reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Dziewczyny, wredna jestem - wiem... ale tyle piszecie, że ja naprawde nie nadążam... Marika chce żeby sie nie zajmować i zabawiać i jakoś nie mam sumienia zostawiać jej samej. A jak śpi to ciągle coś i nie mam kiedy poodpisywać. Wczoraj po spacerze chciałam się odezwać, ale Marika po drzemce złapała jakiegoś wrednego marudera i nie dało się jej samej zostawić... a wieczorem już nie byłam na siłach siedzieć...

Wybaczcie i nie gniewajcie się... proszę! :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Za oknem zamiec na zmaine z deszczem nawet pies nie chce wyjsc. Antonio wstał o 6 i bawi sie . Wczoraj zasnał o 20 i jadł dopiero dzis o 6 rano .
Raczki po pobraniu krwi ma sine moj kochany Biedulek. Zycze miłego dzionka. Chyba dzis zrobe test

oj pogoda do d... :-( - do mnie ma wpaść koleżanka z córeczką w wieku Mariki, więc będę miała pretekst żeby nie wychodzić

trzymam kciukasy za test! :-)

Nocka katastrofa Polozylam sie o 23 a o 23,30 Oliwia wstala i nie spala chyba do 1 Do 24,30 ja z nia siedzialam a pozniej G Ja usnelam wiec nie wiem o ktorej Oliwia usnela
Pozniej Obudzila sie o 4 poszlam jej zrobic mleko ale jak woda mi sie zagotowala patrze a ona spi wiec sie polozylam ale o 4,45 juz bylo mleczko a od po 5 Oliwia juz nie spala Teraz usnela Wiec nocka same widzicie nieciekawa

współczuję nocki, u nas teraz się sprawdza karmienie przez sen koło północy - wczoraj zasnęła o 20.30, karmiłam ją na śpiocha przed 24 i obudziła się koło 5, bo się zasikała - potem spała do 8, pobawiłyśmy się i złapała o 9.30 drzemkę... ciekawe ile pośpi, bo mamy gości przed 12

A co do testu to maz dzis kupi i zrobi bo jest taka zamiec ze dzis nie wyjde z Małym. Maz cieszy sie bardzo skacze z radosci ze moze byc 2 . A ja mam mieszane uczucia bo chyba chce juz do pracy czuc sie potrzebna, podokazywac troche . Ale co mam byc to bedzie.

ja z jednej strony też już chcę do ludzi i do pracy, ale jak pomyślę o kolejnym małym brzdącu to czemu nie :-D:-D:-D

podziwiam Twojego M., że by już chciał kolejne dziecko, mój to taki rozważny - dziecko dopiero jak zmienimy mieszkanie na więcej pokoi i samochód na kombi :-D:-D:-D a kiedyś chciał bliźniaki :szok:... już mu przeszło!!!

no i mamy wtorek:rofl2:u nas też coś próbuje śnieg pruszyć grrrr...Nocka spokojna,wszystko fajnie gdyby nie to,że od 5 Mikesz nie śpi i gada ciągle,teraz szaleje resztkami sił w łóżeczku,pewnie zaraz trzeba będzie go uśpić...

mam nadzieję, że Miki już dał odpocząć mamie i udał się w objęcia Morfeusza :-D

Dzien doberek, za oknem wieje jak cholera, my znowu sedzimy w domu, czekam tylko tego 1 kwietnia i zobaczymy czy w koncu ta pogoda sie poprawi...Mlody wlasnie sie obudzil cos tam gada do siebie ale jeszcze nie placze wiec nie wchodze do niego.Narzie mamusie:tak:

ma się poprawić, ja też budzę się co dzień z nadzieją, że już prawdziwia WIOSNA przyszła i dupa...

Mam pytanko,jak zrobić żeby przy odpisywaniu cytować kilka osób?nie mogę tego znaleźć?

ostatnio miałam ten sam problem: naciskasz przy każdym poście który chcesz cytować plus (w prawym rogu "+") i jak już wszystkie zaznaczysz to klikasz po lewej button "odpowiedz"

Witam z rana - i co z tą wiosną :szok::szok::szok: jak zobaczyłam za oknem śniego to :wściekła/y:
Nie no .... nigdy nie przyjdzie ta wiosna.

no fakt - jakoś się nie śpieszy...

