reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Malenka nie schodzi . Maz tez ma swoje wady tylko co do wiernosci i rodziny to ma zasady i wiem ze nie złamie. Ale nie jest zawsze ta słodko

reklama
Kaka dobry sposób na sprzątanie:)
Anna jak to zrobiłaś
Dorotko jak tam Oli
Minisia jejku ja Cię podziwiam jak ty się wyrabiasz

Ja miałam dzisiaj leżeć w wyrku i sie kurować i skończyło się że miałam. Mały spał ładnie od 21 do 5.30, potem cyc i spał do 7, ale ja spałam tylko 4 h w nocy bo tak mnie męczyło. Rano prasowanie, pranie, odkurzanie itd. Na dworze ładne słoneczko więc byliśmy na spacerku. Mały ładnie spał. M był na motorze i teraz ma super humorek. I sobota zleciała.

Witam.

Gratulacje dla Antosia z okazji skończenia 5 miesięcy.

Malenko to było dziwne plamienie i tylko 1 dzień.
Więc już sama nie wiem - być może z tych szwów :confused:

Ja dziś jakaś taka wypluta jestem.
Opadłam z sił, ale z poniedziałkiem znów zwatiowany tydzień - do pracy podanie o urlop zawieźć i do drugiej też, ginekolog .... aż mnie wzdryga na samą myśl.
Zaraz kąpiemy małego tzn o 19.00 i później lulu.

Ale jestem wściekła. Byłam u tych znajomych, dzwonili ze sie spoznia 15 minut. K...wa czekaliśmy na nich 45 minut. Jezdzilismy samochodem żeby mały nie zmarzł w końcu mój M sie wkurzył i wróciliśmy do domku a znajomi wydzwaniaja gdzie jesteśmy.Kurde ja rozumiem 15 minut sie spóźnić ale wiedzieli że jedziemy z Małym dzieckiem. Jednak ten kto nie ma dzieci to nie potrafi zrozumieć jak to jest. Ale jestem na nich wściekła.

Lilunia masz racje tez bym sie wsciekła jak mozatak zrobic szczegolnie jak ktos ma przyjsc z małym dzieckiem. To jest nieodpowiedzialne

Lili qrcze ... co za bezmyślni ludzie - przecież to nie lato, że można sobie pospacerować z maluszkiem bo ciepło.
Ech ... racja - kto nie ma dzieci to nie zrozumie tego co już posiada.

Hej
w koncu jestem
nie wiem co wczoraj sie dzialo ale nie moglam nic napisac.to znaczy pisalam i przy wysylaniu mi kasowalo:wściekła/y:i dzisiaj rano tez.....wrrrr....
bylismy z mlodym w tym centrum hadlowym.3 godziny lazilismy ponad az mi nogi w d... weszly.fajnie bylo, maly glownie spal albo patrzyl na schody ruchome i sie do ludzi usmiechal;-)nakarmilam go tam i bylo ok.tylko teraz jakiegos kataru na wieczor dostal:-(nie wiem czy to czasem nie po ostatnim szczepieniu...w czwartek bylismy....albo w srode...ale tam musialam z golym latac z jednego pokoju do drugiego i moze tam sie zalatwil...:wściekła/y:
Lilunia tez by mnie szlag trafil...niepowazni jacys....

ehhh ja wogóle tego nie rozumiem. Jak można zaprosić gości i nie byc o czasie w domu??:wściekła/y::angry::crazy:

Asia i tak bez browca??

Asiu to fajnie, że wypad do galerii udany.
A i wcale się nie dziwię, że ludzie się uśmiechali do tak słodkiego bobaska jakim jest Rafałek.
A z tym pisaniem postów to wczoraj już był problem u Doroty i Magdy :baffled: ... dziwne to jakieś.

reklama
wczoraj 3 wypilam i normalnie taki helikopter mialam ze zsnac nie moglam wiec dzisiaj na pewno nie:)wogole to juz mi sie spac chce strasznie, nad ranem przyjedzie W wiec trzeba sie wyspac:)

Do góry