Dorota to u Was w szpitalu to trochę inaczej chyba, bo u nas to na pogotowie koło szpitala trzeba jechać i tam jest niezła wylęgarnia. Dzieci z jednym przyjadą, a wychodzą z jakimś bonusem
. Oby Oliwii przeszło, a osłuchać w poniedziałek nie zaszkodzi.
:-) A my z powrotem założyliśmy gondolę, tylko kocyk włożyłam do środka i jest tak na styk.
Gratulacje dla Antosia i fajnie z takim mężem ;-)
Dobrze kojarzę, że to w profilu na dole widać
Lilunia nie dziwię się, ale jak to dziewczyny pisały - nie zrozumieją
Blond dzień pełen wrażeń, oby Rafałek nic nie podłapał :-(.
U mnie też standardowy dzień - śniadanie, spacer, drzemka Martyny, obiad, a potem to szybko leci. Teraz szkraby śpią, a ja zamierzam sobie wydrukować ćwiczenia tego weidera i od marca zabrać się za wysiłek fizyczny. Wyszłoby na to, że na Wielkanoc powinnam być "laska jak tabasco"

Magdziunia ja też jakaś taka wypruta jestem, a po spacerach, to aż mi się w głowie kręci od świeżego powietrza.
. Oby Oliwii przeszło, a osłuchać w poniedziałek nie zaszkodzi.:-) A my z powrotem założyliśmy gondolę, tylko kocyk włożyłam do środka i jest tak na styk.
Czesc mamuski serdecznie witam. Wpadam na chwilke bo zaraz lece robic kolacyjke jak przyjedzie maz z delegacji.
Wczoraj ANTOS SKONCZYŁ 5 MIESIECY
WCZORAJ MAZ MNIE ZASKOCZYŁ PRZYSŁAL MI KURIEREM KWIATY Z PODZIEKOWANIEM ZA SYNA A DZIS WRACA Z DELEGACJI Z PREZENTAMI !!!!!!!!!
CZASEM MNIE ZŁOSCI ALE CZASEM MIE ZASKAKUJE.
Gratulacje dla Antosia i fajnie z takim mężem ;-)
Zaraz oblukam;-)Oblukałam...ano zaglądają hmmm Pewnie czekają, aż zaczniemy płakać ze coś nie tak z dzieciaczkami...
Dobrze kojarzę, że to w profilu na dole widać

Lilunia nie dziwię się, ale jak to dziewczyny pisały - nie zrozumieją

Blond dzień pełen wrażeń, oby Rafałek nic nie podłapał :-(.
U mnie też standardowy dzień - śniadanie, spacer, drzemka Martyny, obiad, a potem to szybko leci. Teraz szkraby śpią, a ja zamierzam sobie wydrukować ćwiczenia tego weidera i od marca zabrać się za wysiłek fizyczny. Wyszłoby na to, że na Wielkanoc powinnam być "laska jak tabasco"

Magdziunia ja też jakaś taka wypruta jestem, a po spacerach, to aż mi się w głowie kręci od świeżego powietrza.