reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam, ja tylko na sekundkę, niestetyt nie mam kiedy Was poczytać :zawstydzona/y:
Ale mam wymówkę - od wczoraj wróciłam do pracy. I gdyby mi ktoś kiedyś powiedział, że będę do pracy chodziła po odpoczynek, to bym go do wariatkowa wysłała. no cóż... życie weryfikuje ;-) w końcu mam czas na jedzonko, siusiu i czego najbardziej mi brakowało, chwilę wyciszenia i zatopienia się we własnych myślach.
Okrutnie tęsknię za Maćkiem, ale chyba fajnie jest tek się oderwać od domowego kieratu. Będę musiała go tylko przestawić, bo młody zasypia po 18, więc wczoraj to ja właściwie tylko go wykąpałam, nakarmiłam, ululałam i tyle widziałam... kiedyś mi to było na rękę, bo wieczorki miałam dla siebie i na odpoczynek, ale teraz to mam za mało czasu, żeby Maćkiem się nacieszyć... Będę próbować go przetrzymać, ciężko będzie... no a jak się nie uda, to niedługo zmienia się czas, więc z automatu się przestawi :tak:
Mam tylko nadzieję, że Maćko na tym nie ucierpi :-(

reklama
Czesc mamuski serdecznie witam. Wczoraj maly dal nam popalic płakala chyba do 24 wreszcie padł i spał do 4 obudził sie dałam mu wody (odchodzimy od karmienia w nocy zgodnie z zalecenie lekarza)i spał do 5.30 wstał no i niestety ja tez musiałam wstac i sie nim zajac o 8 butelka z mleczkiem a teraz spokojnie sie bawi i slucha swojej płyty Mozarta.
TRINI TRZYMAJ SIE JA WRACAM DO PRACY ZA 2 TYGODNIE I TEZ JUZ CZEKA NA MNIE PRACA.
TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI MAMY DZIS BADANIE USG JAMY BRZUSZNEJ I BIODEREK POTEM SIE ODEZWE. MIŁEGO DZIONKA

GRATKI DLA 5 MIESIECZNIAKÓW

TRINA dzieki za dobre slowa o powrocie do pracy :tak:Jejku jak Macieksz wczesnie zasypia SZOK :szok:Wydaje mi sie ze on na tym nie ucierpi
AGAMIR ja juz 3 mam kciuki i czekam na relacje :tak:
MALENA I JAK TESTOWANKO ??????????????
MAMA MAKSA witaj i rozgosc sie u nas ;-)
WIOLU ja wczoraj przespalam m jak m ale jak mowisz ze byla akcja to dzis powtorke zobacze :-p
MIRABELKA wspolczuje z tymi balkonami
EVELAJNA zazdroszcze pogody I sliczny spacerek Dzieki za zdjecie:tak:
KATE wiem co przezywasz U mnie Oli doprowadza mnie ostatnio do szalu :crazy:
BEZA temat nosidelek byl juz poruszany Dziewczyny sa zadowolone a ja tez chce kupic :tak:
ASIU mnie sie wydaje ze to nie koty Lec do lekarza
MARMA na ktora idziesz dzis do gina????????POWODZENIA

Dzieki za gratki 1 kg ale abym teraz tego nie nadrobila :rofl2:

U mnie nocka taka Spalam od 22 (wczesniej drzemnelo mi sie na m jka m ) do 1 a pozniej to juz nie spalam Wstawalam kilka razy w ciagu kazdej godziny od tej 1 Nawet nie mialam sily budzic G bo musialabym go budzic co 15 min :wściekła/y:Oliwia kupki od wczoraj nie mogla zrobic Rano wlozylam jej termomert juz 2 razy i byly 2 wymuszone kupki co nigdy tak nie ma :crazy:
Ja padam na pysk Dzis w planach isc do szefa
G pojechal tylko po pieniadze i ma zaniedlugo wrocic wiec pomoze mi z mala Oli nadal marudna
Wczoraj byla taka nieznosna ze az myslalam ze w koncu jakis zabek ale jak narazie nic :baffled:

Hej dziewczynki :)

No to ja dziś na samolot bleeeeeee. Jeszcze nie wiem na którą bo muszę dopiero do niego zadzwonić.

Beza ja mam chustę od początku i jestem bardzo zadowolona :) Mam elastyczną ale w najbliższym czasie muszę zmienić na plecioną. Nie polecam kółkowych bo są jednostronne i bardzo boli kręgosłup po dłuższym spacerze. A co do kotów to u moich rodziców jest ten problem. Za nic nie da się tych choler oduczyć załatwiania wszędzie. A nawet specjalne środki na to kupowaliśmy.Ale jak tylko zrobi się ciepło to dostaną eksmisje na zewnątrz.
malena81 jak tam teścik?

Adres:

mirabelka ten dopalacz nazywa sie anatol;)
wesolutkaaa oj biedna Jagusia, z lyżeczką skąś to znam- u mnie tak leci soczek i herbatka
Evelajna tak samo reaguje Kamis na M
lilunia jejku jak szybko, ja będe dopiero w maju, bo teraz jestem na wypoczynkowym
trinka trzymaj się- praca wypoczynkiem
dorota powodzonka na rozmowie

Paznokieć na miejscu tylko palec spuchnięty. u mnie sa 2 koty,ale na dworze i stajnia stodoła. u nas nocka normalna, teraz ide myc małego.

1 kreska :-(tak jak myślałam.
Chciałabym, żeby już okres wrócił - byłoby łatwiej :tak:

W Izę diabeł wstąpił!
zjawię się późnej jak ją okiełznam...

