reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Witam z rana - już zaliczyłam pocztę i :szok: jaka awantura tam była.
Boshhhhhhhhhhhhhh .... ehehehhehe ..... babka stała całą godzinę bo jej się popierdzieliły godziny otwarcia - przyszła o 7.00 a poczta o 8.00
A później to już że jedno okienko, że coś tam ... bla, bla ....
:szok::szok::szok::szok:
Śniadanko zjedzone i zaraz uciekamy na zakupki.

Wpadnę później.

reklama
Witam z rana !:-)
U nas nocka spokojna ;-). Młoda obudziła się o 3-ej , dałam łyka herbatki i spała dalej. O 5-tej mleczko i do 8-ej jeszcze pokimała :tak::-). Tata wrócił z pracy, pobawił się z córeczką, o 9-tej nakarmiłam Małą, a teraz śpią razem śpiochy moje Kochane :tak::-). Niunia ,ani na chwile nie rozstaje się ze swoim smoczkeim :tak:. Jejku jak ja się cieszę, że jednak się do niego przekonała..:tak:
Dziś w planach spacer, obiad i przydało by się z lekka posprzątać ;-)

No właśnie, to były czasy. Nigdy nie grałam w kręgle, może uda się wyskoczyć z M. Tylko musielibyśmy ściągnąć teściową i ją przenocować. No nic będę myśleć :-)
W kręgle też nigdy jeszcze nie grałam.. :sorry2: Może kiedyś nadarzy się jeszcze okazja..;-)

KASIU raczej to katar nie bedzie Ona wydaje taki dzwieki jakby SIE DUSILA choc po niej nic nie widac Idziemy do szpitala I tam w oddziale dzieciecym jest izba przyjec Wiec nie wchodzimy na oddzial wiec Oli sie raczej nie zarazi No chyba ze przez lekarza ktory ma zarazki na sobie :-(
No ale jakbym miala na to patrzec to juz bym nigdy z nia do lekarza nie poszla :-(
Jejciu, mam nadzieję, że to nic poważnego..
Trzymam kciuki za wizytę.
Witam z rana - już zaliczyłam pocztę i :szok: jaka awantura tam była.
Boshhhhhhhhhhhhhh .... ehehehhehe ..... babka stała całą godzinę bo jej się popierdzieliły godziny otwarcia - przyszła o 7.00 a poczta o 8.00
A później to już że jedno okienko, że coś tam ... bla, bla ....
:szok::szok::szok::szok:
Śniadanko zjedzone i zaraz uciekamy na zakupki.

Wpadnę później.
Z rana to się zawsze można nasłuchać..:-), ten sam obraz przypomina mi się z PL przychodni..:-):-D

ANIU widze ze z M jest super :-) ciesze sie bardzo

My jednak nie poszlismy z Oliwcia do lekarza Tylko nadal obserwujemy i jak cos to sie jeszcze pojdzie Dzis czy jutro Choc wolalabym isc w poniedzialek do naszej pani doktor A Oliwia oddycha tak coraz mniej wiec sie ciesze moze jej to przejdzie Obserwuje bacznie i jak cos to leciamy w kazdej chwili do lekarza

Dzis wyszlismy z nia pierwszy raz w spacerowce Jazda TESTOWA hihihi Ale i tak narazie zostajemy w gondoli :-)
Zdjecia z jazdy na fotkowym :-)

Ja tez tylko ogarnelam mieszkanie i jakos wiecej nie chce mi sie sprzatac Pozniej idziemy po hustawke do znajomych Wiec pewnie wrocimy pozno Bo mala imprezka sie szykuje Oli idzie z nami bo nie chce sie mama wyslugiwac :-)

Witam sie i ja.jak to w weekendy bywa tylko na chwilke. całe do południa siedzieliśmy w garach i soprzątaliśmy z M bo jutro goście przyjezdzają. wcale aż tak mnie to nie cieszy ;-) znowu stanie w garach mnie czeka. a zaraz my zmykamy do znajomych. pogoda u nas super. słonko świeci i humorek lepszy. pozdraiwam i miłego weekendu paździoszki ;-)