A u nas nocka koszmar. Od 23 młody budził się co chwila. Myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. Na szczęście M o 4 go wziął i się nim zajął tak że spał do 7. No może dziś w końcu uda mis się pojechać do tego Wrocławia połazić za wózkami i zrobić jakieś zakupy do jedzenia i dla Potworniastego.

Miłego dnia dziewczynki.

co te dzieci tak rozrabiają nocami!!!

U nas też dosyć ciężko, bo mała złapała jednak katarek i do tego ząbki.
Było karmienie w nocy i płacz i postękiwania. Na szczęście M. też wstał parę razy i jakoś przebrneliśmy.
Karmię ją częściej, coby przeciwciała piła, dałam więcej CebionMulti i wczoraj zaryzykowałam wodę z miodem. Może się wybroni.
M. na antybiotyku - chyba od niego się ten katarek przydarzył.
Oby do niedzieli przeszło!

Pogoda fatalna i znowu spacerku nie będzie.
Ale może i dobrze, bo bym nie wiedziała iść czy nie isć.
Dziś czekam mnie dzień załatwiania papierków różnych i już jestem chora.

Za to Wam miłego życzę :tak:

biedna Księżniczka - dużo zdrówka!!!

Co do kolczykow to ja KIEDYS MIALAM W BRWI KOLCZYK,CALE JEDN UCHO KOLCZYKOW,W JEZYKU I NA TWARZY KOLO UCHA ALE Z BOLU NA POLICZKU TYLKO KOLO SAMEGO UCHA
JA UWIELBIAM KOLCZYLI I LUBIE BYC WYKOLCZYKOWANA ALE JUZ NE JESTEM :crazy:

z ucha iG mi sciagnal bo nie umielam spac tak bolalo i to dlugo :-( Z boku twarzy sama sciaglam bo nie chcialo sie zagoic
W brwi musialam sciagac jak pracowalam w biurze i jakos tak samo wyszlo ze nie chcialo mi sie tak wkladac i sciagac choc robilam to bardzo dlugo I nawet kilka pogubilam A z jezyka sciaglam jak dowiedzialam sie ze jestem I tym sposobem dzis nie mam ani jednego kolczyka

jakoś też sobie Ciebie nie wyobrażam :szok:

mój M. kiedyś miał wszędzie kolczyki (no prawie...), teraz zostawił tylko w języku (ja akurat lubię ten kolczyk :-p:-p:-p)

Lecę, bo Marika mnie woła!!!

reklama
Jak sobie uszy w liceum przekłułam to mój ojciec nie odzywał się do mnie przez 2 tygodnie. Uważa że to jest nienormalne ingerować w ten sposób w swoje ciało i przynosi tylko same szkody. A o tatuażu już nie wspomnę :-D

Dorotka dawaj zdjęcie !!!!!!!!!!

prosimy zdjęcie;-)
POSTARAM SIE ale bedzie pewnie tylko widac BREW :tak:
Ja tak w nocy mam herbatke na kaloryferze...akurat temperaturka do picia:tak:
No to nie wiem czy jak dodam leka do tej wody z kaloryfera to czy nie bedzie za zimne :baffled:
Jak sobie uszy w liceum przekłułam to mój ojciec nie odzywał się do mnie przez 2 tygodnie. Uważa że to jest nienormalne ingerować w ten sposób w swoje ciało i przynosi tylko same szkody. A o tatuażu już nie wspomnę :-D

Dorotka dawaj zdjęcie !!!!!!!!!!
Ja uszy sama sobie przekuwalam Igla do szycia
Brew znajomy Z boku twarzy kolo ucha Przyjacioka pielegniarka a jezyk profesjnalista w salonie :tak:

Oli ma drzemke
G wyszedl do mamy do pracy Zrobic jej w butce DACH
o 15 ja wroca to idziemy z Oli dzis na szczepienie Mialam dzwonic i umowic sie i na dzis mamy :rofl2:
Ja musze pozmywac i myje podloge teraz i siedze na BB :-D

