reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

DOROCIU ja wracam do pracy w nastepny poniedziałek wychodze o 7.30 a wracam około 18 wiec tez bede tesknic za Antonio.

Wspólczuje nocki ale nie złosc sie na moja synowa ona taka kochana.

A co do testu to maz dzis kupi i zrobi bo jest taka zamiec ze dzis nie wyjde z Małym. Maz cieszy sie bardzo skacze z radosci ze moze byc 2 . A ja mam mieszane uczucia bo chyba chce juz do pracy czuc sie potrzebna, podokazywac troche . Ale co mam byc to bedzie.

Zaraz boresie za porzadki w szafie i w butach. potem jak mały zasnie powtorka z angielskiego:-D

reklama
no i mamy wtorek:rofl2:u nas też coś próbuje śnieg pruszyć grrrr...Nocka spokojna,wszystko fajnie gdyby nie to,że od 5 Mikesz nie śpi i gada ciągle,teraz szaleje resztkami sił w łóżeczku,pewnie zaraz trzeba będzie go uśpić...

dorotko no to fajnie,że udały się urodzinki i z prezntów zadowolona jesteś:-)A Oli prawidłowo zareagowała,kto lubi dzikie tłumy:confused::tak:;-)

magdasf1 pewnie jesteś uczulona na nikiel,co?Ja tez tak mam jak kupię nieposrebrzane kolczyki,nie dość że mam duże,to jeszcze jak spuchną to są OGROMNIASTE:szok::-D Faceci to umieją pocieszyć:baffled:

mama maksa dobre dobre!!!:-D:-DNajbardziej uśmiałam się z faceta,a że mój M właśnie się kąpał,to podglądałam go,a jak wyszedł po gacie i zrobił te"uhu"i na paluszkach przemknął,to już sikałam
dodam coś do Mamy Maksa,co mi siostrzenica przesłała
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=URgg7Setkic&feature=related"]YouTube - piosenki z filmu GWIEZDNE JAJA :D[/ame]

agamir ale dzielnego masz synka:tak:Bidulek wymęczył się. Daj znać co z teścikiem:confused:;-)

mirabelka dokładnie,Miami Ink:-)Strasznie podoba mi się ten łysy:rofl2:;-)a mój M wkurza się ghihih

kurde pisałam i wszystko skasowałam grrr:angry::wściekła/y::wściekła/y:

u nas nocka oki,mały wstał o 5 i teraz resztkami sił szaleje w łóżeczku,pewnie zaraz będzie wołał

dorotko no to imprezka udała się,no i prezenty dopisały:-)Fajosko:-)A Oli prawidłowo zareagowała,dzikie tłumy kto by chciał oglądać:eek:;-)

Mama Maksauśmiałam się na maksa,mój M kąpał się i poszłam go podejrzeć i normalnie zgadza się prawie w 100%,dodam jeszcze sprawdzanie bicepsów przed lustrem i wciąganie brzucha ghihi
Dodam coś do tego,co mi siostrzeniaca przyasłała
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=URgg7Setkic&feature=related"]YouTube - piosenki z filmu GWIEZDNE JAJA :D[/ame]

magdasf witaj w gronie,pewnie niklowane te kolczyki były,ja jak nie mam posrebrzanych to mam OLBRZYMIE USZYSKA:rofl2::szok:Faceci to potrafią podtrzymać na duchu:baffled::eek:;-)

mirabelkodokaładnie Miami Ink,uwielbiam tego łysego mmmm ciacho:rofl2:

Witam z rana - i co z tą wiosną :szok::szok::szok: jak zobaczyłam za oknem śniego to :wściekła/y:
Nie no .... nigdy nie przyjdzie ta wiosna.

Aga och przykro mi.

Dorotko to fajnie, że impreza udana.

Och co do biżuterii to i ja nie mogę nosić jakiś badziewnych.
Ale dwa lata temu kupiłam nad morzem w sprawdzonym sklepiku srebrne kolczyki z bursztynem i zonk - dostałam uczulenia na uszkach.

