reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Laseczki
Mam pytanko do kobietek które zajmują się końmi mam pytanie:
Mój K poszukuje konie 1-3 koni pod siodło.Ja się na tym nie znam ale on szuka takiego ze wzrostem od 165 cm z paszportem (żeby dotacje były), takiego do max 8 lat, maść obojętna, dla przeciętnego jeźdzca w przyjaznej cenie.??????Jakby co podeślijcie jakies zdjęcia na maila (maila podam na privie).

Dorotko STO LAT Z OKAZJI 18 URODZINEK:)))

Jutro napisze idę teraz z K pobaraszkować:)
Dobrej nocki Buziaki

reklama
Kasia zdrówka dla małej
Dorotka niezła z niej aparatka, zdjęcia boskie tu i na zdjęciowym
Evelajna przeczytałam to co zrozumialaś i uśmiecham się od ucha do ucha, pochwal się zakupkami
kaka trzeba wyuczyć, M w domu nic nie robił, nawet teściowa mu w szafkach układała
minisia zdrówka dla M
agamir na pocieszenie ja jeszce nie miałam ani razu @
czarna troche przykro, ale widze ze masz super bratową:)
wesolutkaaa oj ja mam hujka na sprzedaż, ale on jest z małych koni, a kupuje K Koński Targ??? tam jest dużo ogłoszeń. choc oststni był u mnie facet i chciał mi klacz wcisnąć? O które dotacje chodzi- o tą dla ras zachowawczych, to szuka chyba klaczek??? W agroturystyce tu u mnie jest stale coś na sprzedaż, ale jakieś szczegóły/

My mieliśmy spacer tylko 1,5 h bo mały dostał czkawki i był bunt na leżenia. Potem całe popoludnie o teściów. Ale najadłam się słodychy, od jutra znowu zaczynam walczyć

Agamir dopiero doczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: to kiedy TESCIK:-p:-p:-p:-p A tak zartem mówiąc ja za was wszystkie mam @ co mi się kończy po kilku dniach znów mam!!!!!!!! kofana SPIRALKA:((

A ja siedze i pisze do M po Hiszpańsku (takie tam zwroty) niech sie chłopina wysili i sobie tłumaczy:rofl2::rofl2::rofl2: nie ma to tamto ze mna lekko nie jest:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Kasia współczuje bólu zeba. Ja wole rodzic niz isc do stomatologa:rofl2:
Też tak zawsze mówiłam ale w końcu poszłam prywatnie i teraz już wolę do dentysty niż na porodówkę:-D
A ja siedze i pisze do M po Hiszpańsku (takie tam zwroty) niech sie chłopina wysili i sobie tłumaczy:rofl2::rofl2::rofl2: nie ma to tamto ze mna lekko nie jest:-D:-D:-D
To Ty hiszpański znasz?? wow;-)
A do tego mam humor do bani bo nie mam okrsu juz ponad tydzien i zaczynam sie martwic:-(
Czyżby niespodzianka????
Brrr, jutro idę do dentysty. Boli mnie ząb, który 3 lata temu kanałowo był leczony :baffled: Ciekawe co tam się porobiło :baffled:
No to powodzenia:tak:
Z Martynką już lepiej. Od wczoraj słaba gorączka, takie tam 37 st więc lek już zaczął działać. Humor jej dopisuje, bo broi na całego :baffled: Ja się męczę z kaszlem, ale jakby już lepiej. Za oknem ponuro więc ze spaceru nici.
Lecę robić obiadek.
Dobrze, że już lepiej się macie:tak::tak:
My juz po zakupach Przed sklepem nakarmilam Oli zupka i PIERWSZ RAZ OLIWIA USNELA PODCZAS KARMIENIA LYZECZKA :-) normalnie az w szoku bylam a tu jej zdjecie :-)

ImageShack - Image Hosting :: 090322120641.jpg

ImageShack - Image Hosting :: 090322120649.jpg
Ale świetnie wyglądała:-D:-D
jutro M jedzie z nia do lekarza bo kaszel nie mija :no:

Po pracy posprzatalam, obiadek zjedzony, tescie byli na kawce ale wczesniej poprasowalam wczorajsze zaleglosci teraz padam na pysk :sorry2:troche pokimm i znow sie odezwe milego popoludnio-wieczorku:-D

Oby to nie było nic poważnego z Weroniką:no:
A Ty to też mróweczka jesteś:-);-)

Hej kobietki, ja mam chwilkę odpoczynku po całym dniu, ale niedługo muszę iść mierzyć gorączkę Karolince i zapodać antybiotyk ku......a wcale nie jest lepiej i nie ma mowy żeby jutro poszła do szkoły , dziś zaczęło jej tak strasznie lecieć z nosa,taka biedna, aż się mnie zapytała pod wieczór "mamo czy ja już niedługo umrę?":szok::szok::szok::-:)-:)-(aż mnie ścisnęło na samą myśl..........................
Dobrze że Piotr jutro wraca,
Ale koniec marudzenia..

Pogoda była u nas super byłam z Lenką na spacerku i nawet była bez czapki!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo tak przyjemnie było.:-) Zrobiłam szybkie zakupy noi pędem do domku.A jutro rano muszę lecieć doapteki po drugą butelkę antybiotyku bo nie dadzą na raz dwóch, jak się skończy jedna to trzeba odebrać w aptece, swoją drogą to tutaj jest to super zorganizowane, bo jak lekarz przepisze ci określoną dawkę lekarstwa to w aptece dostajesz dokładnie tyle tabletek lub syropu, a jak np dziecko nie toleruje to wracasz i dają ci inny a pamiętam jak w PL Karolina nie tolerowała jakiegoś antybiotyku, to do kosza i trza było kupić nowy a tu za darmo wszystkie leki na receptę...
No to się wypowiedziałam:-D
Dobra idę sobie zrobić herbatę i mykam na górę...pa...

Dziewczyny, dzis już nie poczytam głównego - szalony weekend za nami. W sb basen, a potem imieniny u taty i zostaliśmy u nich na noc, bo M. popił z moim bratem i tatą. Dziś spacer i dopiero po 17.00 w domu, a o 18.00 już po nas znajomi przyjechali i do nich pojechaliśmy i wrócilismy późno, Marika marudziła, bo była padnięta... Ja już też ledwo żyję....

Późne uściski... i do rana, postaram się nadrobić.

Czesc dziewczyny my juz nie spimy od 5 zaraz zbieramy sie na adaia i do lekarza. Odezwe sie potem. @ dalej brak. A co do tego czy sie ciesze to nie wiem bo najpierw chcialam bardzo 2 a teraz chyba raczej nie

Hej dziewczynki :)

Wczoraj byliśmy u znajomych i oglądaliśmy wózki dla małego. Dalej na nic się nie zdecydowałam. Jak dla mnie wszystkie mają rączki za nisko a nie mogę trafić na regulowaną a jak jest regulowana to trzeba wydać jakieś chore pieniądze. U znajomych było super. Potworniasty był nawet bardzo grzeczny. Nockę przespał mi bardzo ładnie obudził się na karmienie dopiero o 2 30 potem o 4 a od 5 już nie spał.... Teraz buszuje na macie a ja najchętniej bym się przytuliła do poduszki. Dzisiejszy dzionek zależy od pogody. Może uda się wyjść na spacer. Potworniasty jeszcze dość mocno kaszle i ma duży katar ale może mu się tam troszeczkę przeczyści bo w domu gorąco i sucho.

Dorotko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin no i udanej imprezki życzę :)

To Ty hiszpański znasz?? wow;-)

C
Hej kobietki, ja mam chwilkę odpoczynku po całym dniu, ale niedługo muszę iść mierzyć gorączkę Karolince i zapodać antybiotyk ku......a wcale nie jest lepiej i nie ma mowy żeby jutro poszła do szkoły , dziś zaczęło jej tak strasznie lecieć z nosa,taka biedna, aż się mnie zapytała pod wieczór "mamo czy ja już niedługo umrę?":szok::szok::szok::-:)-:)-(aż mnie ścisnęło na samą myśl..........................
Dobrze że Piotr jutro wraca,
Ale koniec marudzenia..