Karolina dzieki za przekazanie wiesci ale mala poprawka dzieci nadal w szpitalu(pisalam z gg w komorce;-)) wyjda jutro albo pojutrze sa na obserwacji i czekamy za opisem rtg wtedy sie okaze czy wsio ok ale na oko wszystko dobrze wariuja i apetyt maja wiec mysle ze nic im nie jest.Wika ma slad po pasach na szyji a malego glowa bolala M nic mu nie jest dlatego nie pisalam
przyczyna taka ze moj m skrecal na glowna a glowna lecial bus ktory migal ze skreca w droge mojego M ten mu zawierzyl i ruszyl a okazalo sie ze jedzie prosto i wyrabal w niego:crazy: mlodzi mieli banana na buzi bo tak im sie podobalo ze karetka na sygnalach przyjechala po nich :)
pozdrawiam mamuski
na noc jestem w domku a dziadek z mlodymi
kurde dobrze ze nic powaznego sie nie stało:tak:
j
czarna u nas nieodwracalna już jak najbardziej wskazane; T. powiedział że jaj jeszcze raz wspomnę o tej metodzie to do sądu mnie poda o psychiczne nękanie ;-):-)
hehe ja tam nie wiem co mi odbije za kilka lat czy aby niezachce nr4:-p
Dostałam dzis od siostry e-maila. Wklejam wam go tak na poprawe humorku. Jeśli nie można takich rzeczy wklejać to z gory przepraszam.:-)

PRYSZNICJak kobieta bierze prysznic
Rozbiera sie i sortuje ubranie do koloru i temperatury prania
w drodze do lazienki zaklada dlugi szlafrok, jak mija meza, zaslania
wszystkie krytyczne czesci ciala.
W lusterku oglada swoj nastroj, stwierdza, ze powinna trenowac miesnie
brzucha.
Pod prysznicem uzywa gabki do twarzy, szerszej gabki do ciala,
szczoteczki do stop, szczoteczki do rak i pumeks.
Myje wlosy szamponem ogorkowym, potem szamponem z 43-trzema witaminami
jeszcze raz myje wlosy, aby upewnic sie, ze sa czyste naklada odzywke z
grejfrutu i naturalnego olejku avocado.
Myje twarz szczoteczka do twarzy z rozdrobniana morela, az zczerwienieje,
reszte ciala myje emulsja z imbiru, orzecha i pomidora.
Splukuje odzywke.
Goli nogi i pod pachami.
Wypuszcza wode.
Gabka wyciera wszystkie krople wody, czysci umywalke i wanne.
Wychodzi spod natrysku, wyciera sie recznikiem o wielkosci malego panstwa,
wlosy wyciera recznikiem super wchlaniajacym wode, az beda
suche.
Obszukuje cale cialo czy nie ma pryszczy, wyrywa brwi peseta.
Wraca do sypialni, ma na sobie dlugi szlafrok, a na glowie recznik.
Mijajac meza, zaslania szczelnie wszystko
Jak mężczyzna bierze prysznic
1. siada na brzegu lozka, rozbiera sie i rzuca rzeczy na kupe
2. nago leci do lazienki, mijajac zone, macha ptaszkiem i wola "hu, huu!"
3. patrzy w lusterko, oglada ptaszka i drapie sie po d...
4. wchodzi pod prysznic
5. jeszcze raz sie drapie, teraz po jajach
6. wacha palce, upajajac sie meskim zapachem
7. bierze pierwszy lepszy szampon i rozprowadza go po calym ciele
8. smarcze w reke, i tak sie splucze
9. myje rowek i jednoczesnie pierdzi
10. puszczajac baki, cieszy sie jak to dziwnie pod natryskiem brzmi
11. wiekszasc czasu spedza na myciu czesci dolnych
12. myje pupe, wlosy zostaja na mydle
13. myje wlosy i twarz
14. szamponem tworzy fryzure irokeza
15. siusiu
16. splukuje sie i wychodzi spod natrysku
17. lekko wycierajac sie recznikiem, sam do siebie mowi, ile wody jest na
posadzce, bo zapomnial zaciagnac zaslone
18. jeszcze raz patrzy w lusterko, ocenia wielkosc ptaszka
19. zostawia mokry dywanik i zapalone swiatlo
20. wraca do sypialni z recznikiem na biodrach, mijajac zone, uchyla
recznika, macha ptaszkiem i wola "hu, huu!"
21. rzuca mokry recznik na lozko

