reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

cześć dziewczyny. Nie nadrobie wszystkiego ale z grubsz zycze wszystkim chorowitkom zdrowia a mamom cierpliwości.
DOROTKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ. POCIECHY Z OLIWKI I NAJWAŻNIEJSZ DUŻ ZDRÓWKA A WSZYSTO INNE SIE UŁOŻY
Minisia trzymaj sie. Najważniejsze ze sie nic nie stało.

My już jestesmy po chrzcinach. Było super. Na początku mszy mały coś zaczął kwękać ale za chwile usnął mi na rękach i przespał cała msze. Chrzczone było z nim jeszcze jeden chłopczyk ale biedny płakał. Non stop nie mogli go uspokoić. Az mi szkoda go było. Ksiądz tej matce powiedział żeby wyszła sobie do zachrystii ale ona nie chciała i to dziecko tak cała msze sie męczyło. Jakaś dziwna babka. Imprezka tez sie udała wszystko było super. Nawet mielismy w restauracji dodatkowe atrakcje w postaci Michała Wiśnieskiego z rodziną.:-D Przyjechali na obiad. Ale on jest brzydki a ta jego żona fujj. Tylko dzieci mają ładne.
Maksio po tym dniu pełnym atrakcji aż z tego wszystkiego obudził mi sie w nocy choć od dłuższego czsu mu sie to nie zdaża. Ale dostał piciu poszedł dalej spać. Od dziś juz jestesmy sami w domku bo mój Adam wrócił do pracy. I jak jej nie było to nie było jak teraz jest to oczywiście deweloperom spieszy sie na łeb na szyje i do kończ tygodnia mają zrobić hydraulike w całym jednym bloku. Tak więc jak wyszedł o 7 to wróci dopiero ok 20 i tak cały tydzień. Kończe bo Maksio marudzi.

Hehehe no to dzień pełen atrakcji;-)
Zawsze wiedziałam ze Wisniewski to brzydal chociaz na żywca go nei widziałam, ale ta jego żona aktualna nie wygląda najgorzej w tv;-)

Gadam z Minisią na gg i są juz wszyscy w domku i jest ok.

reklama
Kaka dzieki za wiesci od Minisi:tak:
Mama Maksa to mieliscie atrakcje:-D:-D:-D:-D
Moli dzieki za cynk tylko nie mam jak kupic:crazy:

A ja ogladam Ostry Dyżur i az rycze taki odcinek:-:)-:)-:)-(

no własnie u mnie dzis pizza zagosci a co tam
Małaulka super ze z Karolinka juz lepiej:tak::tak: hmmm to sie szykuje przywitanie:-p:rofl2:
Ja też pizzę zjadłam dziś:-D kupiłam sobie taką mrożoną w lidlu
Mama Maksa super że imprezka się udała:tak:
Minisia dobrze że tylko na strachu się skończyło

Trza cos naprodukować, żeby Magda miała co czytac;-)

My po kąpieli, Hanka zasneła przy kaszce heheh Butle na noc naszykowane. Czekam na M bo jeszcze nie wrócił z pracy.

W podgrzewacz mam wode w butelce. Jak się Hanka budzi dodaje mleczka i jechane;-)

Hallo gdzie wszyscy??

ja jestem i czytam co tam produkujecie:)))
siedze na allegro i ogladam zabawki.bo maly ma duzo ******* roznych a takich porzadnych to nie bardzo.tylko mnie stad wywala jak znowu cos kupie.bo juz miejsca nie ma za bardzo.mysle nad jakims ogrodkiem muzycznym bo widze ze macie w wiekszoscie go:)
malenstwo sobie spi i ja tez za chwile do niego dolacze.
nawet palic mi sie juz nie chce tak wieje i pada na dworze ze sie odechciewa wychodzic.
a u nas dzisiaj sukces!maly wsunal caly sloiczek marchewkowej z ryzem!!!!:)no i sie doczekalam i dwa razy przewrocil sie wreszcie z brzuszka na plecy:)!!!