Ostatnia edycja:
Karolina dzieki za przekazanie wiesci ale mala poprawka dzieci nadal w szpitalu(pisalam z gg w komorce;-)) wyjda jutro albo pojutrze sa na obserwacji i czekamy za opisem rtg wtedy sie okaze czy wsio ok ale na oko wszystko dobrze wariuja i apetyt maja wiec mysle ze nic im nie jest.Wika ma slad po pasach na szyji a malego glowa bolala M nic mu nie jest dlatego nie pisalam
przyczyna taka ze moj m skrecal na glowna a glowna lecial bus ktory migal ze skreca w droge mojego M ten mu zawierzyl i ruszyl a okazalo sie ze jedzie prosto i wyrabal w niego:crazy: mlodzi mieli banana na buzi bo tak im sie podobalo ze karetka na sygnalach przyjechala po nich :)
pozdrawiam mamuski
na noc jestem w domku a dziadek z mlodymi

No to szczęście w nieszczęściu. Nie cierpię tak jeżdżących baranów.

o kurka,powtórzyałam się:szok:chyba się jednak nie skasowało:szok:
Mam pytanko,jak zrobić żeby przy odpisywaniu cytować kilka osób?nie mogę tego znaleźć?
nacisnąć plusa u dołu po prawej stronie :)

A u nas nocka koszmar. Od 23 młody budził się co chwila. Myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. Na szczęście M o 4 go wziął i się nim zajął tak że spał do 7. No może dziś w końcu uda mis się pojechać do tego Wrocławia połazić za wózkami i zrobić jakieś zakupy do jedzenia i dla Potworniastego.

Miłego dnia dziewczynki.

Witam z rana - i co z tą wiosną :szok::szok::szok: jak zobaczyłam za oknem śniego to :wściekła/y:
Nie no .... nigdy nie przyjdzie ta wiosna.

Aga och przykro mi.

Dorotko to fajnie, że impreza udana.

Och co do biżuterii to i ja nie mogę nosić jakiś badziewnych.
Ale dwa lata temu kupiłam nad morzem w sprawdzonym sklepiku srebrne kolczyki z bursztynem i zonk - dostałam uczulenia na uszkach.

To oddaj mi te kolczyki ja kocham bursztyn hehehehehe:-D

A mój syncio dziś obudził się o 5.00 ja go nakarmiłam, przewinęłam i ... odłożyłam do łóżeczka a sama poszłam spać.
Wredota ze mnie .... zasnął a ja mogłam pokimać do 8.00

DZIEŃ-DO-BRY!!!

Mama Maksa święta racja z tą kąpielą :-D
Moli faceci są z innej bajki - nie daj się ;-)
Minisia ulga że wszystko w porządku. Jak Ci ludzie jeżdżą :angry:
Agamir i jak tam teścik? Bardziej się Twoim emocjonuję niż swoim.
Ale Ty byś się chyba nie załamała - pisałaś, że Antoś to cud- to byś miała dwa cudy :-D A jaką funkcję sprawujesz w ministerstwie o ile to nie tajemnica?

Przechlapane z tą biżuterią. Czasami są takie śliczne tanie kolczyki, ale nie dla alergików niestety.
Marma współczuj nocki.

U nas też dosyć ciężko, bo mała złapała jednak katarek i do tego ząbki.
Było karmienie w nocy i płacz i postękiwania. Na szczęście M. też wstał parę razy i jakoś przebrneliśmy.
Karmię ją częściej, coby przeciwciała piła, dałam więcej CebionMulti i wczoraj zaryzykowałam wodę z miodem. Może się wybroni.
M. na antybiotyku - chyba od niego się ten katarek przydarzył.
Oby do niedzieli przeszło!

Pogoda fatalna i znowu spacerku nie będzie.
Ale może i dobrze, bo bym nie wiedziała iść czy nie isć.
Dziś czekam mnie dzień załatwiania papierków różnych i już jestem chora.

Za to Wam miłego życzę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Minisiu jak maluchy?
Dorotko napisałam na rozszerzaniu o zupce. Oj współczuje nocki
agamir czekamy na wieści,
Magdasf z pokoju oczywiście ze tak
marma a gdzie będziesz szukać wózka

U mnie nocka ładnie zleciała, zaraz ide myć Kamisia, bo mi już to skrzeczy

Do góry