Jesli nie smiejesz sie z tych oczywistych faktow, to cos jest z toba nie w
porzadku????????????:-D:-D:-D:-D
BOSKIE!!!!!!!!!!!
Mi moja mama z odchudzaniem robi pulapki na mnie, ja się pozbyłam wczoraj wszystkich słodyczu z pokoju( zgadnijcie gdzie są:-)), a mama kupiła ciastka i stoją w kuchni na stole.
ja jak mam spokój w domu to jest spokój, a jak goście to wszyscy naraz, dzisiaj jednocześnie pod brame zajechali znajomi i teście;) i jakoś dzień zleciał.
czyzby w brzusiu:-p
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Za oknem zamiec na zmaine z deszczem nawet pies nie chce wyjsc. Antonio wstał o 6 i bawi sie . Wczoraj zasnał o 20 i jadł dopiero dzis o 6 rano .
Raczki po pobraniu krwi ma sine moj kochany Biedulek. Zycze miłego dzionka. Chyba dzis zrobe test
wow to ja juz jak na szpileczkach siedze i czekam:rofl2::rofl2:
Magdasf twój to taki dowcipnis jak mój. Ostatnio mi takiego wstydu na rynku zrobił ze az wstyd tutaj o tym pisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a tatuaz to i mi sie marzy:rofl2:
Kaka Magdziunia ja dalej w pidzamce chyba was przebiłam:rofl2:
Dorotka super ze imprezka sie udała

kur... a u nas własnie stropian z nieba poleciał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za pogoda a juz chciałam sie na spacer szykowac i chyba odpuszcze sobie:baffled:
Wczoraj padłam przed 23 i całe szczescie bo mi dzieci wstały po 4:szok::szok::szok: Lala szukała tatusia:-:)-( biedna nie rozumie ze wyjechał. Zaraz smerf wstał wiec mu dałam mleczko bo herbatke cała wypił i zasneli przed 6 a przed 8 obudzili sie na dobre:rofl2:

Dziewczyny, wredna jestem - wiem... ale tyle piszecie, że ja naprawde nie nadążam... Marika chce żeby sie nie zajmować i zabawiać i jakoś nie mam sumienia zostawiać jej samej. A jak śpi to ciągle coś i nie mam kiedy poodpisywać. Wczoraj po spacerze chciałam się odezwać, ale Marika po drzemce złapała jakiegoś wrednego marudera i nie dało się jej samej zostawić... a wieczorem już nie byłam na siłach siedzieć...

Wybaczcie i nie gniewajcie się... proszę! :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Nie gniewamy się...ale ja to Twoim tle wychodzę na wyrodna matkę buuuu

oj ja jak pojecalam z moim bratem do studia tatuazu do moja matka szalu dostala, jak wrocilismy do sprawdzila kazda (doslownie) czesc mojego ciala, wtedy scykorzylam bo jak mojego brata bolalo to co dopiero mnie!!! Ale nastepnym razem nic nie powiedzialam, i dopiero po dlugim czasie moja matula uwidziala mojego pajaka:tak:Stwierdzila ze jestem glupia i niegdy nie zmadrzeje:rofl2::rofl2::rofl2:

A gdzie masz tego pająka??
Mój mnie zawsze namawiał na kolczyk w pembku;-) ale do tego trzeba miec ładne brzusio;-)

Prosze nie patrzec jak wyszlam Widac tu brew i tu juz z ucha zaczelam pomalu sciagac
ImageShack - Image Hosting :: dsc02809thv.jpg

No i ja w szoku jestem. Zupełni inna dziewczyna hehehe
Wczoraj padłam przed 23 i całe szczescie bo mi dzieci wstały po 4:szok::szok::szok: Lala szukała tatusia:-:)-( biedna nie rozumie ze wyjechał. Zaraz smerf wstał wiec mu dałam mleczko bo herbatke cała wypił i zasneli przed 6 a przed 8 obudzili sie na dobre:rofl2:

Biedla Lalunia...tatus bez pprezentów pewnie nie wróci heheheh

Witam!Nareszcie jestem po weekendzie. U rodziców ok. Odpoczęłąm troche bo dziadkowie zajmowali się Małym. Nie wiem czy nadrobie co napisałyscie bo Macio ostatnio nerwowy jakiś i stale na rączkach by siedział. W nocy 6 razy się budził i nic nie da zrobić., i jeszcze ta pogoda. ech...

kaka jeszcze 3 kg i wbicie w ciuchy mnie gonią
dorotko ja też nie wyobrażam sobie Ciebie
marma a ja czasami tęsknie za biskupinem i czasami studenckimi- oj się działo
czarna u mnie też styropian;0
Maly zaraz się obudzi ja polatałam ze szmatą i wstawiłam pranko, jak wstanie to kurs z odkurzaczem, o i juz go słysze, pa babencje

reklama
Do góry