Karolina dzieki za przekazanie wiesci ale mala poprawka dzieci nadal w szpitalu(pisalam z gg w komorce;-)) wyjda jutro albo pojutrze sa na obserwacji i czekamy za opisem rtg wtedy sie okaze czy wsio ok ale na oko wszystko dobrze wariuja i apetyt maja wiec mysle ze nic im nie jest.Wika ma slad po pasach na szyji a malego glowa bolala M nic mu nie jest dlatego nie pisalam
przyczyna taka ze moj m skrecal na glowna a glowna lecial bus ktory migal ze skreca w droge mojego M ten mu zawierzyl i ruszyl a okazalo sie ze jedzie prosto i wyrabal w niego:crazy: mlodzi mieli banana na buzi bo tak im sie podobalo ze karetka na sygnalach przyjechala po nich :)
pozdrawiam mamuski
na noc jestem w domku a dziadek z mlodymi

ja jestem i czytam co tam produkujecie:)))
siedze na allegro i ogladam zabawki.bo maly ma duzo ******* roznych a takich porzadnych to nie bardzo.tylko mnie stad wywala jak znowu cos kupie.bo juz miejsca nie ma za bardzo.mysle nad jakims ogrodkiem muzycznym bo widze ze macie w wiekszoscie go:)
malenstwo sobie spi i ja tez za chwile do niego dolacze.
nawet palic mi sie juz nie chce tak wieje i pada na dworze ze sie odechciewa wychodzic.
a u nas dzisiaj sukces!maly wsunal caly sloiczek marchewkowej z ryzem!!!!:)no i sie doczekalam i dwa razy przewrocil sie wreszcie z brzuszka na plecy:)!!!
gratulacje dla syncia. Zuch chłopak:-)

Karolina dzieki za przekazanie wiesci ale mala poprawka dzieci nadal w szpitalu(pisalam z gg w komorce;-)) wyjda jutro albo pojutrze sa na obserwacji i czekamy za opisem rtg wtedy sie okaze czy wsio ok ale na oko wszystko dobrze wariuja i apetyt maja wiec mysle ze nic im nie jest.Wika ma slad po pasach na szyji a malego glowa bolala M nic mu nie jest dlatego nie pisalam
przyczyna taka ze moj m skrecal na glowna a glowna lecial bus ktory migal ze skreca w droge mojego M ten mu zawierzyl i ruszyl a okazalo sie ze jedzie prosto i wyrabal w niego:crazy: mlodzi mieli banana na buzi bo tak im sie podobalo ze karetka na sygnalach przyjechala po nich :)
pozdrawiam mamuski
na noc jestem w domku a dziadek z mlodymi
Dobrze ze sie nic nie stało. Trzymam kciuki za szybki powrót do domu:-)
Ja na dymka wychodze na korytarz, poki co jeszcze nikt sie nie skarzy ze smierdzi, no ale ja tez\sie nie skarze ze pies o godz 23 glosno szczeka:tak:
Z zabawkami tez mam chwilowo spokoj, bo mlody odziedziczyl po zosi, jako ze byla pierwsza wnuczka ze strony jackowatego miala tego w trzy du.py:tak:
No i bylismy na zakupach chcialam kupic cos malemu, ale w 5-10-15 same fajne czuszki na dziewuchy byly, a na mojego slodziaka nic...moze uda mi sie w tygodniu skoczyc do h&m tam zaszaleje, moze jakies przeceny beda??

Dobrze Minisia ze nic gorszego sie nie stalo, i lepiej ze pobeda troszke w szpitalu na obserwacji, "strzezonego Pan Bog strzeze", niech narazie lekarze maja ich na oku
Ja też uwielbiam kupować małemu ciuszki w h&m. A z tego co ostatnio patrzyłam to niestety żadnych przecen tylko sama nowa kolekcja. Ale jakbyś coś wypatrzyła to daj znać.:-)
U mnie mały już śpi. Adam zresztą też bo po pracy zmęczony. A ja siedze i oglądam Majewskiego i czekam na "Miasto kobiet w TVN STYLE.

reklama
już wiem wazektomia się to nazywa (przerwanie lub podwiązanie nasieniowodu)
czarna u nas nieodwracalna już jak najbardziej wskazane; T. powiedział że jaj jeszcze raz wspomnę o tej metodzie to do sądu mnie poda o psychiczne nękanie ;-):-)
moli właśnie chcę w czwartek na zebraniu wyczaić sytuację, bo może być tak że tamten nie powiedział mamie i żeby Seba nie wyszedł na skarżypytkę. No ikuźwa byłam wczoraj w Biedronie i się pospieszyłam z pieluchami :crazy:
Ula super że z Karolinką lepiej :tak:
minisia trzymajcie się
Mama Maksa super że chrzciny udane :tak:
Asia fajnie że weekendzik udany :tak: ja też teraz temat zabawek przerabiam i albo szczeniaczka-uczniaczka albo garnuszek na klocuszek FP kupię

Do góry