reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

witam po niedzieli, my chyba skocztmy jeszcze dziś do lekarza, bo maly znowu zaczyna kaszleć:(. Wczoraj dzień za szybko zleciał. Popoludniu byli teście. Ja chodze i dalej kicham i szczekam- ciekawe jak długo jeszcze. Musze jechać do pracy złożyć wniosek o urlop zaległy ale nie mam jak teraz, a macieżyński kończy mi się w piątek. Urlop skończy mi się 8 maja i potem to już wychowawczy zostanie. U nas nocka fajna. Mój też leniwy z gadaniem tylko jakieś buuu, ammmmm, daj, nie, brrrrr. Kiedyś lubił się bawić w powtarzanie a teraz nie.
Wszystkiego naj dla 4 i 5 miesięcznych maluszków

reklama
Witam się z Wami Misie kolorowe:-D
wstaliśmy dziś o 5 bo Miś miał "niespodziankę" w pampersie. Rozbudził się,a teraz właśnie zasypia:tak:Miałam dziś jechać do fryzjera,ale mi się nie chce:szok::-D Lece pooooolukać na inne wąteczki:-)

1063372mngv1ziptz1.gif

IZUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO- TO JUŻ 4 M-CE.

Dalej rośnij pięknie wpatrzonym w Ciebie Rodzicom:tak::-)

i Rubenek też! swatowo
gratulacje!

witam po niedzieli, my chyba skocztmy jeszcze dziś do lekarza, bo maly znowu zaczyna kaszleć:(. Wczoraj dzień za szybko zleciał. Popoludniu byli teście. Ja chodze i dalej kicham i szczekam- ciekawe jak długo jeszcze. Musze jechać do pracy złożyć wniosek o urlop zaległy ale nie mam jak teraz, a macieżyński kończy mi się w piątek. Urlop skończy mi się 8 maja i potem to już wychowawczy zostanie. U nas nocka fajna. Mój też leniwy z gadaniem tylko jakieś buuu, ammmmm, daj, nie, brrrrr. Kiedyś lubił się bawić w powtarzanie a teraz nie.
Wszystkiego naj dla 4 i 5 miesięcznych maluszków
Pati ajak długo chcesz być na wychowawczym?

2 lata, jesli damy rade, albo przynajmniej rok, wszystko zalezy od tego ile kasy pójdzie na góre

czesc dziewczynki :)
no to rozpędzamy sie na kolejny tydzien ..
ja narazie tylko witam się z wami a poczytam i popisze z wieczorka pewnie więc miłego,slonecznego dzionka wam zycze :))

My po spacerze w spacerówce Antos zadowolony bardzzzzzzooooooooooooo. Teraz mamusia pije kawke a synek sam sie bawi. Oj ja niedobra mama. Wicie co boje sie powrotu do pracy ze bede tesknic.
GRATULACJE DLA 4 I 5 MIESIECZNIAKÓW

reklama
I my po spacerku. Słonka brak. Za to 4stopnie na plusie i brzydki wiatr ale i tak pochodziłyśmy 1,5h.
Hanka marudna. Czyżby to czyżyk - żęby??
Własnie zasnęła, a ja wpakowałam do pralki jej mate edukacyjną bo poulewało sie dziewuszysku na nią;-)
I zaczynam od nowa - pierwszy dzień bez słodyczy;-) i moze nawet bez alkoholu;-)

Do góry