Witam, jaki u nas dziś piękny dzionek tylko słońce i słońce:-D:-D No to parada mnie nie ominie:-D
M już w PL miał tzw. szczęście w nieszczęściu, bo miał lecieć do Katowic potem autobusem do Krakowa i dopiero tam brat po niego miał pojechać a że była straszna mgła to wylądowali w Krakowie i 3 godz. wcześniej w domku:tak:

A my wczoraj chyba zaklepaliśmy nową chatę do wynajęcia, żadna rewelacja bo to nie nowy dom ale blisko do szkoły do miasta noi jest kominek z podkową tzn, że paląc w kominku grzeją się grzejniki i woda, noi jeszcze taniej niż ten w którym teraz jesteśmy.Jeden minus to ten, że jest to szeregowiec czyli z dwóch stron sąsiedzi i nie wiadomo kto mieszkał będzie za ścianą, :no:
Kurcze nie wiem co robić,M mówi że go bierzemy a ja nie wiem:unsure:
Malena musicie się mocniej starać;-)
Trina trzymaj się
Ppatqa mam nadzieję że dziś już nie boli paluszek
Marma powodzenia u gina
Lilunia gratulacje dla synusia za to, że pięknie spał
Dorota a Ty kiedy do pracy????

czesc dziewczyny. nie wiem czy powinnam tu do was pisac ale takze jestem pażdziernikową mamą. widze że wszystkie sie tu już super znacie a ja jestem nowa i nie wiem czy do was pasuje. ale to wasze forum najbardziej mi sie podoba. Mam 27 lat i 5 miesicznego synka o imieniu Maksymilian. Pozdrawiam i mam nadzieje że mnie tu przygarniecie:-):-)

Witamy witamy i chetnie przygarniemy pod jednym warunkiem prosze sie udzielac (zarcik):-p:-p:-p:-p

Kaka gratki dla Hanki mój tylko na boki nie wiem kiedy z brzusia bo niechce wcale na nim lezec:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Patrycja oby paznokiec nie zlazł
Blondii moze zrób test na koty bo mi to podejrzane jest:tak::tak::tak:
Magda los sam za was zdecyduje i chałupe sprzedacie oby nie stacic i siup na twoje smieci:-p
Evelaina zazdroszcze pogody
Melana jak karmisz mozesz nie miec ovulacji (choc nie zawsze) wiec trzymam kciuki za owocne staranka

tyle pamietam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My juz ogarnieci i mam wiecej czasu wiec jestem. Za oknem mokro:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: i jeszcze nie wiem co ze spacerkiem czas pokaze;-)

Uff! Spacyfikowałam ją cycem. Nie lubię tak robić, bo to "niewychowawcze".
Z rozdarciuchem na ręku poczytałam i zapomniałam co kto :-(
Wybaczcie!

Nie wiem co jej się stało - spała ślicznie 21-7 potem zjadła i zaczęło się wszystko beee. Mama beee, mata bee, rączki bee... itp.
Kobietka.

Wiem Czarna, że pewnie nie bedzie owulki, i ani się nie nastawiam, ani mi się specjalnie nie spieszy, ale człowiek sobie potrafi wkręcać, więc muszę sie chyba raz w miesiącu testować, bo inaczej będę non stop chodziła z ciążą urojoną. ;-)
Poza tym trzeba by rzucić całkiem % i uważać na ciężary...

Miłego dnia wszystkim Paniom miłym :tak:
Łeb pęka, nic sie nie chce. Moja mama ma znowu rzut depresji i nawet nie ma po co tam iść z dzieckiem, bo siedzi i wyje :-(Nie chcę, żeby Iza na to patrzyła...

reklama
LILUNIA ale Ty wcześnie wstajesz… mi też od rana głowa pęka, ale taka pogoda, ze nic dziwnego… koszmar!:-(
TRINA właśnie ja też z jednej strony chciałabym wrócić do pracy do ludzi, klientów, spotkań, ale też jak sobie pomyślę, że będę wracać 17-18 do domu, a Mariczka zaraz spać… widzę jak mój M. próbuje się nią nacieszyć przez t chwilę wieczorem… ale co zrobić…
AGMIR powodzenia n wizytach
DOROTKA powodzenia na rozmowie i żeby Oli była dziś spokojna
MARMA udanej wizyty; ja z tych powodów co piszesz to za kotami nie przepadam
PPATQA uważaj bardziej na siebie!!!
MALENA oj szkoda… ze tylko 1 kreska i życzę, żeby Izunia znowu była Aniołkiem
MAGDA no to ciężka decyzja przed Wami
MAŁAULKA zazdroszczę słońca, w Wawie okropnie

mi tak jak pisałam pęka głowa i najchętniej sprzedałabym dziecko i poleżała w łóżku, na szczęście Marika poszła właśnie lulu, więc zjem spokojnie śniadanie i chyba kawę wyjątkowo wypiję

nastrój kiepski, w pracy beznadziejna sytuacja i nie wiem, jak będzie jak wrócę, u M. też jakieś zwolnienia się szykują, więc się martwi :-:)-:)-(może być tak, że w czerwcu ostaniemy oboje bez pracy (ale taka teraz sytuacja w branży reklamowej...) :szok: do dupy wszystko, czekamy już tylko na wyjazd pod koniec maja, żeby się oderwać od tego wszystkiego

pogoda do d..., nie wiem co ze spacerem, tak pada :-:)-:)-(

dziś imienieny mojego Taty, chyba wieczorem podjedziemy, ale ogólnie nic mi się nie chce....

Do góry