Ale nas tu dzisiaj mało:szok::tak:Chyba wszystkie Mamuski weekend poczuły wzieły się za porządki albo w goscie ruszyły:-D A ja zapomniałam,ze to dziś sobota:szok: sama już nie wiem jak żyję:-D:tak:;-)

Czesc mamuski serdecznie witam. Wpadam na chwilke bo zaraz lece robic kolacyjke jak przyjedzie maz z delegacji.
Wczoraj ANTOS SKONCZYŁ 5 MIESIECY

WCZORAJ MAZ MNIE ZASKOCZYŁ PRZYSŁAL MI KURIEREM KWIATY Z PODZIEKOWANIEM ZA SYNA A DZIS WRACA Z DELEGACJI Z PREZENTAMI !!!!!!!!!
CZASEM MNIE ZŁOSCI ALE CZASEM MIE ZASKAKUJE.

:-D:-D:-Dhehe tekst na końcu zaj..ty:-D:-Dzaraz lili sie obudzi

a ja sie cofnęłam bo skumałam sie dziewczyny CZERWCOWE TEŻ NACHODZĄ WASZE PROFILE?? CZY TO TYLKO JA JESTEM NA TAPECIE??
:-D:-D
pewnie czatują kiedy nam znowu zamknięty się otworzy:rofl2::-D
dobra spadam bo jeszcze troche a wcale nie będzie mi się opłacać kłaść:rofl2:

Zaraz oblukam;-)Oblukałam...ano zaglądają hmmm Pewnie czekają, aż zaczniemy płakać ze coś nie tak z dzieciaczkami...

Agamir zazdroszczę męża.

A mnie łeb rozbolał:wściekła/y:
Pogoda dzis śliczna. Przymierzałam się do spacerówki ale jeszcze odłożyłam ją z powrotem. Poczekam na ładniejszą pogodę;-)

My dzis na zakupkach. Zrobiliśmy zapasik mleka, obiadków i soczków. M kupił sobie buty bo jego były juz pożal sie Boze...

Byliśmy też u mamy na kawce i załapaliśmy się na darmowy obiadek.

Po mamie wyszłam z Hanią na spacer. m Miał odkuzyć, wywierzyć i chałupkę ogarnac. Skonczyło sie na wietrzeniu. Teraz Hanka marudna a ja mam wszystko w d...

Ostatnia edycja:
Myślałam, że po całym dniu nie nadrobię nieobecności, a tu cisza...
My byłyśmy u dziadków i troszkę spacerku przy okazji.
I chyba dostałam @ :szok:
Ale jakaś taka małoprzekonywująca
Magdziunia, Ty pisałaś, że miałaś plamienie? I co była to @ czy nie?

Kochanym Paniom Czerwcowym oświadczamy, że dzieci zdrowe i te karmione i te wietrzone i te pojone ;-)

Czesc mamuski serdecznie witam. Wpadam na chwilke bo zaraz lece robic kolacyjke jak przyjedzie maz z delegacji.
Wczoraj ANTOS SKONCZYŁ 5 MIESIECY

WCZORAJ MAZ MNIE ZASKOCZYŁ PRZYSŁAL MI KURIEREM KWIATY Z PODZIEKOWANIEM ZA SYNA A DZIS WRACA Z DELEGACJI Z PREZENTAMI !!!!!!!!!
CZASEM MNIE ZŁOSCI ALE CZASEM MIE ZASKAKUJE.

Gratulacje dla Antosia!
No ale z mężem, to ja bym zaczęła być podejrzliwa;-)

Miłego popołudnia.
Lilunia - współczuję garów

Malenka i Kaka dzieki

MALENKA nie pdejrzewam jego jestem pewna ma zasady i czsem mnie te zasady mecza predzej mnie b skusiło cos niz jego. Nawet na gadu gadu zaczepiałam jako obca kolezanki moje i nic:-)

reklama
Do góry