Pogoda była u nas super byłam z Lenką na spacerku i nawet była bez czapki!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo tak przyjemnie było.:-) Zrobiłam szybkie zakupy noi pędem do domku.A jutro rano muszę lecieć doapteki po drugą butelkę antybiotyku bo nie dadzą na raz dwóch, jak się skończy jedna to trzeba odebrać w aptece, swoją drogą to tutaj jest to super zorganizowane, bo jak lekarz przepisze ci określoną dawkę lekarstwa to w aptece dostajesz dokładnie tyle tabletek lub syropu, a jak np dziecko nie toleruje to wracasz i dają ci inny a pamiętam jak w PL Karolina nie tolerowała jakiegoś antybiotyku, to do kosza i trza było kupić nowy a tu za darmo wszystkie leki na receptę...
No to się wypowiedziałam:-D
Dobra idę sobie zrobić herbatę i mykam na górę...pa...
Taaaaa spisując zwroty z netu:-D:-D:-D:-D
Kurde ale ta tawoja Karolinke złapało:crazy::crazy: moze to jakis wirus wtedy i antybiotyk nie pomoże:no: A pogody zazdroszcze BEZ CZAPKI!!!! kurde ale zajefajnie
A właśnie teraz doczytałam że masz spiralkę napisz jak się czujesz??? warto????
teraz czuje sie wysmienicie:tak::tak::tak: choc pierwsze dwa dni to miałam skurcze jak przed porodem:szok: Tylko ze organizm musi sie uregulowac i przez 3-4 miesiace moga byc plamienia nieregularne @ itp. A tak to fajniutko:-p
Hej dziewczynki :)

Wczoraj byliśmy u znajomych i oglądaliśmy wózki dla małego. Dalej na nic się nie zdecydowałam. Jak dla mnie wszystkie mają rączki za nisko a nie mogę trafić na regulowaną a jak jest regulowana to trzeba wydać jakieś chore pieniądze. U znajomych było super. Potworniasty był nawet bardzo grzeczny. Nockę przespał mi bardzo ładnie obudził się na karmienie dopiero o 2 30 potem o 4 a od 5 już nie spał.... Teraz buszuje na macie a ja najchętniej bym się przytuliła do poduszki. Dzisiejszy dzionek zależy od pogody. Może uda się wyjść na spacer. Potworniasty jeszcze dość mocno kaszle i ma duży katar ale może mu się tam troszeczkę przeczyści bo w domu gorąco i sucho.

Dorotko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin no i udanej imprezki życzę :)
Marma to co widze to chyba wszystkie sparerówki 3 kołowe mają wysokie rączki:tak:

Mi moje dzieci zrobiły pobudkę po 6:baffled::baffled::baffled: i jeszcze mam oczka na zapałkę i licze ze w południe razem zasną to i mamusia sie kimnie:-p.

reklama
hej poniedzialkowo!Kurcze jak ten czas szybko zapitala:szok::szok:Weekandzik minął szybko,nawet nie miałam kiedy i jak wejść na BB,bo nie było nas w domku...w sobotę pojechaliśmy wkońcu do znajomych,M wypił 3 browarki,więc byłam driwerem:wściekła/y:za to Miki był bardzo grzeczny i nie marudził,mimo że nie było popołudniowej drzemki,za to padł po kąpieli i spał 8 godzin i obudził się dopiero po4:szok::szok:To samo było dzisiaj w nocy,obudzil się dopiero o 4:30:szok::szok: A wczoraj byliśmy u teściów na obiedzie i o mały włos a pokłóciłabym się z teściówką:crazy:Ale ugryzłam się w jęzor:baffled:A wieczorem był u nas szwagier i został na noc i było fajnie i sympatycznie...a teraz Miki leży na podłodze i walczy z żabą i chyba już się znudził:baffled:

Dorotka ma dziś urodzinki?NO TO WSZYSTKIEGO CO NAJ ORAZ SPEŁNIENIA MARZEŃ:-)bUZIAKI

Do góry