdziunia ja też jakaś taka wypruta jestem, a po spacerach, to aż mi się w głowie kręci od świeżego powietrza.

reklama
Kasia ja doszłam do 3 po 54, o znów mam tydzień przerwy, więc znów się cofne do mniejszej liczy powtórzeń weidery
blond i jak zakupki

Jejku jak ja dawno helikoptera nie miałm:)

Witam z rana w niedzielę.
Spać nie mogę a młody leży w łóżeczku i gada do siebie.
Chyba dziś wybiorę się do rodziców i na spacer po lesie.
Jakoś brakuje mi takiego naprawde świeżego powietrza sosnowego a nie tego smordliwego miejskiego :baffled:

Jakieś śniadanko przydałoby się zjeść coby rozruszać się na początek i zacząć funkcjonować.
Także .... miłych, niedzielnych śniadań :-)

Witam sie w niedziele :tak:
MADZIU jedz do rodzicow i pospaceruj sobie po lasku Ja jakbym mogla to tez czasem bym sobie taki inny spacerek zrobila.
KASIU u nas idzie sie do Izby przyjec ogolnej po kupony na recepty a pozniej do izby przyjec dla dzieci i tam bada lekarz:tak:
ASIU ciesze sie ze zakupy udane :-)
AGAMIR gratki dla Antosia i fajnego masz M :tak:
LILUNIA dziewczyny maja racje kto nie ma dziecka ten nie zrozumie Ja sie tez juz o tym przekonalam A znajomi niepowazni :crazy:

My bylismy u znajomych Hustawke mamy juz w domu Musze ja tylko uprac;-).Od znajomych wyszlismy troche przed 21 W domu rozebralam Oli z czapek i kombinezona ,reszte jej zostawilam i tak spala do 24,10
Mleczko i spala do 5,20 ale niestety od tej 5,20 juz nie spi Mnie sie chce spac strasznie :baffled:

Dzis raczej idziemy z Oli do tego lekarza Zobaczymy co sie dowiem Milego dnia dziewczyny

AHA OLIWIA DZIS MA 4 MIESIACE troche dziwna data ale to przez luty :-)

DZIEWCZYNY tepa jestem ale jak to sie sprawdza ze CZERCOWKI patrza na nasz profil ????

APEL DO MAM CZERWCOWYCH NASZE DZIECI MAJA SIE ZNAKOMICIE :-)
WIDAC ZE CO PONIEKTORYM BRAKUJE ATRAKCJI NA SWOICH WATKACH WIEC ZAGLADA SIE NA INNE
TEN CZAS CO TU ZAGLADACIE POSWIECCIE SWOIM KOCHANYM DZICIACZKOM A NIE MAMOM PAZDZIERNIKOWYM

WWWWWWRRRRRRR jak mnie takie cos wkurza :-(

Witam się niedzielnie.
Asiu my byliśmy w czwartek na targówku z Małym i też reagował tak samo jak Twój Rafcio. Spał albo sie rozglądał na światełka itp.
Co do piwka to ja na razie tylko karmi a w chwilach szaleństwa redsik ;-) po którym też mi się główce kręci po ponad roku abstynencji. kurcze chyba niedługo Świętą mnie będą nazywać ;-) hihihi
A mój Mały od kilku dni kiepsko śpi. Budzi sie co godzinkę albo półtora.Wczoraj znowu próbowałam go uśpić w łóżeczku i d...pa :-( aż się na koniec poryczałam. Smoka nie chce. Tylko cyc. Już tracę nadzieje, że sie kiedys nauczy zasypiać w łóżeczku. Dobra uciekam bo za dwie godzinki goście przyjezdzaja. Maciuś dziś będzie się bawił ze swoją 10 miesięczną siostrzyczką cioteczną. miłej niedzieli.i leniwej :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWCI i RAFAŁKA
TO JUŻ 4 MIESIĄCE
BUZIACZKI DLA WAS SKARBY i dużoooo dużooo zdrówkaaaa!!!

bukietkwiaty.jpg

Ostatnia edycja:
Oliwko! - wszystkiego najlepszego!

Blond Mnie pediatra przestrzegała przed chodzeniem do marketów i właśnie galerii z dzieckiem, bo tam najłatwiej się czymś zarazić z pneumo i menigokokami włącznie. Wogóle radziła unikać "tłumu".
Mam nadzieję, że Rafałek jednak zdrowy jak rybka :-D
3 piwka? Chyba bym padła:tak:
A kiedyś miałam łeb jak chłop!
Wczoraj lampeczkę czerwonego winka wypiłam i mnie ululało.
A dzidzia wstała o 5 na cyca i nie chciała już spać nocnym snem... :crazy:
Tylko drugą drzemę teraz ma.

Kasia życzę wytrwałości.
Patrycja podziwiam. Ja dalej się "szykuję na basen".
M. leczy kaca, więc będzie raczej smutno w domku.
Ale spacerku nie odpuszczę.

Miłej niedzieli!!!

reklama
Do góry